![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedziemy do Bydgoszczy ale wracamy smutni
Sobota 3-1 Niedziela 3-2 W Bydgoszczy przegrana 3-2 Myśle ze u siebie w hali pomozemy odniesc dziewczyną zwyciestwa lecz juz w Bydgoszczy wygra Centrostal przy wlasnej publice i lepszej psychice |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Kto nie wygrywa 3:0, ten przegrywa 2:3
![]() ![]() sobota - 3:1 niedziela - 3:0 w Bydg. - 2:3 ... i dopiero potem czas na wygrane z Bielskiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: śro, 23 sty 08 Nr użytkownika: 1,052 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam pytanie z zupełnie innej beczki dotyczące dotarcia do hali w Dąbrowie...Primo - około godziny 16:00 będę jeszcze w Tychach i chcę zdążyć (nawet na ostatnią chwilę, np. 16:59
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pon, 18 cze 07 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 734 Płeć: Kobieta GG: 9653178 ![]() |
Jeśli startujesz z dworca PKP to droga jest prosta jak drut, 10-15 min z buta - najlepiej piechotą się uwinąć.
Doświadczenia zeszłoroczne ![]() Ten post edytował Elwyn pią, 20 mar 2009 - 16:41 -------------------- ![]() W każdym sercu naszym tkwi, błękit nieba, czerwień krwi Pałac Bydgoszcz! |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Dużo będzie osób z Bydgoszczy jutro?? Jakiś doping prowadzicie??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,880 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem z którego miejsca startujesz. Poszukaj wyszukiwarka, ale chyba w 1h sie nie wyrobisz, samochodem będziesz w 0.5h, ale pewnie to nie wchodzi w rachubę. Przystanek docelowy autobusowy to DG Centrum przed PKZ, jesli do Katowic dojedziesz przed 16.30 to autobus 807 masz z Katowice Piotra Skargi 16:26 Dąbrowa Górnicza Centrum 17:04 i prosto do parku alejką w górę - hale zobaczysz od razu.
jak na niego się sie wyrobisz to pozostają "D-tki" kilka metrów dalej za przystankiem lini 8XX do Dg, ale one nie mają rozkładu, po prostu trzeba zobaczyć czy stoi i zapytać kiedy odjeżdza, detka ma jeswzcze tą przewagę, że poprosisz o zatrzymanie się na przystanku pod LO Żeromskim, to praktycznie wysiądziesz pod halą, wystarczy przejeść alejką między przedszkolem a wspomnianym liceum i już jesteś na meczu. Tyle mi przyszło do głowy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedziemy do Bydgoszczy, ale wracamy smutni
sobota 3-1 ![]() niedziela 3-2 ![]() w Bydgoszczy 3-1 ![]() Ten post edytował Bartek90 sob, 21 mar 2009 - 14:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,880 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ankieta wskazuje jedną poprawną odpowiedź, ale nikt do niej się nie przyznał w postach, tak więc gadżety przechodzą... na moją własność
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 19 maja 2025 - 09:03 |