![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale to wtedy chyba trzeba mieć też pretensje to dziecka, czyż nie?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Arbas z tego co mi wiadomo to ludzie mają własny rozum i sami wiedzą co jest dla nich odpowiednie. Nikt nikomu nic nie wciska, a jak Ci wciska to dziękujesz i idziesz bawić się dalej. A jak pani w kiosku sprzeda Twojemu dziecku papierosy, to co zrobisz?(co najwyrzej podkablujesz panią, że sprzedaje tytoń nieletnim ale jak ta zabuli kare, to inna mu sprzeda a przypomne że papierosy także zabijają)Problem tkwi w edukacji. Po co mówić o skutkach ubocznych brania środków odurzających, zainwestować w kampanie społeczne, zorganizować dzieciakom w szkołach rozmowy z psychologami, lepiej jest napisać ustawę zakazującą. Przecież to jest tańsze!! Po za tym niedoinformowanym społeczeństwem łatwiej się steruje. Najlepszym tego przykładem jest ojciec papa rydzyk który kieruje w sprytny sposób swoją niedoinformowaną armią. Dla mnie większym złem jest kościół i księża którzy manipulują społeczeństwem. Naprawde, nie polecam wierzyć we wszystko co powie pani redaktor w TVN-nie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Arbas z tego co mi wiadomo to ludzie mają własny rozum i sami wiedzą co jest dla nich odpowiednie. Nikt nikomu nic nie wciska, a jak Ci wciska to dziękujesz i idziesz bawić się dalej. A jak pani w kiosku sprzeda Twojemu dziecku papierosy, to co zrobisz?(co najwyrzej podkablujesz panią, że sprzedaje tytoń nieletnim ale jak ta zabuli kare, to inna mu sprzeda a przypomne że papierosy także zabijają)Problem tkwi w edukacji. Po co mówić o skutkach ubocznych brania środków odurzających, zainwestować w kampanie społeczne, zorganizować dzieciakom w szkołach rozmowy z psychologami, lepiej jest napisać ustawę zakazującą. Przecież to jest tańsze!! Po za tym niedoinformowanym społeczeństwem łatwiej się steruje. Najlepszym tego przykładem jest ojciec papa rydzyk który kieruje w sprytny sposób swoją niedoinformowaną armią. Dla mnie większym złem jest kościół i księża którzy manipulują społeczeństwem. Naprawde, nie polecam wierzyć we wszystko co powie pani redaktor w TVN-nie. Amen |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |