![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pon, 06 paź 14 Nr użytkownika: 5,498 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wracajac do Hotelu - przypominam, ze przed hotelem musi powstac parking, gdzie on niby bedzie? Tak samo podziemny jak parking pod silownia? Przypuszczam, że jak już wybudują hotelisko na 10 pięter to okaże się, ze trzeba do niego jednak doprowadzić osobną drogę i wielgachny parking, bo ten przy Nemo okaże się za mały a drogi do Nemo za mało przepustowe. To pewne jak w banku. Jak budowali Nemo też nie było mowy o pocięciu parku drogami dojazdowymi z każdej strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wracajac do Hotelu - przypominam, ze przed hotelem musi powstac parking, gdzie on niby bedzie? Tak samo podziemny jak parking pod silownia? Przypuszczam, że jak już wybudują hotelisko na 10 pięter to okaże się, ze trzeba do niego jednak doprowadzić osobną drogę i wielgachny parking, bo ten przy Nemo okaże się za mały a drogi do Nemo za mało przepustowe. To pewne jak w banku. Jak budowali Nemo też nie było mowy o pocięciu parku drogami dojazdowymi z każdej strony. Tyle ile parku jest to zdecydowanie wystarcza na spacer, tak samo jak Aldi budowali też były protesty i co park nadal jest wraz z placem zabaw a ludzi tam praktycznie tyle co na lekarstwo. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wracajac do Hotelu - przypominam, ze przed hotelem musi powstac parking, gdzie on niby bedzie? Tak samo podziemny jak parking pod silownia? Przypuszczam, że jak już wybudują hotelisko na 10 pięter to okaże się, ze trzeba do niego jednak doprowadzić osobną drogę i wielgachny parking, bo ten przy Nemo okaże się za mały a drogi do Nemo za mało przepustowe. To pewne jak w banku. Jak budowali Nemo też nie było mowy o pocięciu parku drogami dojazdowymi z każdej strony. Tyle ile parku jest to zdecydowanie wystarcza na spacer, tak samo jak Aldi budowali też były protesty i co park nadal jest wraz z placem zabaw a ludzi tam praktycznie tyle co na lekarstwo. bo nikt nie chce siedziec i bawic sie z dziecmi w towarzystwie meneli sepiacych na flaszke lub śpiacych na lawkach |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wracajac do Hotelu - przypominam, ze przed hotelem musi powstac parking, gdzie on niby bedzie? Tak samo podziemny jak parking pod silownia? Przypuszczam, że jak już wybudują hotelisko na 10 pięter to okaże się, ze trzeba do niego jednak doprowadzić osobną drogę i wielgachny parking, bo ten przy Nemo okaże się za mały a drogi do Nemo za mało przepustowe. To pewne jak w banku. Jak budowali Nemo też nie było mowy o pocięciu parku drogami dojazdowymi z każdej strony. Tyle ile parku jest to zdecydowanie wystarcza na spacer, tak samo jak Aldi budowali też były protesty i co park nadal jest wraz z placem zabaw a ludzi tam praktycznie tyle co na lekarstwo. bo nikt nie chce siedziec i bawic sie z dziecmi w towarzystwie meneli sepiacych na flaszke lub śpiacych na lawkach a przed Aldikiem to normalnie tam tłumy z całymi rodzinami siedziały... sorry ale pamiętam tam tylko tych samych meneli plus dodatkowo nieletnich skitranych z piwkiem bo fajnie ciemno tam było i nikt nie chodził... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Wracajac do Hotelu - przypominam, ze przed hotelem musi powstac parking, gdzie on niby bedzie? Tak samo podziemny jak parking pod silownia? Przypuszczam, że jak już wybudują hotelisko na 10 pięter to okaże się, ze trzeba do niego jednak doprowadzić osobną drogę i wielgachny parking, bo ten przy Nemo okaże się za mały a drogi do Nemo za mało przepustowe. To pewne jak w banku. Jak budowali Nemo też nie było mowy o pocięciu parku drogami dojazdowymi z każdej strony. Tyle ile parku jest to zdecydowanie wystarcza na spacer, tak samo jak Aldi budowali też były protesty i co park nadal jest wraz z placem zabaw a ludzi tam praktycznie tyle co na lekarstwo. bo nikt nie chce siedziec i bawic sie z dziecmi w towarzystwie meneli sepiacych na flaszke lub śpiacych na lawkach to rozumiem, ze to wtracenie w dyskusje meneli lub spiacych na lawkach ma cos wspolnego z aldi? CYTAT Zapomnialem o hali centrum, ktora sie nigdy nie zapelni o czym tu dyskutowac z tym uzytkownikiem oczywiscie, lepiej by bylo gdyby zamiast nemo, hali, centrum formy, tego czegos na piachu, urzadzeniach do cwiczen, teraz hotelu, byly same alejki w parku -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pon, 06 paź 14 Nr użytkownika: 5,498 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oczywiscie, lepiej by bylo gdyby zamiast nemo, hali, centrum formy, tego czegos na piachu, urzadzeniach do cwiczen, teraz hotelu, byly same alejki w parku Na miejscu Nemo było pełnowymiarowe boisko trawiaste z bieżnią na 400 m. Na miejscu hali sportowej był basen odkryty, a w miejscu, w którym teraz stoi siłownia były korty tenisowe. Bardzo pożyteczna infrastruktura, wystarczyłoby ją odświeżyć. Z czego tu się cieszyć? Z Nemo, w które wpompowano dziesiątki milionów złotych i które jest takim samych przekrętem jak pentagon czy Centrum Onkologii? I nadal przynosi straty. Teraz park jest rozjeżdżany przez samochody a będzie jeszcze gorzej. Po co komu hotel w tym miejscu gdy biurowiec Silmy, który świetnie by się do tego nadawał stoi odłogiem i straszy? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Basen był obok, nie w miejscu hali. I z wątku historycznego kojarzę, że zamknięto go znacznie wcześniej, niż wybudowano halę. I zamknięto go zapewne z powodu stanu technicznego wymagającego trochę więcej niż odświeżenia.
A z rozjeżdżaniem parku nie przesadzaj - nieraz jestem tam o różnych porach w okolicach wyjazdu na Aleję Róż, bardzo rzadko widzę tam jadący samochód. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
daleko mi do PiSiorow
![]() kawalerski stan juz dawno porzucilem. Mysle po prostu normalnie - wczesniej moglem pograc w tenisa za 15 czy tam 20 zl za godzine. na swiezym powietrzu. Moglem spokojnie puscic dziecko na rowerku , bo nie bylo ulicy prowadzacej przez park! a juz przeciecie glownej alejki ulica wyjazdowa, bez najmniejszego progu zwalniajacego to jakas paranoja (jak ja budowano,pisali, ze bedzie otwierana tylko po imprezach odbywajacych sie na hali!! pamietam to jak dzis). Zima ta skarpa, na ktorej powstaje ten hotel, to byla glowna atrakcja dla dzieciarni, sam tam na sankach "za lebka" jezdzilem, jezdzily teraz moje dzieci. A wy potraficie obrazac i wyzywac, ze ktos ma inne zdanie. pociagne swa mysl - jakie kozysci bede mial ja i moi bliscy z tych inwestycji? Aqua Park - sory, za ta cene wole jechac gdzie indziej. Hala Centrum - na mecz od czasu do czasu mozna sie przejsc... wolalbym jednak inwestycje w pilke nozna. Wiekszosc czasu hala i tak pusta stoi. Ostatnie mistrzostwa karate czy czegos tam to jakies nieporozumienie organizacyjne. Silownia - rzecz mi wogole nieprzydatna, moim bliskim rowniez, zreszta, wystarczy sie przejsc i zobaczyc numery rejestracyjne parkujacych na trawnikach aut. wiekszosc przyjezdni... Knajpa na plazy - bylem, nigdy wiecej. Ceny z kosmosu, obsluga - BRAK. Hotel - raczej odwiedzajaca mnie rodzina czy znajomi nie beda z tego kozystac. Wiadomo przeciez, ze powstaje tylko jako zaplecze Expo. (zobaczycie jak wytna pol parku bo nagle ktos sobie przypomni o parkingu) to ja dziekuje za takie inwestycje. Ktos tam na nich zarobi, a co ja z tego bede mial? Ktos powie - patrzysz tylko na siebie. Miasto zarobi! OK, a czy ja bede mial dzieki temu nizszy czynsz? Ja , i wiekszosc z was tego nie odczuje w zaden sposob, to co miasto zarobi i tak pojdzie na kolejna kretynska inwestycje. Szkoda, ze nikt nie zwraca uwagi na brak nowych parkingow np, w calym miescie tysiac supermarketow, a zadnego nowego parkingu pietrowego np. ale to juz inna bajka. nie ten temat, na takich inwestycjach nikt sie nie dorobi, a takie inwestycje sa wlasnie potrzebne, nie hotele... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
daleko mi do PiSiorow ![]() kawalerski stan juz dawno porzucilem. Mysle po prostu normalnie - wczesniej moglem pograc w tenisa za 15 czy tam 20 zl za godzine. na swiezym powietrzu. Moglem spokojnie puscic dziecko na rowerku , bo nie bylo ulicy prowadzacej przez park! a juz przeciecie glownej alejki ulica wyjazdowa, bez najmniejszego progu zwalniajacego to jakas paranoja (jak ja budowano,pisali, ze bedzie otwierana tylko po imprezach odbywajacych sie na hali!! pamietam to jak dzis). Zima ta skarpa, na ktorej powstaje ten hotel, to byla glowna atrakcja dla dzieciarni, sam tam na sankach "za lebka" jezdzilem, jezdzily teraz moje dzieci. A wy potraficie obrazac i wyzywac, ze ktos ma inne zdanie. pociagne swa mysl - jakie kozysci bede mial ja i moi bliscy z tych inwestycji? Aqua Park - sory, za ta cene wole jechac gdzie indziej. Hala Centrum - na mecz od czasu do czasu mozna sie przejsc... wolalbym jednak inwestycje w pilke nozna. Wiekszosc czasu hala i tak pusta stoi. Ostatnie mistrzostwa karate czy czegos tam to jakies nieporozumienie organizacyjne. Silownia - rzecz mi wogole nieprzydatna, moim bliskim rowniez, zreszta, wystarczy sie przejsc i zobaczyc numery rejestracyjne parkujacych na trawnikach aut. wiekszosc przyjezdni... Knajpa na plazy - bylem, nigdy wiecej. Ceny z kosmosu, obsluga - BRAK. Hotel - raczej odwiedzajaca mnie rodzina czy znajomi nie beda z tego kozystac. Wiadomo przeciez, ze powstaje tylko jako zaplecze Expo. (zobaczycie jak wytna pol parku bo nagle ktos sobie przypomni o parkingu) to ja dziekuje za takie inwestycje. Ktos tam na nich zarobi, a co ja z tego bede mial? Ktos powie - patrzysz tylko na siebie. Miasto zarobi! OK, a czy ja bede mial dzieki temu nizszy czynsz? Ja , i wiekszosc z was tego nie odczuje w zaden sposob, to co miasto zarobi i tak pojdzie na kolejna kretynska inwestycje. Szkoda, ze nikt nie zwraca uwagi na brak nowych parkingow np, w calym miescie tysiac supermarketow, a zadnego nowego parkingu pietrowego np. ale to juz inna bajka. nie ten temat, na takich inwestycjach nikt sie nie dorobi, a takie inwestycje sa wlasnie potrzebne, nie hotele... Widzę że Janek chce zasypać Dąbrowę parkingami i to jeszcze piętrowymi czyli oznacza że ma samochód i pewnie jeździ Nim nie tylko w niedzielę, a poza tym Jankowi nic więcej do szczęścia nie trzeba i tak sobię myślę że Janek bardzo dusi się mieszkając w Naszej Dąbrowie i przerażają go jakiekolwiek inwestycję, wolałby żeby Dąbrowa była biedna bo i tak nic z tego nie ma a czynsz i podatki musi płacić. Może ktoś pomoże Jankowi i powie jak żyć w Dąbrowie? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
daleko mi do PiSiorow ![]() kawalerski stan juz dawno porzucilem. Mysle po prostu normalnie - wczesniej moglem pograc w tenisa za 15 czy tam 20 zl za godzine. na swiezym powietrzu. Moglem spokojnie puscic dziecko na rowerku , bo nie bylo ulicy prowadzacej przez park! a juz przeciecie glownej alejki ulica wyjazdowa, bez najmniejszego progu zwalniajacego to jakas paranoja (jak ja budowano,pisali, ze bedzie otwierana tylko po imprezach odbywajacych sie na hali!! pamietam to jak dzis). Zima ta skarpa, na ktorej powstaje ten hotel, to byla glowna atrakcja dla dzieciarni, sam tam na sankach "za lebka" jezdzilem, jezdzily teraz moje dzieci. A wy potraficie obrazac i wyzywac, ze ktos ma inne zdanie. pociagne swa mysl - jakie kozysci bede mial ja i moi bliscy z tych inwestycji? Aqua Park - sory, za ta cene wole jechac gdzie indziej. Hala Centrum - na mecz od czasu do czasu mozna sie przejsc... wolalbym jednak inwestycje w pilke nozna. Wiekszosc czasu hala i tak pusta stoi. Ostatnie mistrzostwa karate czy czegos tam to jakies nieporozumienie organizacyjne. Silownia - rzecz mi wogole nieprzydatna, moim bliskim rowniez, zreszta, wystarczy sie przejsc i zobaczyc numery rejestracyjne parkujacych na trawnikach aut. wiekszosc przyjezdni... Knajpa na plazy - bylem, nigdy wiecej. Ceny z kosmosu, obsluga - BRAK. Hotel - raczej odwiedzajaca mnie rodzina czy znajomi nie beda z tego kozystac. Wiadomo przeciez, ze powstaje tylko jako zaplecze Expo. (zobaczycie jak wytna pol parku bo nagle ktos sobie przypomni o parkingu) to ja dziekuje za takie inwestycje. Ktos tam na nich zarobi, a co ja z tego bede mial? Ktos powie - patrzysz tylko na siebie. Miasto zarobi! OK, a czy ja bede mial dzieki temu nizszy czynsz? Ja , i wiekszosc z was tego nie odczuje w zaden sposob, to co miasto zarobi i tak pojdzie na kolejna kretynska inwestycje. Szkoda, ze nikt nie zwraca uwagi na brak nowych parkingow np, w calym miescie tysiac supermarketow, a zadnego nowego parkingu pietrowego np. ale to juz inna bajka. nie ten temat, na takich inwestycjach nikt sie nie dorobi, a takie inwestycje sa wlasnie potrzebne, nie hotele... Widzę że Janek chce zasypać Dąbrowę parkingami i to jeszcze piętrowymi czyli oznacza że ma samochód i pewnie jeździ Nim nie tylko w niedzielę, a poza tym Jankowi nic więcej do szczęścia nie trzeba i tak sobię myślę że Janek bardzo dusi się mieszkając w Naszej Dąbrowie i przerażają go jakiekolwiek inwestycję, wolałby żeby Dąbrowa była biedna bo i tak nic z tego nie ma a czynsz i podatki musi płacić. Może ktoś pomoże Jankowi i powie jak żyć w Dąbrowie? Jak myślisz, co by się stało z Central Park w NY, gdyby mieszkańcy Big Apple myśleli tak jak Ty. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
daleko mi do PiSiorow ![]() kawalerski stan juz dawno porzucilem. Mysle po prostu normalnie - wczesniej moglem pograc w tenisa za 15 czy tam 20 zl za godzine. na swiezym powietrzu. Moglem spokojnie puscic dziecko na rowerku , bo nie bylo ulicy prowadzacej przez park! a juz przeciecie glownej alejki ulica wyjazdowa, bez najmniejszego progu zwalniajacego to jakas paranoja (jak ja budowano,pisali, ze bedzie otwierana tylko po imprezach odbywajacych sie na hali!! pamietam to jak dzis). Zima ta skarpa, na ktorej powstaje ten hotel, to byla glowna atrakcja dla dzieciarni, sam tam na sankach "za lebka" jezdzilem, jezdzily teraz moje dzieci. A wy potraficie obrazac i wyzywac, ze ktos ma inne zdanie. pociagne swa mysl - jakie kozysci bede mial ja i moi bliscy z tych inwestycji? Aqua Park - sory, za ta cene wole jechac gdzie indziej. Hala Centrum - na mecz od czasu do czasu mozna sie przejsc... wolalbym jednak inwestycje w pilke nozna. Wiekszosc czasu hala i tak pusta stoi. Ostatnie mistrzostwa karate czy czegos tam to jakies nieporozumienie organizacyjne. Silownia - rzecz mi wogole nieprzydatna, moim bliskim rowniez, zreszta, wystarczy sie przejsc i zobaczyc numery rejestracyjne parkujacych na trawnikach aut. wiekszosc przyjezdni... Knajpa na plazy - bylem, nigdy wiecej. Ceny z kosmosu, obsluga - BRAK. Hotel - raczej odwiedzajaca mnie rodzina czy znajomi nie beda z tego kozystac. Wiadomo przeciez, ze powstaje tylko jako zaplecze Expo. (zobaczycie jak wytna pol parku bo nagle ktos sobie przypomni o parkingu) to ja dziekuje za takie inwestycje. Ktos tam na nich zarobi, a co ja z tego bede mial? Ktos powie - patrzysz tylko na siebie. Miasto zarobi! OK, a czy ja bede mial dzieki temu nizszy czynsz? Ja , i wiekszosc z was tego nie odczuje w zaden sposob, to co miasto zarobi i tak pojdzie na kolejna kretynska inwestycje. Szkoda, ze nikt nie zwraca uwagi na brak nowych parkingow np, w calym miescie tysiac supermarketow, a zadnego nowego parkingu pietrowego np. ale to juz inna bajka. nie ten temat, na takich inwestycjach nikt sie nie dorobi, a takie inwestycje sa wlasnie potrzebne, nie hotele... Zgadzam się w zupełności. Też jeździłem na sankach i moje dzieci. Myślałem, że na hali i Aqua Parku się skończy. Dobili mnie drogami przez park, a siłownia i hotel to już przegięcie. Dobre porównanie do Central Parku. I nie chodzi tu o to ilu ludzi przesiaduje na ławkach w parku tylko o samą przestrzeń w mieście, która jest dobrem samym w sobie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widzę że Janek chce zasypać Dąbrowę parkingami i to jeszcze piętrowymi czyli oznacza że ma samochód i pewnie jeździ Nim nie tylko w niedzielę, a poza tym Jankowi nic więcej do szczęścia nie trzeba i tak sobię myślę że Janek bardzo dusi się mieszkając w Naszej Dąbrowie i przerażają go jakiekolwiek inwestycję, wolałby żeby Dąbrowa była biedna bo i tak nic z tego nie ma a czynsz i podatki musi płacić. Może ktoś pomoże Jankowi i powie jak żyć w Dąbrowie? a widziales chociaz jeden w Dabrowie parking pietrowy ktory rozladowalby sytacje pod blokowiskami np na Mydlicach? ja wiem, ze swoj rowerek mozesz oprzec o drzewko, ale dorosli potrzebuja parkingu. P.S. To Dabrowa jest bogatym miastem?? a ci wszyscy bezdomni sciagneli tu wlasnie z powodu tego bogactwa?? Ten post edytował JanekS. pią, 07 lis 2014 - 07:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a widziales chociaz jeden w Dabrowie parking pietrowy ktory rozladowalby sytacje pod blokowiskami np na Mydlicach? ja wiem, ze swoj rowerek mozesz oprzec o drzewko, ale dorosli potrzebuja parkingu. P.S. To Dabrowa jest bogatym miastem?? a ci wszyscy bezdomni sciagneli tu wlasnie z powodu tego bogactwa?? To pytanie o garaże to raczej do obecnej władzy, a dokładnie do pana który na tym forum takie coś napisał CYTAT [Zagula] 9:07 pm: Przyjąć dobry wieloletni plan inwestycyjny i konsekwętnie go realizować. [pozdrawiam] 9:07 pm: [Mick] 9:04 pm: tzn. rozumiem, że będzie Pan promował centrum w rejonie ul. Granicznej? [Zagula] 9:08 pm: Tak ,ponieważ tylko tam znajdują się instytucje centrotwórcze. [kwintosz] 9:08 pm: Co dla pana znaczy dobry wieloletni plan inwestycyjny, co w nim ma się znaleźć wg. pana? [pozdrawiam] 9:09 pm: [Mick] 9:08 pm: Jeśli chodzi o plan inwestycyjny - jakie 3 inwestycje uważa Pan za najważniejsze w DG w najbliższym czasie? [Zagula] 9:10 pm: Najważniesza jest gospodarka wodno-ściekowa ,poprawa stanu technicznego dróg, budowa garaży wielokodygnacyjnych w dużych ośedlach. Całość tekstu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cóż dobrze że rządzący miastem mają inne zdanie o inwestycjach jak co poniektórzy tutaj, bo inaczej Dąbrowa byłaby zaściankiem Zagłębia i miasteczkiem nic nie wartym a dzięki inwestycją coraz bardziej się rozwija i coraz bardziej mieszkańcy są dumni że mieszkają w Dąbrowie, oby tylko było jeszcze więcej miejsc pracy.
|
|
|
![]()
|
|
Cóż dobrze że rządzący miastem mają inne zdanie o inwestycjach jak co poniektórzy tutaj, bo inaczej Dąbrowa byłaby zaściankiem Zagłębia i miasteczkiem nic nie wartym a dzięki inwestycją coraz bardziej się rozwija i coraz bardziej mieszkańcy są dumni że mieszkają w Dąbrowie, oby tylko było jeszcze więcej miejsc pracy. yyyy, przepraszam, ale podaj z czego jestesmy niby dumni? |
|
|
![]()
|
|
Cóż dobrze że rządzący miastem mają inne zdanie o inwestycjach jak co poniektórzy tutaj, bo inaczej Dąbrowa byłaby zaściankiem Zagłębia i miasteczkiem nic nie wartym a dzięki inwestycją coraz bardziej się rozwija i coraz bardziej mieszkańcy są dumni że mieszkają w Dąbrowie, oby tylko było jeszcze więcej miejsc pracy. Szczególnie Nemo i Centrum Onkologii to te wspaniałe inwestycje dzięki, którym nasze miasto się rozwija. Obudź się człowieku! Śmieją się z nas we wszystkich ościennych miastach. Masz pojęcie, ile pieniędzy zdefraudowano na te nietrafione inwestycje z naszych podatków? Jakie miejsca pracy? Centrum Onkologii stoi puste a w Nemo pracuje kilkanaście osób. I ciągle trzeba dokładać z naszych podatków do tego interesu, bo jest deficytowy. |
|
|
![]()
|
|
Cóż Panowie nie jesteście dumni z Dąbrowy, uważacie że to miasto jest do dupy i dusicie się w Nim mieszkając to może pora wyjechać stąd do Sosnowca, Będzina, Katowic gdzie tylko chcecie i nie narzekać w kółko że jest tak źle, bidolicie jak stare babki w kolejce do lekarza albo startujcie w wyborach może zmienicie miasto po swojemu jeśli mieszkańcy Was wybiorą, droga wolna jest tyle możliwości że znajdziecie coś dla siebie na pewno.
|
|
|
![]()
|
|
Cóż Panowie nie jesteście dumni z Dąbrowy, uważacie że to miasto jest do dupy i dusicie się w Nim mieszkając to może pora wyjechać stąd do Sosnowca, Będzina, Katowic gdzie tylko chcecie i nie narzekać w kółko że jest tak źle, bidolicie jak stare babki w kolejce do lekarza albo startujcie w wyborach może zmienicie miasto po swojemu jeśli mieszkańcy Was wybiorą, droga wolna jest tyle możliwości że znajdziecie coś dla siebie na pewno. przedstawiasz kolejne mega argumenty. |
|
|
![]()
|
|
Jeśli Ty masz lepsze i skuteczniejsze to je przedstaw ale raczej nie Mnie, bo Ja nie decyduje o losie miasta, Mnie jak się coś nie podoba to pisze prosto do p. Podrazy albo do Urzędu i nie raz już dostałem odpowiedź co o tym myślą, pisaniem tutaj i narzekaniem nie zmienimy Dąbrowy
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli Ty masz lepsze i skuteczniejsze to je przedstaw ale raczej nie Mnie, bo Ja nie decyduje o losie miasta, Mnie jak się coś nie podoba to pisze prosto do p. Podrazy albo do Urzędu i nie raz już dostałem odpowiedź co o tym myślą, pisaniem tutaj i narzekaniem nie zmienimy Dąbrowy przedstawilem swoje argumenty. Twoj jest jeden - nie podoba sie to sie wyprowadz. zapytalem z czego mam byc dumny niby? Twoja odpowiedz - wyprowadz sie. cos tu jest nie tak w tej rozmowie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:17 |