![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK#03 ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: nie, 20 kwi 08 Nr użytkownika: 1,237 Płeć: Mężczyzna GG: 8609936 ![]() |
A może te pozamykane sklepy są związane z tym że pojawiły się plotki że tu nie będzie Reala już jak Auchan przejmie tą sieć i wolą wcześniej się ewakułować A co niby te pozamykane sklepy mają wspólnego z tym że Auchan ma przejąć Real?? Dlaczego niby mieliby się chcieć ewakułować, co to za różnica czy będzie Auchan czy Real A tyle ma wspólnego że jak nie będzie marketu spożywczego to sklepy na galerii padną prędzej czy później A kto mówi że nie będzie marketu przecież jak Auchan przehmie Reala to będzie Auchan |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Niekoniecznie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niekoniecznie. otóż to, Auchan nie musi otworzyć w każdej przejętej placówce swojego marketu. Wtedy zamiast Reala czy jakiegokolwiek marketu możemy teoretycznie mieć hodowlę klatkową kur niosek ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: śro, 21 lip 10 Nr użytkownika: 3,980 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Słyszałem plotki, że w Pogorii dość znacznie podnieśli opłaty za wynajem i sporo sklepów ewakuuje się z tego powodu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
Euro? To chyba najgorsza z sieciówek RTV/AGD pod względem obsługi, a ceny też mają niepowalające... Czy ja wiem? To widać szczęście miałeś, ja właśnie do dąbrowskiego zawitałem parę razy (a wcześniej doświadczenia miałem dobre z Bytomia czy Sosnowca) i więcej tam kupować nie będę. Obsługa klientów w Euro w Pogorii jest po prostu fatalna. "Mogę pana poprosić o pomoc? Tam jest kolega. Pan mi pomoże? Ja nie z tego działu. Proszę pani (przy bufecie) czy ktoś mi tu pomoże. Tam na dziale są pracownicy" I tak w kółko. Ile ludzików, tyle opinii. Miałem identyczną sytuację w "plejadowym" Euro - sytuacja w pewnym momencie stała się kuriozalna - chciałem kupić drobną elektronikę która była w gablocie na pograniczu stoiska z TV a odtwarzaczami DVD/Tunerami ,itp. Lolek co grzebał przy tunerach wysłał mnie do Bolka polerującego plazmy zwykłą tetrą, z kolei kazał mi czekać na Tosię - to był początek tygodnia, godzina poranna i autentycznie byłem jedynym klientem w sklepie ! Bareja wiecznie żywy .... Natomiast, Leszku, tylko w Euro mogę dostać w naszym mieście jedną z moich ulubionych .... kaw ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
W Sosnowcu byłem nie w Plejadzie, a w (nieistniejącym już) w milowickim realu.
Kawę? A jaką ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli o mnie chodzi to w CHP robie zakupy przewaznie tylko w Realu bo wiekzy wybór niż ten na Katowickiej. Co do reszty sklepów to z ciuchów nie ma tam nic dla mnie ciekawego, jest ich mały wybór i jak już to jadę do SCC i teraz GK, ew. M1. Gastronomia ma branie bo jest przy kinie no i to jedyny Mac/KFC w centrum a to zawsze schodzi. Komputronik - nigdy tam nic nie kupiłem - ceny z kosmosu, zawsze pustki, na pewno przegral walke z ProLine i/lub sklepami wysyłkowymi (ostatnio tani znany sklep to x-kom.pl - maja oddzial w k-cach). Duzo ludzi kupuje w innych miastach bo tam pracuja a starsi, biedni ludzie wolą, jak juz ktos wspomnial, isc na targ.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Kiepsko teraz Pogoria wygląda-zamaskowali dyktą i niby remont ciekawe kiedy się skończy.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Likwidacji sklepów w Pogorii ciąg dalszy Donna i Inmedio puste
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest juz przynajmniej 10 wolnych lokali .... Zawsze było około 3. a teraz w pazdzierniku sie bardzo "posypało"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy właściciel Pogorii to pewnie sobie podwyższył czynsze a co tam, "biedny" człowiek to chce sobie trochę więcej zarobić. Polska rzeczywistość....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obok PLAYa, na górnym poziomie, pojawił się sklep NIKONa. Wcześniej był tam któryś z operatorów kom.?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 207 Dołączył: pon, 26 lut 07 Skąd: Mydlice północ Nr użytkownika: 508 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mea culpa - jakoś to ABfoto mnie zmyliło ;-)
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
Dziwne tyle samochodów na parkingu a w środku widać prowizorki-jakieś wystawki OBI,samochody 2 sklepy zamienione w plac zabaw i wystawy pozabijane płytami gipsowymi pewnie coś w planach biznesowych nie zagrało.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 207 Dołączył: pon, 26 lut 07 Skąd: Mydlice północ Nr użytkownika: 508 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka stron temu już ktoś o tym pisał. Pogoria skończyła w listopadzie 5 lat, i wielu najemcom skończyły się pierwsze długoterminowe umowy. Zatem komu biznes w Pogorii nie wypalił, skorzystał z pierwszej okazji i uciekł gdzie pieprz rośnie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Czyli normalna sytuacja. Kto się nie wpasował w lokalny rynek ten wypadł z gry.
|
|
|
![]()
|
|
Aurea w Pogorii się zwija.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |