IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> MKS - Organika Budowlani Łódź, sezon 2009/2010
Szczepan
post nie, 13 gru 2009 - 22:42
Post #21

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 989

Robicie cuda kibiców mało VIP pusty, boki takie sobie, po przeciwnej: rozsuwana pełna "U" pusty, góra pusta i to ma być 2000? Chyba sobie jaja robicie? A HALA na 3000 bez 56 stołków zgłoszona. A na sektorze przyjezdnych 8-12 osób.

Jak znajdę fotki to Wam co do sztuki policzę.
CSiR liczy Karnety plus Bilety plus KK ale nie wszyscy karnet owcy byli.
np. moja Matula i Rafcio.
1 karnet i 1 KK w plecy.

Prośba do Moderatora o przeniesienie tych kilku postów w inny temat.
Z góry dziękuję.
Bo to powyżej nie ma nic wspólnego z danym meczem.

Ten post edytował Szczepan nie, 13 gru 2009 - 23:04

--------------------
"Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz
Go to the top of the page

+Quote Post
bonus11
post sob, 13 mar 2010 - 19:36
Post #22

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,059

Kolejna przegrana tym razem 3-2...
Wazne ze 3 miejsce utrzymane

+Quote Post
maly
post sob, 13 mar 2010 - 20:01
Post #23

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 713

juz czekam na posty fachowcow ktora zawodniczke powinien trener zmienic i ze wziol czas w nieodpowiednim momencie.3 miejsce mamy i trzeba sie z tego cieszyc,ale wstyd przed cala polska za zachowanie kibicow niestety dlugo pozozstanie

+Quote Post
wozo
post sob, 13 mar 2010 - 21:01
Post #24

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,278

Rezerwowe w ostatnich meczach Liniarska (16pkt.), Pura (17pkt.), Walawender (11).
Wreszcie Kawka postawił na rezerwowe...szkoda, że nie zrobił tego w meczu z Bydgoszczą.
Ważne, że jest 3 miejsce...z taką grą ciężko będzie walczyć w play-offach.

+Quote Post
Master
post sob, 13 mar 2010 - 22:10
Post #25

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

CYTAT(maly @ sob, 13 mar 2010 - 20:01) *
juz czekam na posty fachowcow ktora zawodniczke powinien trener zmienic i ze wziol czas w nieodpowiednim momencie.3 miejsce mamy i trzeba sie z tego cieszyc,ale wstyd przed cala polska za zachowanie kibicow niestety dlugo pozozstanie

WSTYD TO JEST 5 PORAŻEK Z RZĘDU ( 3 ze słabszymi drużynami i 1 z BKS-mecz wygrany przegrany na własne życzenie).

Z tym składem i doświadczeniem, każde miejsce poniżej 3 to bedzie kompromitacja. wink.gif

+Quote Post
mirog13
post sob, 13 mar 2010 - 22:40
Post #26

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,533

Trzeba sie cieszyc z 3 miejsca przed play-off a nie ciagle narzekac.
Na oceny przyjdzie pora po sezonie.
Ja osobiscie trzymam kciuki za dziewczyny i wierze w medal,chocby brazowy.
Prawdziwy kibic zawsze jest z druzyna,na dobre i na zle!!!!!

+Quote Post
checkin
post nie, 14 mar 2010 - 14:00
Post #27

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 947

Z powodu przejściowych (mam nadzieję wink.gif trudności z ftp galerii, wrzuciłem trochę fotek z wczorajszego meczu na moje stare konto na picasie.

By obywateldg at 2010-03-14

Jeżeli nie zauważyliście, to zwracam uwagę, że ta powyższa i kilka innych fotek jest autorstwa Leszka Rusa, który tym samym debiutuje w roli fotoreportera EE MKS DG wink.gif

Fotki: Organika Budowlani Lodz - EE MKS DG

Mam nadzieję, że jutro całość znajdzie się w galerii.

--------------------

+Quote Post
Michael
post nie, 14 mar 2010 - 15:27
Post #28

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Budowlani Łódź - MKS Dąbrowa Górnicza 13.03.2010r. 3:2 (25:17, 22:25, 25:23, 16:25, 15:12)

Na ten mecz udajemy się w około 40 osobowej grupie (bus, kilka osobówek, PKP), z Dąbrowy wyruszamy około godziny 12:45, podróż bez problemów i o 16:15 meldujemy się w „Parkowej”. Już podczas kupowanie biletów początek napinki ze strony fanów Budowlanych, teksty typu „za kim idzie Dąbrowa”, „Ruch, Ruch HKS”. Od samego początku jedziemy ze swoim dopingiem, który był naprawdę bardzo dobry. Doping wspomagany 1 bębnem, 8 dużymi flagami na kij i 3 flagami na płot, podczas meczu 2 razy baloniada, najpierw białe balony, później niebieskie, 2 razy wyciągamy także folie, podobnie jak z balonami raz niebieskie, a raz białe biggrin.gif. W między czasie labada przodem, tyłem jak i bokiem laugh.gif, przy wyniku 2-2 i zapewnieniu sobie 3 miejsca przed PO w górę wędruje konfetti. Po zakończeniu spotkania ciągniemy swoje pieśni jeszcze przez jakieś 10-15 minut, co spotyka się z dużą aprobatą opuszczających halę ludzi. Po opuszczeniu hali przez Nasze siatkarki odpalamy 12 rac głośno śpiewając biggrin.gif. Po stronie Łodzi około 20-25 osób. Tak jak pisałem już wcześniej "Kibicom" z Łodzi najwyraźniej coś się podczas meczu pomyliło, zdawało im się chyba, że są na meczu Ruchu czy Widzewa. Ich doping opierał się głownie na skandowaniu "Ruch, Ruch HKS"(przed meczem, po meczu i w trakcie przechodząc obok Nas) i "gównofani" z środkowym palcem skierowanym w Naszą stronę. Chyba z 15 razy przechodzili dwójkami przed Naszym sektorem dumnie prezentując swoje koszulki z napisem Klub Kibica Organika Budowlani Łódź i tylko szukali zaczepki swoimi głupimi komentarzami i uśmiechami... Jednak nie doczekali się, bo z Naszej strony traktowani byli jak powietrze. Do tego jeszcze pociąg przed Naszym sektorem z fuckerami skierowanymi do Nas, naprawdę nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać. Po meczu zaproponowali Nam jeszcze ustawkę po 3, naprawdę godne politowania. Mimo porażki podróż umilamy sobie głośnymi śpiewami w busie, do Dąbrowy docieramy około 23:00, niestety zaliczając małą kolizję spowodowaną zamarzniętą drogą jakieś 50 metrów przed halą... .

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
checkin
post pon, 15 mar 2010 - 09:10
Post #29

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 947

Fotki z meczu w Łodzi już w galerii.

--------------------

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza