IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> opinia o stronie www Muzeum
bea1120
post czw, 09 lip 2009 - 23:42
Post #21

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,450
GG: 4130159 status gadu-gadu

CYTAT(kwintosz @ czw, 09 lip 2009 - 23:28) *
A czy muzeum starało się w ogóle o jakiekolwiek pieniążki na ten cel w UM?
Powiem szczrze, że jestem zażenowany sytuacją w której Muzeum Miejskie miałoby prosić ludzi o pomoc w takiej sprawie bo miasto nie umie takich najprostszych spraw załatwić. Proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli wszystko jest w porządku ze strony UM.

I mam jeszcze pytanie czy pisze Pani prywatnie, czy jako pracownik Muzeum Miejskiego?
Jeśli tak, czy istnieje szansa na regularne Pani/Państwa pisanie w odpowiednim temacie dt. muzeum (nowości z wystaw, opisy itp.)?

Poza tym, podejrzewam ze wielu forumowiczów (w tym ja) jest ciekawe czy sprawa sztolni ćwiczebnej i jej udostępnienia dla zwiedzających jest jeszcze na "tapecie"? Ewentualnie, co w tej kwestii się dzieje?

hej!
1) staramy się o pomoc, a Urząd (konkretnie Wydział Strategii -> pomaga), osobiście nie uważam za uwłaczające prosić o pomoc mieszkańców, przecież my jesteśmy dla Was i Wasza opinia jest ważna, Wy także tworzycie nasz wizerunek, do Was są kierowane posty smile2.gif

2) piszę jako pracownik Muzeum, naturalnie będę pisała o bieżących sprawach dotyczących Muzeum

3) sprawa sztolni to sprawa bezpieczeństwa, jeśli BHP będzie zapewnione, to i Wy i my będziemy się cieszyć z tej perełki zagłębiowskiej. Prace trwają!

Pozdrawiam!

Ten post edytował bea1120 czw, 09 lip 2009 - 23:44
Go to the top of the page

+Quote Post
kwintosz
post czw, 09 lip 2009 - 23:55
Post #22

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 130
GG: 3030588 status gadu-gadu

CYTAT(bea1120 @ czw, 09 lip 2009 - 22:42) *
hej!
1) staramy się o pomoc, a Urząd (konkretnie Wydział Strategii -> pomaga), osobiście nie uważam za uwłaczające prosić o pomoc mieszkańców, przecież my jesteśmy dla Was i Wasza opinia jest ważna, Wy także tworzycie nasz wizerunek, do Was są kierowane posty smile2.gif

2) piszę jako pracownik Muzeum, naturalnie będę pisała o bieżących sprawach dotyczących Muzeum

3) sprawa sztolni to sprawa bezpieczeństwa, jeśli BHP będzie zapewnione, to i Wy i my będziemy się cieszyć z tej perełki zagłębiowskiej. Prace trwają!

Pozdrawiam!

To dobrze, bo odniosłem wrażenie że UM a w szczególności wydział strategii i promocji nie pomaga.

Zgadzam się w tej kwestii, że pomoc mieszkańców w opiniowaniu strony i zgłaszaniu pewnych uwag jest jak najbardziej wskazana.
Myślałem raczej że problemem byłby fakt, że muzeum musi prosić postronnych ludzi, firmy o wykonanie strony www, co leży w kwestii UM (przeznaczenia odpowiedniej kwoty na ten cel)

Dziękuje za informacje.
To że środki w WPI miasta były przeznaczone na renowacje sztolnii to wiemy. Także fakt że trwały próby podejścia do osuszania tego miejsca. Pytanie brzmi czy są to środki w całości pokrywające potrzeby oraz ewentualnie jaki przedział czasu dzieli nas od takiej chwili gdy ludzie będą mogli tam wejść. Z tego co kojarzę były środki także na 2010 rok, więc podejrzewam że nawet w przyszłym roku możemy się tego nie doczekać?

Przepraszam za OT.
Wracajmy do tematu strony. A ewentualne pytanie będę kierował w odpowiednim wątku który gdzieś tam jest zakopanyyy głęboko. smile2.gif

Ten post edytował kwintosz czw, 09 lip 2009 - 23:56

--------------------
"(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one (..)"

+Quote Post
bea1120
post śro, 21 paź 2009 - 19:40
Post #23

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,450
GG: 4130159 status gadu-gadu

witam ponownie,

zapraszam do zapoznania się z nowym wizerunkiem www Muzeum:

suma summarum stronę zrobiłam sama mimo, iż nie posiadam wykształcenia informatycznego
ale za to mam dużo dobrych chęci smile2.gif
niestety witryna nie będzie dostosowana do wszystkich przeglądarek sad.gif tego nie "przeskoczę"

pozdrawiam i zapraszam do wizyty (nie tylko wirtualnej) w Muzeum

ps. dziś wgrałam dane na serwer więc nie wszystkie podstrony są kompletne..na bieżąco będę robić poprawki

Ten post edytował bea1120 śro, 21 paź 2009 - 19:44

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:00
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza