![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DG to chyba nigdy nie umie zaprosić kogoś normalnego... Może że jedynie ten Perfect... ale tak to słabo...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli większości się podoba to widocznie Ty jesteś nienormalny. Bo to większość wyznacza co jest normalne.
Moi znajomi z różnych miast województwa np. gdy dowiedzieli się co będzie w DG to już zarezerwowali u mnie nocleg bo dla nich pełen wypas. A przekrój wiekowy, upodobań muzycznych jest naprawdę spory. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
akurat w tym roku wyjątkowo, dla każdego coś miłego, Jamal na głównej plus okoliczna scena hh na małej scenie, Coma dla młodzieży i perfekt dla dziadków, niema tym razem co narzekać.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Perfect dla dziadków?!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Zależy co kto lubi, dla mnie Coma to po prostu ideał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami
|
|
|
![]()
|
|
za nami pierwszy dzień tegorocznych dni dąbrowy. Było nieźle. Nasi rastamani, dali przeciętny koncert, najlepiej brzmiał BobOne, bo nie próbował być bardziej rasta niż Jamajczycy, reszta troche gorzej, no ale tak to jest jak hiphopowcy bez pojęcia o śpiewaniu próbują melorecytować. Jamal, dał jak dla mnie najlepszy koncert tego dnia, nieźle nagłośniony, nieznam zbyt wielu jego utworów ale spoko to wypadło z bandem. Najgorszy koncert dała gwiazda wieczoru. Nie rozróżniałem słów wokalisty, słychać było tylko jakby coś tam seplenił, gitary zamulały aranżacje i wogóle nie podobało mi się to co grali, niby cięższe brzmienie niż popelina piknikowa, ale jednak nie moje klimaty, wole coś mocniejszego.
Ogólnie pierwszy dzień jednak na plus, drugi rok z rzędu, piątek okazuje się najlepszym dla mnie dniem z Dni D.G. Zobaczymy co dziś pokażą graficiarze. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co racja to racja. Też miałem problemy z rozróżnieniem słów. Dobrze że pogoda dopisała, bo dzięki temu przyszło naprawdę sporo ludzi. Jakiś bójek czy innych incydentów też nie zauważyłem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tam narzekacie
![]() Było świetnie na Comie ![]() ![]() Ten post edytował NeoKs sob, 29 maj 2010 - 11:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bójki dało się zauważyć i nawet nie trzeba było zbytnio szukać
![]() Sam widziałem ze 3 i to jeszcze jak było dosyć widno... |
|
|
![]()
|
|
No jak jasno było to tak
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie się podobało rozplanowanie terenu i ogarnięcie przez miasto tej imprezy masowej.
Nie lubiłem imprez w Parku Hallera, natomiast wypadło nieźle. O Comie dwa słowa - lepszy koncert dali rok temu w Czeladzi. U nas wyszło tak, jakby się po prostu nie postarali. Nie mówię, że było tragicznie, ale jakby mieli grać na 100 % to u nas grali na 75 % . Podobało mi się podzielenie terenu na część, żeby się napić i żeby się bawić. Trochę to było kłopotliwe bo musiałem kitrać puszkę tyskiego po kieszeni, żeby mnie ochrona przepuściła ale generalnie 80% ludzi grzecznie było tam, gdzie miało zamiar - albo siedzieć i wypić, albo stać i słuchać. Duża ilość straganików, budek z żarciem, grilli też była całkiem fajna. Generalnie - z roku na rok coraz lepiej i bardziej przemyślanie się wydaje być to wszystko robione. Musze przyznać, że miasto się stara ![]() aha - jeśli chcecie wspomóc mojego znajomego - kupcie koszulkę promującą miasto jeśli się Wam podoba. Te koszulki to jego własny pomysł i nowa firma w DG. dziś stoją w parku hallera do 19.00 Koszt - 50 zł. Ja sobie kupiłem ![]() Jak ktoś nie zdąży to koszulki będą do kupienia w Profitto. TAKIE SĄ |
|
|
![]()
|
|
Koncert Perfectu bez rewelacji. Sztuczne ognie za to świetne!
A już mistrzostwo świata to skakanie do basenu przez około 15 typa na placu zabaw w samych majtkach po 23 ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
Pokaz sztucznych ogni z dnia wczorajszego
http://www.youtube.com/watch?v=euNaAJGzKKo Ten post edytował Ajax nie, 30 maj 2010 - 08:00 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koncert Perfectu bez rewelacji. Sztuczne ognie za to świetne! A już mistrzostwo świata to skakanie do basenu przez około 15 typa na placu zabaw w samych majtkach po 23 ![]() Nie tylko on jeden tam skakał ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
No napisałem przecież że z 15 osób skakało, w tym część po rozbiegu z górki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
drugi dzień też spoko. Oprócz koncertu Perfektu ( bo nie byłem, nie lubie, nie polecam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeci dzień wyraźnie najgorszy. Pogoda nie dopisała, ludzi przez to niewielu. A i zespół grający covery grał covery jakieś takie mało znane, że tylko kilka piosenek znałem. Nie było hitów
![]() Ogólnie podsumowując dni DG super! W dwa pierwsze dni pogoda dopisała znakomicie. Ludzi mnóstwo przy czym w sobotę został chyba pobity rekord. Jamal, Coma, Perfect koncerty na poziomie choć bez szału. Pokaz fajerwerków bardzo dobry. Cała oprawa dni DG również na poziomie. Bezpiecznie, dobre jedzenie i inne atrakcje towarzyszące. Czekam na kolejne dni DG ![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeci dzień wyraźnie najgorszy. Pogoda nie dopisała, ludzi przez to niewielu. A i zespół grający covery grał covery jakieś takie mało znane, że tylko kilka piosenek znałem. Nie było hitów ![]() Ogólnie podsumowując dni DG super! W dwa pierwsze dni pogoda dopisała znakomicie. Ludzi mnóstwo przy czym w sobotę został chyba pobity rekord. Jamal, Coma, Perfect koncerty na poziomie choć bez szału. Pokaz fajerwerków bardzo dobry. Cała oprawa dni DG również na poziomie. Bezpiecznie, dobre jedzenie i inne atrakcje towarzyszące. Czekam na kolejne dni DG ![]() No nie tylko Ty jeden czekasz na kolejne dni DG ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |