![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
spodziewałem się że będzie to wyglądało troszkę inaczej ![]() Też jestem zaskoczony i dlatego umieściłem ten ich e-mail na forum, aby rozwiać innym wątpliwości. Swoją drogą to po raz kolejny wyszła na jaw kompletna niemoc instytucji naszego miasta w reklamowaniu i konkretnym informowaniu mieszkańców o czymkolwiek. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
A czy ważna droga, moim zdanie liczy się zabawa. Sąsiad zagorzały rowerzysta jedzie, a ja pojadę czysto rekreacyjnie, może uda mi się kumpla z pracy ściągnąć. Więc do zobaczyska jutro. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
To jakaś forumowa ustawka w jednym miejscu przed "wycieczką"?
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Lol
![]() ![]() ![]() W takim razie: Jest ktoś chętny na wspólną jazdę?? Albo spotkanie i porozmawianie przed i po jeździe? Ten post edytował kwintosz sob, 26 lip 2008 - 17:47 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Lol ![]() ![]() ![]() To już zażartowac nie można ? ![]() Na szczęście jest inne całkiem zgrabne wyjaśnienie słowa ![]() Ustawka Kolarska - zazwyczaj cykliczne spotkania kolarzy szosowych. Celem jest doskonalenie techniki jazdy grupowej i "sprawdzenie nogi" przed prawdziwymi zawodami. Ustawki są bardziej formą nielegalnego wyścigu niż zwykłego treningu i trzeba sie z tym liczyć, jeśli chce sie brać w nich udział. Jest ktoś chętny na wspólną jazdę?? Albo spotkanie i porozmawianie przed i po jeździe? Jak mi się kolega w pracy zamieni to zajrzę. Będzie okazja potestować "technikę grupową" - cokolwiek by to nie znaczyło ![]() Ten post edytował bzenek sob, 26 lip 2008 - 17:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jadę rekreacyjnie - z miłą chęcią w grupie.
Znak rozpoznawczy - "stary GSR500 i koszulka KK. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
78 uczestników było. No ładnie ładnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To kto z forum był? Ja musiałem pracowaćdo zrobienia limitu - a taka ładna pogoda i aż się prosiło wyjsć na rower
![]() Kiedy będzie tego typu zorganizowana impeza jeszcze? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem ja i widziałem jeszcze Szczepana. Dyrektorka CSiRu mówiła że taka impreza będzie....w przyszłym roku.
|
|
|
![]()
|
|
Witam!!
Imprezka przednia, obawiałem się czy ja i stary 12-letni rowerek dojedziemy - udało się. Mieszkańcy DG których spotkałem i zamieniłem słowo bardzo mili. Organizator postarał się, ale jak zawsze są jakieś "ALE". Takie małe pierdoły typu oznakowanie wjazdu na ośrodek w Błędowie, kilku uczestników w tym też ja chciało wjechać od głównej ulicy, a tu dupa, boczną dróżką należało wjeżdżać. Przez to małe niedopatrzenie dwóch klientów z Sosnowca pojechało aż pod kościół, kolega Kowal pojechał po nich samochodem po uprzednim poinformowaniu organizatora. Pan prowadzący z CSiR'u (sponsor MKS'u) był zdziwiony moją koszulką (nasza niebieska z logo i napisem na plecach). No a przede wszystkim podziwiam najmłodszych uczestników wypadu - wielkie brawa dla Nich. Na miejscu w oczekiwaniu na kolejnych uczestników można było zwiedzić ośrodek, Pani z recepcji, bardzo miła kobieta, otworzyła mi domek nr 4 - i chciałem tam zamieszkać ![]() No i teraz prośba do organizatorów; Moje zdanie! Lepiej każdemu z uczestnikowi dać dyplom uczestnictwa niż wybiórczo nagrody. Ja nr 61 (pierwszy chyba raz w życiu) zostałem wylosowany ![]() Organizator posiadał dane osobowe uczestników więc nie wydaje mi się problemem w przeciągu 3 godzin druknięcie 78 takich dyplomków (można imię i nazwisko ręcznie wpisać). Zabawa była fajowa tylko jak CSiR UM i inni sponsorzy organizują coś takiego powinno być to bardziej rozreklamowane. I do Kamilka jak mnie widziałeś toś czemu nie podszedł?? Ten post edytował Szczepan nie, 27 lip 2008 - 22:02 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Byłem, przejechałem, złapałem gumę po drodze, nic nie wylosowałem ale zadowolony jestem
![]() Sporo uczestników - jak na poziom promocji imprezy i naszą dąbrowską niechęć do ruchu odnotowano sukces frekwencyjny. Pierwszy raz w życiu jechaem z Ujejsca do Sikorki górą i z Tucznawy do Łośnia wzdłuż torów kolejowych. Bardzo fajne szlaki. Mieszkańcy DG których spotkałem i zamieniłem słowo bardzo mili. Byli także równie mili ludzie z Katowic i dalej ze Śląska. Jakim cudem oni się o tej tajnej imprezie dowiedzieli ? ![]() Jakiś facet był też na kolarce. Leciał asfaltami ale czasami skracał sobie drogę ścieżkami z rowerem na plecach ![]() Organizator postarał się, ale jak zawsze są jakieś "ALE". Dla mnie największym ALE było rozdawanie mapek ze szlakami rowerowymi, które nie istnieją. Były osoby co to się na to złapały i błądziły wokół Okradzionowa w poszukiawniu niebieskiego ![]() Takie małe pierdoły typu oznakowanie wjazdu na ośrodek w Błędowie, kilku uczestników w tym też ja chciało wjechać od głównej ulicy, a tu dupa, boczną dróżką należało wjeżdżać.. Racja - taka inwestycja, a na głupią strzałkę zabrakło ![]() ![]() Lepiej każdemu z uczestnikowi dać dyplom uczestnictwa niż wybiórczo nagrody. Uważam, że dyplomy wcale nie wykluczają losowania nagród ![]() Kiedy będzie tego typu zorganizowana impeza jeszcze? Za rok. Ale CSiR mówił coś, że roważa na wiosnę organizację festynu rowerowego na Górce Gołonoskiej. Coś dla zajzdowców i wyścig MTB po pętli. Podobnież forma dopiero się wykluwa. Ten post edytował bzenek pon, 28 lip 2008 - 09:49 |
|
|
![]()
|
|
Na stronie CSiR'u są już zdjęcia.
http://www.csir.pl/index.php?option=com_co...4&Itemid=59 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za info.
Ale mi się udało tylko trzy fotki. A co do frekwencji: promocja i jeszcze raz promocja. Na Zielonej w siatkę grają non stop, jeżdżą na rowerach to samo na pogoriach. Ale mało kto wie o takich imprezach. POZ. Ten post edytował Szczepan czw, 31 lip 2008 - 21:52 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to mamy 450 metrów nowej ścieżki rowerowej, aby nie popadać zbytnio w zachwyt ścieżka prowadzi
z nikąd do nikąd (o przepraszam od ul. 1- go Maja do nikąd) - ale JEST ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/365b40a2a4d41d2e.html Ten post edytował mawwm wto, 12 sie 2008 - 18:35 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
no to mamy 450 metrów nowej ścieżki rowerowej, aby nie popadać zbytnio w zachwyt ścieżka prowadzi z nikąd do nikąd (o przepraszam od ul. 1- go Maja do nikąd) - ale JEST ![]() Wzdłuż Królowej Jadwigi? Możesz jeszcze doliczyć jakieś 200 m wzdłuż Piłsudskiego, od przejścia przy Jecie w stronę huty ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakie 200 m? zaledwie 50, nieoznaczone (tylko dwukolorowa kostka) i po przeciwnej stronie drogi
![]() ![]() Ten post edytował mawwm wto, 12 sie 2008 - 17:08 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
jakie 200 m? zaledwie 50, nieoznaczone (tylko dwukolorowa kostka) i po przeciwnej stronie drogi ![]() ![]() To aż tak mało? Z samochodu wydawało się więcej (rowerem tamtędy nie jeżdżę ostatnio). A ścieżka o której wcześniej pisałeś biegnie co prawda znikąd (czyli od Wojska Polskiego), ale nie donikąd (bo można uznać, że przez przejście podziemne łączy się ze ścieżką w parku Hallera) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ścieżka o której wcześniej pisałeś biegnie co prawda znikąd (czyli od Wojska Polskiego), ale nie donikąd (bo można uznać, że przez przejście podziemne łączy się ze ścieżką w parku Hallera) ![]() ta zaś łączy się z tą na Al. Kościuszki, toż to cała sieć ![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
ta zaś łączy się z tą na Al. Kościuszki, toż to cała sieć ![]() Już łapiesz ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |