Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CarPizza
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
prezes
W najbliższym czasie zacznie działać w naszym mieście nowa ciekawa firma, dostarczająca pizze i inne posiłki na telefon.

http://www.carpizza.pl

gorąco polecam, jako reklama niech posłuży fakt, że jest to nowy projekt pierwszych właścicielu Klubu Puls, więc sami wiecie że jedzonko będzie naprawde dobre smile2.gif wszystko robione i gotowane od podstaw, nic sztucznego.
zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych, jak i całe firmy - dostępna ciekawa oferta cateringowa.
Bartek
CYTAT(prezes @ śro, 20 maj 2009 - 23:07) *
W najbliższym czasie zacznie działać w naszym mieście nowa ciekawa firma, dostarczająca pizze i inne posiłki na telefon.

http://www.carpizza.pl

gorąco polecam, jako reklama niech posłuży fakt, że jest to nowy projekt pierwszych właścicielu Klubu Puls, więc sami wiecie że jedzonko będzie naprawde dobre smile2.gif wszystko robione i gotowane od podstaw, nic sztucznego.
zapraszamy do współpracy klientów indywidualnych, jak i całe firmy - dostępna ciekawa oferta cateringowa.

Fajnie smile2.gif Jak ruszycie to przetestuję pizze i nawet roladę wołową widzę macie w ofercie wink.gif

BTW. Dodajcie do oferty kluski śląskie tongue.gif Bo jak można jeść roladę bez takich klusków? tongue.gif
savalas
jakby kucharze z pulsu nie przypalali ciasta, to może by właściciel dalej właścicielem pulsu był biggrin.gif
prezes
CYTAT(Bartek @ czw, 21 maj 2009 - 18:37) *
Fajnie smile2.gif Jak ruszycie to przetestuję pizze i nawet roladę wołową widzę macie w ofercie wink.gif

BTW. Dodajcie do oferty kluski śląskie tongue.gif Bo jak można jeść roladę bez takich klusków? tongue.gif

laugh.gif kluski śląskie dodane smile2.gif dzięki za sugestie wink.gif

otwarcie już 3 lipca - ZAPRASZAMY
Bartek
CYTAT(prezes @ pią, 19 cze 2009 - 14:22) *
laugh.gif kluski śląskie dodane smile2.gif dzięki za sugestie wink.gif

otwarcie już 3 lipca - ZAPRASZAMY

Jak tylko wrócę z urlopu to bardzo chętnie skorzystam smile2.gif

Życzę powodzenia bo widzę że ceny przystępne i mam nadzieje że jedzenie będzie smaczne smile2.gif
savalas
a jakiś adres to wy macie, lokal jakiś czy to tylko kuchnia na telefon ?
prezes
tylko na telefon, dlatego CarPizza wink.gif
marcin.p
Jak jest minimalna kwota zamowienia? Transport gratis czy płatny?
prezes
CYTAT(marcin.p @ czw, 02 lip 2009 - 17:18) *
Jak jest minimalna kwota zamowienia? Transport gratis czy płatny?

przy zamówieniu powyżej 16zł transport gratis smile2.gif wszystko jest na stronie.
mały
w niedzielę pierwszy raz skorzystałem z usług Carpizzy i... w poniedziałek skorzystałem ponownie. Kontakt przez telefon bardzo miły, pizza też bardzo dobra i dojechała do Ujejsca gorąca (pierwszy raz odkąd tu mieszkam). Mama nadzieję, że ten poziom utrzyma się przez cały czas.
pirat
Ja tez lubie wasza firme, jest solidna a posilki bardzo smaczne.
Pantas
Zainwestowalibyście w jakąś stronę internetową, pewnie jesteście nastawieni głównie na sprzedaż telefoniczną, a mnie Wasza strona odstrasza, jak profesjonalizm to pod każdym względem, a strona jest brzydka, mało czytelna, nie profesjonalna i odstrasza, zamiast przyciągać.

Rozumiem, że to Wasze początki itd, ale taka moja mała rada na przyszłość wink.gif
Leszek
Przyłączam się do pochwał - pizza smaczna, w dodatku pierwszy raz zdarzyło mi się dostać pizzę tak gorącą, że trzeba było chwilę poczekać laugh.gif
Patrimonium
Przykro mi ale nie mogę pochwalić. zamówiłem dwa placki po węgiersku... naprawdę nie dobre były, do tego, sosu praktycznie zero a na to rzucone dosłownie 3 kawałki marynowanej papryki. Nie jadłem pizzy może w tym przypadku jest inaczej. Czy pizza robiona jest w piecu chlebowym?
Arbas
CYTAT(Bartek @ czw, 21 maj 2009 - 15:37) *

Kluski dodajcie, ale zróbcie je sami - nie z mrożonek!
Kamil_
@Pantas
Ty jako webmaster zrobisz ją oczywiście po korzystnej cenie? biggrin.gif
Pantas
CYTAT(Kamil_ @ czw, 23 lip 2009 - 22:59) *
@Pantas
Ty jako webmaster zrobisz ją oczywiście po korzystnej cenie? biggrin.gif

Nic takiego nie pisałem wink.gif

Nie mam czasu na robienie stron, ale strona carpizzy ewidentnie nie zachęca.

Chyba, że ja mam jakiś spaczony gust, ale moim zdaniem to wygląda bez urazy dla nikogo jak kupa gówna, zrobiona w paincie.

10 minut roboty, lepszej jakości zdjęcia i jest strona estetyczna, zachęcająca. Branża gastronomiczna to powinna być estetyczna strona, a nie jakiś moloch ;P

Dla mnie strona totalne dno. Pixeloza, strona ładuje się kupe czasu.

Takie moje zdanie - konstruktywna krytyka.
Kamil_
Nie no, 10 minut nie masz? ;-)
Pantas
Jak trzeba to mam ;D
savalas
skusiłem się na pizze harley z dodatkową kukurydzą i ogórkiem:

pizza bardzo dobra, ciasto i dodatki tak jak lubie, ale:

SOS TO JEST KPINA !! Jak można dodawać rozwodnioną zupe pomidorową i pisać że to sos !!

A ta opłata za opakowanie, to troche żałosne. Albo napisać na stronie, że dostawa 1 zł, albo napisać, że się płaci za pudełko wink.gif
Karolyfer
No pizza rzeczywiście dobra, ale tak jak poprzednik napisał - "opłata za pudełko" brzmi dość głupio jeśli nie sprzedają pizzy w lokalu, ale tylko na telefon. Pierwszy raz nie miałem więcej kasy w ręce i mi odpuścili tą złotówkę wink.gif
savalas
dzisiaj zamówiłem obiadek. Schabowy pierwsza klasa. Duży plus. biggrin.gif
georgeb
Ja zamówiłem devolaya - masakra przypalony, twardy w środku zamiast szynki jakaś mielonka zdecydowanie nie polecam, wydaje mi się że był odgrzewany
oraz placek po węgiersku - też przypalony, mięsa 2 kawałki również nie polecam

I co z tego że ceny przystępne wole zapłacić więcej ale niech to jakoś wygląda i smakuje
savalas
to mnie zdziwiłeś, bo mam odczucia zupełnie przeciwne, po zamówieniach moich
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.