![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
No pizza rzeczywiście dobra, ale tak jak poprzednik napisał - "opłata za pudełko" brzmi dość głupio jeśli nie sprzedają pizzy w lokalu, ale tylko na telefon. Pierwszy raz nie miałem więcej kasy w ręce i mi odpuścili tą złotówkę
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
dzisiaj zamówiłem obiadek. Schabowy pierwsza klasa. Duży plus.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zamówiłem devolaya - masakra przypalony, twardy w środku zamiast szynki jakaś mielonka zdecydowanie nie polecam, wydaje mi się że był odgrzewany
oraz placek po węgiersku - też przypalony, mięsa 2 kawałki również nie polecam I co z tego że ceny przystępne wole zapłacić więcej ale niech to jakoś wygląda i smakuje |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
to mnie zdziwiłeś, bo mam odczucia zupełnie przeciwne, po zamówieniach moich
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |