![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zabawa zabawą, ale ktoś kto steruje w waszej grupie powinien się zastanowić co robicie, bo odwrócenie się tyłem do boiska gdy dziewczyny przegrywały dużą różnicą, nie jest chyba sposobem dopingu. Zwracajcie uwagę od czasu do czasu (przynajmniej w przerwach w zabawie) co się dzieje na boisku. Dopingować i dobrze się przy tym bawić, a nie bawić się "dopingowaniem" - trzeba wiedzieć co się dzieje na boisku i odpowiednio reagować, wspomóc gdy jest kiepsko i cieszyć się gdy jest ku temu powód. Na tym kończę i więcej się w temacie nie wypowiadam.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zabawa zabawą, ale ktoś kto steruje w waszej grupie powinien się zastanowić co robicie, bo odwrócenie się tyłem do boiska gdy dziewczyny przegrywały dużą różnicą, nie jest chyba sposobem dopingu. Owszem jest to sposobem dopingu... Skakanie i tańczenie tyłem do parkietu pokazuje, że potrafimy się bawić i wspierać dziewczyny nawet wtedy kiedy idzie im kiepsko, że jesteśmy z nimi bez względu na wynik. Dziewczyną nie idzie, a my brzydko mówiąc mamy to w dup** i robimy dalej swoje ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z Muszyną był dobry doping, bo publiczność nie zwracała uwagi na to co robi KK tylko dopingowała dziewczyny. Powiedz mi na czym polegało kibicowanie publiczności? Mam swoje zdanie na ten temat, ale wyrażę je dopiero gdy usłyszę Twoją odpowiedź. A publiczność się świetnie bawiła bo laliśmy Muszynę aż miło. Gdyby to ona nas lała, byłaby stypa. Takie są prawa socjologii i tacy są ludzie. Tego się nie oszuka. Żeby nie było, że uważamy się za idealnych, jeszcze nam trochę do tego brakuje, ale z czasem osiągniemy perfekcję :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
Jedno zasadnicze pytanie. co pisze na koszulkach wlasnie z tylu??? wiec prezentujemy napis Dabrowa Gornicza....
Co do kibicowania Sokrates z calym szacunkiem nie rozsmieszaj mnie bo cala hala czylo okolo 3000 ludzi moze dopingowac jak jest super wynik i oni sa wtedy najlepsi a my nie zaleznie od wyniku nap.... ile mamy sil i wiecznie cos komus nie pasuje..... Samemu cos zrobic nie ma chetnych ale zeby krytykowac..... Taka forma lansu..... -------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc tak;SokratesDG nie jarzę Cię,Zjebkę od KK dostałeś po kolei od każdego kto był.A było sporo osób: autokar, osobówki i kilka osób prywatnie.Wyjście z sytuacji:Przyjdź na sektor KK, pojedź na wyjazd i dopiero wtedy komentuj, krytykuj.Bo to 10800 w podpisie to kilometry jakie zjeździłem z MKS'se.
Szczepan, tylko tylko nie zgub Henryka. Plis! Henryczek dziś dostanie po południu silniczek,z PTSP będzie dawał czadu
Ten post edytował Szczepan nie, 22 lis 2009 - 12:22 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ogólnie jesteśmy zajebiści, najlepsi i w ogóle!
Pozdrowienia dla Areczka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Oglądałem w TV i doping był raczej średni, No właśnie, Ci co mecze oglądają w TV zawsze mają najwięcej do powiedzenia.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to ja się wypowiem jako osoba zupełnie z boku jednak oglądająca mecz na żywo razem z KK. Doping był ok, nie było źle jak na warunki tej śmiesznej salki...
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
To ja też dorzucę coś od siebie...
Gardło zdarte i to się liczy, natomiast mnie też nie wszystko się podobało. Nie ma sensu wypominać innym, że stać ich na większą ilość bębenków od nas, bo gdybyśmy my mieli 6 bębnów to pewnie też byśmy z wszystkich korzystali, więc można sobie było darować te "orkiestry dęte" i "wy bębnicie a my swoje". Dzięki temu na koniec usłyszeliśmy z ich strony "Dąbrowa ! co ? 3:0 !" Skoro relacje między kibicami MKS i BKS są dobre (a do tej pory przynajmniej takie były) to nie ma sensu robić "kwasu". Niestety SokratesDG poniekąd ma rację, bo odwracanie się do kogoś plecami odczytywane jest zawsze w jeden sposób, bez względu na to co na tych plecach jest napisane. Sędzia kilka razy dał dupy i zasłużył na teksty, które poleciały z naszego sektora. Natomiast w momencie kiedy część z nas zaczęła ściągać koszulki, to czekałem jeszcze tylko na hasło "chodźcie śmiało jest nas mało" i normalnie poczułbym się jak na piłce nożnej, na którą już od dłuższego czasu nie chadzam. Może jednak warto by było czasami zastanowić się czy w ogóle zależy nam na tym jak jesteśmy postrzegani przez osoby z poza naszego kręgu, może jednak spróbować przemyśleć słowa krytyki padające pod adresem KK i postarać się wyciągnąć wnioski. W przeciwnym razie będziemy tylko o krok od stworzenia "naszego własnego świata" a nie do końca jestem przekonany czy to będzie dla nas najlepsze. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
ja z tymi dobrymi relacjami to bym sie troche Krzysiu spierał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
To ja też dorzucę coś od siebie... Gardło zdarte i to się liczy, natomiast mnie też nie wszystko się podobało. Nie ma sensu wypominać innym, że stać ich na większą ilość bębenków od nas, bo gdybyśmy my mieli 6 bębnów to pewnie też byśmy z wszystkich korzystali, więc można sobie było darować te "orkiestry dęte" i "wy bębnicie a my swoje". Dzięki temu na koniec usłyszeliśmy z ich strony "Dąbrowa ! co ? 3:0 !" Skoro relacje między kibicami MKS i BKS są dobre (a do tej pory przynajmniej takie były) to nie ma sensu robić "kwasu". Niestety SokratesDG poniekąd ma rację, bo odwracanie się do kogoś plecami odczytywane jest zawsze w jeden sposób, bez względu na to co na tych plecach jest napisane. Sędzia kilka razy dał dupy i zasłużył na teksty, które poleciały z naszego sektora. Natomiast w momencie kiedy część z nas zaczęła ściągać koszulki, to czekałem jeszcze tylko na hasło "chodźcie śmiało jest nas mało" i normalnie poczułbym się jak na piłce nożnej, na którą już od dłuższego czasu nie chadzam. Może jednak warto by było czasami zastanowić się czy w ogóle zależy nam na tym jak jesteśmy postrzegani przez osoby z poza naszego kręgu, może jednak spróbować przemyśleć słowa krytyki padające pod adresem KK i postarać się wyciągnąć wnioski. W przeciwnym razie będziemy tylko o krok od stworzenia "naszego własnego świata" a nie do końca jestem przekonany czy to będzie dla nas najlepsze. dokladnie jw -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
Systematycznie próbuję dodawać coraz więcej filmików,do oglądania na YT pod moim profilem yash58-Dla przykładu pierwsza część z MKS-Muszyna
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sędzina,rzeczywiście skandaliczna.Swoimi niezdecydowanymi decyzjami wprowadziła niezłe zamieszanianie.Zauwazyłaem,że czekała na decyzję bocznych.A jak raz zadecydowała u nas antenkę,to nie widziała,że boczny wcześniej pokazał dla nas.Po konsultacji zmieniła decyzję.Powinni ją wywalic do 3 ligi.A to co nasze laski zrobiły to brak słów.No ,ale to laski,hehe.A doping? Hmmm.Śmieją się ze mnie,że Piła była 3x głosniejsza od nas.Zwaliłem to na akustykę hali,że bliżej siedzieli itd.Ale dla mnie tez skandaliczny.Na śiatkówce trzeba reaagować na to co sie dzieje na boisku.Przy stanie 22;21 gdy nas Piła dochochodziła jakies przespiewki to bzdura.doping ma byc taki ,żeby sie hala dołczyła,żeby porwać halę.A tu obojetne kto prowadzi nic sie nie zmienia.Dalej 90% to przyśpiewki ludowe.
|
|
|
![]()
|
|
. . .
nie możesz zrozumieć tego, że jak się przegrywa i traci punkty seriami to zwykli kibice na pewno się nie włączą do dopingu? Tak ciężko to pojąć? Edycja. I wczoraj chyba na innym meczu byłeś, bo jak to nazwałeś 'przyśpiewek ludowych' to przez cały mecz może z 6 było... Ten post edytował Kamil_ nie, 29 lis 2009 - 14:05 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Napiszę raz jeszcze. Klub Kibica jest dla dziewczyn, nie dla hali. Wspieramy je tak jak wspieramy i tak jak zaproponuje to osoba prowadząca doping. Najbliższy mecz z Miluzą. Możemy cały mecz liczyć "1, 2, 3" żeby tylko hala się dołączyła. Ciekawe jak setki tysięcy ludzi przed tv i komentatorzy ocenią doping Dąbrowskich kibiców. Francuzi nijak bo nie będą rozumieć.
My się mamy bawić czy laski wygrywają czy przegrywają. Pokazać, że mimo ich słabej dyspozycji nam zależy na tym by być na hali. Doping traktujemy jako zabawę, a przy tym kibicując dziewczyną. PS. ale faktycznie coś cicho jak na tyle gardeł było ;P. Widziałem, że część darła gardła jak najgłośniej, ale cześć "śpiewała" głośnością zwykłej mowy. Jeśli tak wszyscy na sektorze rykną to będzie niezły efekt! -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Sędzina,rzeczywiście skandaliczna.Swoimi niezdecydowanymi decyzjami wprowadziła niezłe zamieszanianie.Zauwazyłaem,że czekała na decyzję bocznych.A jak raz zadecydowała u nas antenkę,to nie widziała,że boczny wcześniej pokazał dla nas.Po konsultacji zmieniła decyzję.Powinni ją wywalic do 3 ligi.A to co nasze laski zrobiły to brak słów.No ,ale to laski,hehe.A doping? Hmmm.Śmieją się ze mnie,że Piła była 3x głosniejsza od nas.Zwaliłem to na akustykę hali,że bliżej siedzieli itd.Ale dla mnie tez skandaliczny.Na śiatkówce trzeba reaagować na to co sie dzieje na boisku.Przy stanie 22;21 gdy nas Piła dochochodziła jakies przespiewki to bzdura.doping ma byc taki ,żeby sie hala dołczyła,żeby porwać halę.A tu obojetne kto prowadzi nic sie nie zmienia.Dalej 90% to przyśpiewki ludowe. jak jesteś taki mądry i obyty z różnymi stadionami to wskocz na barierkę i zapodaj coś, a nie jak większość ludzi tylko umiesz krytykować ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
No i my mamy zabawiać ludzi którzy śmiejąc mi się wczoraj w twarz trzymali sektorówkę by nie poszła do góry, lub jak chodziłem z megafonem i mówiłem żeby nie przekładali foli - patrząc mi twarz je przekładali?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i bardzo chetnie wskocze na barierkę,pod warunkiem,że nie bedzie bojkotu mnie.Nawet w beben będę walił,bo bębniarze też nie kumają czaczy.Zaznaczam,że wyrazm swoje zdanie,choc wiem,że parę osób z kk sie ze mną zgadza.Jeszcze dopiszę.Białego walczyka to se można śpiewać jak jest 23:13, a nie 22:21.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Ja mam pytanie do p. Grzesko - Czy uważasz że hala dołączy się do dopingi śpiewając wyłącznie Dąbrowa i "1,2,3"?? przez 2 pełne sezony i kawałek 3-go jest to w mniejszym lub większym stopniu wykonywane i jakoś nie słyszę ogłuszającego dopingu 2500 os (podobno tyle średni zasiada na krzesełkach w "centrum" co mecz)
Polecałbym ci w czasie meczu zejście na parkiet albo np. na dolne rzędy sektorów małej trybuny żeby usłyszeć jak słychać to co śpiewamy.... Wtedy może uwierzysz że magiczne "1,2,3" śpiewa tylko 40 os z KK ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Grzesko, czekam na ten moment kiedy weźmiesz się do roboty, bo na razie to tylko krytykujesz. A przy takich ch.. bębnach i rozwalającej się pałce (którą po pierwszym secie poleciałem sklejać do kantorka aby nadawała się do użytku) nie da się uzyskać dobrego efektu. Ale mam nadzieje że gdy obejmiesz "rządy" wszystko będzie lepsze i piękniejsze
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |