![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Przegląd Dąbrowski lipiec/sierpień 2008r.
link: PRZEGLĄD DĄBROWSKI -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Pojawił się nowy numer Przeglądu Dąbrowskiego
Dostępny tutaj: PRZEGLĄD DĄBROWSKI wyd. sierpień/wrzesień Ten post edytował kwintosz śro, 27 sie 2008 - 17:04 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: pon, 04 lut 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,095 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hahaha, na pierwszej stronie pisze że rogbud upadł (nawet nie wiedziałem), wcale mnie to nie dziwi... Chyba najwięksi partacze... Plac Bema (potocznie Waszyngtona) wygląda tak, jakby miał ze 100 lat i nigdy nie był remontowany. Schody i murki się sypią, wszystkie (ale to wszystkie) lampy które są wbudowane w chodniki i trawniki nie świecą (świeciły raptem kilka dni). I przez tyle lat nikt się tym nie przejmuje. Władze tylko cieszą się że Mayland zrobi kawałeczek drogi, itd...
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
listopad/grudziem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ostatni tegoroczny numer Przeglądu Dąbrowskiego jak zawsze dostępny na stronie UM a dokładnie
Tutaj ----->PRZEGLĄD DĄBROWSKI wyd. Grudzień 2008 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: śro, 21 mar 07 Nr użytkownika: 586 ![]() |
To ścierwo to zwykła propaganda. Zawsze napisane jak to mamy zajebiście w tej Dąbrowie. Piszą, że zima im nie straszna i robią Królowej Jadwigi, ale o tym, że nikt nie raczył pasów namalować i nikt nie wie jak się zachować na rondzie pod merkurym już nikt nie napisze. Btw, Panie Prezydencie łatwo było głosić, że przywróci Pan kino w DG skoro już podczas kampanii było pewne, że tak się stanie. Uszczęśliwiacie nas na siłę jakimiś centrami handlowym, piszecie o bezpiecznej jeździe, a ja od 4 lat nie mogę się doczekać naprawienia kolein na drodze. Głosowałem na Podrazę bo mam lewicowe poglądy, ale więcej tego błędu nie popełnię. Sic!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
... Piszą, że zima im nie straszna i robią Królowej Jadwigi, ale o tym, że nikt nie raczył pasów namalować i nikt nie wie jak się zachować na rondzie pod merkurym już nikt nie napisze... powiem Ci to jest straszne - na naszych wielopoziomowych rondach - bez pasów nijak się nie można połapać gdzie i jak jechać, a tak poważnie to słyszałem że ta jezdnia od Merkurego do Centrum to czeka na ocieplenie i wylanie jeszcze jednej warstwy asfaltu scalającej te dwa pasy i dopiero wtedy można myśleć o malowaniu pasów ![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 10 paź 03 Skąd: DG Center Nr użytkownika: 27 ![]() |
a tak poważnie to słyszałem że ta jezdnia od Merkurego do Centrum to czeka na ocieplenie i wylanie jeszcze jednej warstwy asfaltu scalającej te dwa pasy i dopiero wtedy można myśleć o malowaniu pasów ![]() pozdro Oj panie PR-owco cos to panu nie wyszlo Po 1. jak wiadomo ze jak jest zima nie kladzie sie nowego asfaltu i takie remonty robi sie w cieplejsze miesiace , wiec kto podjal decyzje o robieniu takiego remontu w grudniu ? 2. jezeli ma byc wylewana jeszcze jedna warstwa asfaltu to po co wyrownywano studzienki do obecnej warstwy asfaltu ? zwon robotnicy wezma mloty w dlod i wyrownaja do nowego ? 3. co do pasow sie zgodze ze pasy mozna malowac po zakonczeniu kladzenia asfaltu, ale co za debil kazal malowalc w listopadzie pasy w centrum od ronda w strone przystankow oraz pazy oznaczajace zatoczke autobusowa jesli kilkadziesiat metrow dalej juz zrywano asfalt ? Nie musze chyba wspominac co sie stalo z tymi namalowanymi pasami stalo pare dni pozniej. Mniej PR a wiecej dzialan z rozsadkiem i ekonomia proponuje |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Nie uprawiam tu żadnej sztuki odniosłem się tylko do braku pasów, a to że słyszałem o remoncie to informacja prywatna ot tyle. Natomiast jak sobie dobrze przypomnieć to remont nawierzchni od merkurego do centrum nie odbywał się li tylko w grudniu drogi kolego lecz zaczął się dużo wcześniej:) z pozdrowieniami |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 10 paź 03 Skąd: DG Center Nr użytkownika: 27 ![]() |
Witam! Nie uprawiam tu żadnej sztuki odniosłem się tylko do braku pasów, a to że słyszałem o remoncie to informacja prywatna ot tyle. No zawsze mozna nazwac taka wiedze "informacja prywatna" ![]() ![]() A faktycznie w jednym przyznam racje. Remont nawierzchni od merkurego do centrum nie odbywal sie tylko w grudniu, ale i w listopacie. W listopadzie ktory jest baaardzo cieplym miesiacem i idealnie nadajacym sie do takich prac. A nie mogliscie zaczac remontu we wrzesniu ?. Wtedy mysle ze do listopada i linie bylyby pomalowane i nie byloby tematu, a tak musicie ubarwiac na forum ze jest suuper i lepiej sie nie dalo nic zrobic. Panowie mnie PR ,a wiecej sensownych dzialan, bo cos watpie w wasza kolejna kadencje. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest ankieta dot. wyglądu i funkcjonowania centrum miasta - szkoda że są takie kwiatki jak "Silesia City Centre" czy "Plejanda" |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Pani Monika Łysek może by łaskawie się dowiedziała dlaczego ogrodzenie zostało zniszczone. Jednak po co, lepiej napisać, że źli wandale bez powodu zniszczyli;) Typowe zachowanie dla "dziennikarza" samorządówki.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Pedalskie było czy może prowokowało razem z policją? W każdym razie domyślam się, że sobie zasłużyło
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie jest to jedyne wejście na obiekt ?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Leszku to, że jestes fanem PD to twoja sprawa, to że jestes poprawny politycznie to tez twoja sprawa. Jednak nie czerpał bym wszystkich inforamcji z mediów a w szeczególności ze STEROWALNEJ prasy samorządowej. A nieznajomy dobrze prawi, było to jedyne wejście na obiekt, którym tak to się chwali samorząd.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: wto, 17 paź 06 Nr użytkownika: 235 ![]() |
Leszku to, że jestes fanem PD to twoja sprawa, to że jestes poprawny politycznie to tez twoja sprawa. Jednak nie czerpał bym wszystkich inforamcji z mediów a w szeczególności ze STEROWALNEJ prasy samorządowej. A nieznajomy dobrze prawi, było to jedyne wejście na obiekt, którym tak to się chwali samorząd. nie wiem czy dokladnie zrozumialem, ale chciałes powiedzieć, że wejście/brama było zamknięte wiec ktos zapragnął dostać się tam w inny sposób i wyrwał kawałek siatki? jesli tak, to wszystko ok, to nie jest wandalizm. nie ma to jak pograć w piłke w lutym na mrozie i grubej warstwie śniegu wchodząc przez wyrwane ogrodzenie ![]() ja np. jak chce coś ze sklepu i jest akurat zamknięty to sam go otwieram, biore co chce i już. no i tez się wkurzam jak mówią na mnie złodziej ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe chyba się nie zrozumieliście
![]() ten obiekt ogólnie był zamknięty i ja nie wiem na jakich zasadach miałby być on otwarty hmm ![]() a przecież to boisko ogólnodostępne miało być jak np.Sarmacji |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:31 |