![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Dziś całkiem przypadkowo szłam ulicą Sobieskiego i oto moim oczom ukazał się... sklep z dopalaczami. Przyznam szczerze, zmroziło mnie to, bo jestem przeciwna takim hmm... salonikom.
Ktoś się chociaż cieszy? :]
Powód Edycji: Mod. Temat przeniesiony
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A to ta znana sić co pokazywali na TVN chyba w Uwadze....sprzedają różne specyfiki jako....rzeczy do kolekcjonowania czy jakoś tak...Nie mam się z czego cieszyć czy nie cieszyć - mnie to raczej nie interesuje ale sądzę że ludzi w wieku 15-20 to na pewno...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
są tacy co sie cieszą
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Ktoś sobie zarobi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaraz sie cpunki tam zlecą:D
Ten post edytował xMarcinx czw, 29 sty 2009 - 11:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
A najlepsze jest to, że na stronie pisze,że nic się nie nadaję do spożycia przez ludzi, w celach kolekcjonerskich dla osób pełnoletnich albo dla roślin..
![]() pzdr ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
I co jak idziesz do takiego sklepu to mówisz że chcesz jakiś tam produkt a sprzedawca Cię za wszelką cenę przekonuję żebyś tego nie jadł tylko dał swojej paprotce w domu??
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Duzo jest ludzi co sie ciesza, wlasnie w wieku 15-20. Swoja droga TVN im zrobil dobra reklame
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
jest już tworzona ponoć ustawa zakazująca takich praktyk "kolekcjonerskich", nie będzie można otwierac dopalaczy. ostatnio nawet tv szumi o dziewczynie ktora sie tym struła. Ale niestety nie wygra z siecią dopalaaczy. bo na każdym produkcie pisze ze nie jest do spozycia przez ludzi. kto chce kupuje ale na wlasna odpowiedzialność. mnie bardziej zmartwila inna zmiana na tej samej ulicy z księgarni malej i milej zrobiono salon gier ;( debilizacja spoleczenstwa postepuje niestety
|
|
|
![]()
|
|
I co jak idziesz do takiego sklepu to mówisz że chcesz jakiś tam produkt a sprzedawca Cię za wszelką cenę przekonuję żebyś tego nie jadł tylko dał swojej paprotce w domu?? ![]() Nie wiem, co mi sprzedawca powie, bo tam nie byłem.. ![]() Przejdź sie,kup sobie coś i napisz co Ci szanowny sprzedawca powie-doradzi ![]() Ten post edytował Lui czw, 29 sty 2009 - 13:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
I co jak idziesz do takiego sklepu to mówisz że chcesz jakiś tam produkt a sprzedawca Cię za wszelką cenę przekonuję żebyś tego nie jadł tylko dał swojej paprotce w domu?? ![]() I sprzedawca dodaje Ci do twojego zakupu lufkę, żeby roślinka z nią ładniej wyglądała ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem w czym widzicie problem. Kto będzie chciał, to sobie coś kupi, kto nie to nie... Wolny rynek...
A na dostępność narkotyków i tak nie będzie to miało wielkiego wpływu. Kto chciał kupić trawę, czy coś mocniejszego i tak kupował... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to w takim razie za komuny też był "wolny rynek" ogłupiacza narodu w postaci wódki
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy teraz nie ma wódki?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A skąd wiesz chłopcze ile mam lat? Chodzi Ci o sprzedaż na kartki, czy po 13? Wyjaśnij jak taki mądry jesteś... http://kresy24.pl/showNews/news_id/1465/ dodam, że nie było widocznej akcyzy w cenie Ten post edytował xMarcinx czw, 29 sty 2009 - 16:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
A na dostępność narkotyków i tak nie będzie to miało wielkiego wpływu. Kto chciał kupić trawę, czy coś mocniejszego i tak kupował... dokladnie, w tym jest problem ze jest to za latwo dostepne ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
http://kresy24.pl/showNews/news_id/1465/ dodam, że nie było widocznej akcyzy w cenie I jak to się ma do dopalaczy i wolnego rynku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21 |