Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak MKS zakończy rywalizację z Centrostalem Bydgoszcz ?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Zibar
Jako, że ostatnio takie zabawy idą nam najlepiej, to zapraszam do kolejnej.
Typowanie wyników MKS-u jest trudne, więc:
1. wybieramy odpowiedź powyżej,
2. w poście pod ankietą piszemy którą wybraliśmy i w jednym zdaniu ją uzasadniamy
(OCZYWIŚCIE KTO CHCE PODAJE WYNIKI POSZCEGÓLNYCH SPOTKAŃ ZGODNIE Z ODPOWIEDZIĄ KTÓRĄ WYBRAŁ - to będzie dodatkowy argument przy rozdzielaniu upominków, w przypadku gdyby liczba poprawnych odpowiedzi była większa niż nagród)

Głosujemy do rozpoczęcia pierwszego meczu, wśród uczestków zabawy rozdam kilka upominków-niespodzianek wink.gif

Miłej zabawy smile2.gif
Szczepan
Kto nie wygrywa rywalizacji 3:0, przegrywa 2:3

Bo gorzej już grać nie można i zawodniczki lubią i potrafią podgrzewać atmosferę.
Beica
Semper Fidelis.
Jedziemy do Bydzi, a potem do Bielska smile2.gif
Coelho
ehh wyslalem w ankiecie:
W niedzielę kibice mają wolne
ale oczywiscie mam andzieje ze poprawna bedzie odpowiedz:
mam wielka nadzieje ze w sobote ugramy 1 mecz a potem 2 kolejne biggrin.gif!! i do bielska na tydzien hahah biggrin.gif
Lui

Fajnie jest czasem pomarzyć.. rolleyes.gif
wezu_91

dokładnie jak Beica, Semper Fidelis biggrin.gif
moim zdaniem 3:1, 3:1, 2:3 biggrin.gif
Rysiu_dg

3:0 , 3:2 , 1:3
Franek8

Nie może być inaczej biggrin.gif

3:0, 3:1, 2:3
Hi-tek
Kto nie wygrywa 3:0 przegrywa 2:3
Wygramy w Sobote 3:0
W niedziele 3:1
jedziemy do bydzi...... i tam 2:3 (czyli wygrywamy)
-A why tak??
-Ano becouse, ze JA TAK MOWIE:D:D

Wygramy, Wygramy, Wygramy
Kamil_

eM Ka eS mistrzem jest! ;-)
Michael
Jedziemy do Bydgoszczy, ale wracamy smutni...

3-2
3-1
3-2
Padziu
Kto nie wygrywa...
sob 3-1
niedz 3-2
śr 2-3 w tie breaku do 17 tongue.gif

EDIT :
Transmisji TV chyba nie będzie (niedz->finał Challenge Cup pon ->Impel Gwardia - Farmutil Piła)
Master
Pierwsza czwórka Nie dla MKS, obym sie mylił , ale zakładam ze bedzie 3-0 2 razy , po czym w Bydgoszczy porazka i do tego przegraja wygrany mecz
Daro

Zawodniczki wezmą się za siebie i pokażą jak się wygrywa biggrin.gif
Szewiec

Niestety z taką formą raczej nie mamy szans z Bydgoszczą... Obym się mylił wink.gif

1:3
Elwyn
Cóż ja wierzę, że niedzielę będziecie mieć już wolną wink.gif
Mariuszek_

Ja również SEMPER FIDELIS
wink.gif
sarsolot
Obys sie Elwyn mylila wink.gif W koncu musi wrocic forma czy czego tam brakuje i bedzie 3:2 dla nas wink.gif
Prosty

AL-C
ja sie ciesze ze gramy w weekend. podje na oba (oby wygrane) mecze. wygrac ten pierwszy a potem juz gorki!! MKS! MKS!
bonus11
Jedziemy do Bydgoszczy ale wracamy smutni

Sobota 3-1

Niedziela 3-2

W Bydgoszczy przegrana 3-2

Myśle ze u siebie w hali pomozemy odniesc dziewczyną zwyciestwa lecz juz w Bydgoszczy wygra Centrostal przy wlasnej publice i lepszej psychice
krzysiek
Kto nie wygrywa 3:0, ten przegrywa 2:3 smile2.gif Fala Bydgoszczy niknie, nasza wzrasta - damy radę wink.gif

sobota - 3:1
niedziela - 3:0
w Bydg. - 2:3

... i dopiero potem czas na wygrane z Bielskiem biggrin.gif
DUDABDG
Mam pytanie z zupełnie innej beczki dotyczące dotarcia do hali w Dąbrowie...Primo - około godziny 16:00 będę jeszcze w Tychach i chcę zdążyć (nawet na ostatnią chwilę, np. 16:59 tongue.gif) na mecz w Dąbrowie...Pytanie do osób mieszkających na miejscu - jaki środek transportu wybrać (z wyjątkiem taksówki), żeby zdążyć albo się minimalnie jedynie spóźnić. Czy macie jakieś namiary, busy, rozkłady jazdy itp.? Jakikolwiek inny pomysł? Będę wdzięczny za pomoc, bo w internecie można znaleźć sporo informacji, ale są dość niespójne... pozdrawiam wink.gif
Elwyn
Jeśli startujesz z dworca PKP to droga jest prosta jak drut, 10-15 min z buta - najlepiej piechotą się uwinąć.
Doświadczenia zeszłoroczne wink.gif
Padziu
Dużo będzie osób z Bydgoszczy jutro?? Jakiś doping prowadzicie??
Zibar
Nie wiem z którego miejsca startujesz. Poszukaj wyszukiwarka, ale chyba w 1h sie nie wyrobisz, samochodem będziesz w 0.5h, ale pewnie to nie wchodzi w rachubę. Przystanek docelowy autobusowy to DG Centrum przed PKZ, jesli do Katowic dojedziesz przed 16.30 to autobus 807 masz z Katowice Piotra Skargi 16:26 Dąbrowa Górnicza Centrum 17:04 i prosto do parku alejką w górę - hale zobaczysz od razu.
jak na niego się sie wyrobisz to pozostają "D-tki" kilka metrów dalej za przystankiem lini 8XX do Dg, ale one nie mają rozkładu, po prostu trzeba zobaczyć czy stoi i zapytać kiedy odjeżdza, detka ma jeswzcze tą przewagę, że poprosisz o zatrzymanie się na przystanku pod LO Żeromskim, to praktycznie wysiądziesz pod halą, wystarczy przejeść alejką między przedszkolem a wspomnianym liceum i już jesteś na meczu. Tyle mi przyszło do głowy.
Bartek90
Jedziemy do Bydgoszczy, ale wracamy smutni

sobota 3-1 smile2.gif
niedziela 3-2 smile2.gif
w Bydgoszczy 3-1 sad.gif
Zibar
ankieta wskazuje jedną poprawną odpowiedź, ale nikt do niej się nie przyznał w postach, tak więc gadżety przechodzą... na moją własność laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.