![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Park jest wreszcie oświetlony, co przy nadchodzących krótkich dniach jest ważne
![]() ![]() dla tych co nie widzieli ![]() Ten post edytował Zibar wto, 03 lis 2009 - 12:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
no niezła akcja z tym exi sportem. No ale tandetne sieciówki zawsze omijałem z daleka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wreszcie oświetlili ten park - powinien już rok temu byc oświetlony...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale w Słowacji Exi Sport cały czas działa i nie splajtował!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
W Polsce chyba też - o ile wierzyć ich stronie. Zresztą coś mi się kojarzy, że była informacja, żeby reklamacje itp. zgłaszać do sklepu w Krakowie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Z tego co wiem to w Plejadzie Exi Sport nadal działa więc to chyba dotyczyło tylko sklepu z DG
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale to kwestia czasu jak Exisport zniknie z Naszego rynku, tam pracują niestety amatorzy i oszuści, nie chodzi mi o pracowników a o kadrę pseudo menadżerską. Z menadżera z DG śmiała się cała Pogoria był tak nieudolny że musieli zamknąć sklep...
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Park jest wreszcie oświetlony, co przy nadchodzących krótkich dniach jest ważne Juz jakis czas temu pojawilo sie info ale bez zdjec. Nie jest jednak podswietlona kladka mimo, ze ma przeciez lampy. Wogole to oszczedzaja z oswietleniem parkingu obok kina - czesc lamp wylaczona, a reszte wylaczaja wczesniei wychodzi sie z kina po ciemku. Oczywiscie nie jest oswietlone najbardziej uczeszczana alejka. Nie dosc ze waska to nie zrobili na niej slupow oswietleniowych. Nadzieje, ze po remoncie "palacyku" bedzie nowe glowne dojscie. To z parkingu obok kina tez jest nedzne. PS. Noi mamy juz rok od otwarcia. O kolejnych inwestycjach mamy osobne tematy - jak OBI, czy 3 etap po OBI (w temacie o budowie Pogorii) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Wogole to oszczedzaja z oswietleniem parkingu obok kina - czesc lamp wylaczona, a reszte wylaczaja wczesniei wychodzi sie z kina po ciemku. I tak można się cieszyć, że w ogóle uruchomiono oświetlenie parku. Akurat pracuję przy systemach sterujących m.in. oświetleniem przy galeriach/marketach i raczej w tym roku trend jest taki, że przychodzą inwestorzy (nie tylko nowi ale i istniejące kilka lat galerie) i pytają: "co by tu można wyciąć i ile na tym możemy zaoszczędzić?". Także ja bym się nie dziwił jeżeli niedługo pod/w marketach będzie nieco ciemniej/chłodniej, kryzys po prostu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
I winda po tygodniu pracy znów popsuta.Ale wiaderek na przecieki jakby mniej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Natomiast w miejscu po sklepie Hot Oil otwarto juz inny sklep z odziezą. A w miejscu planowanego wczesniej Sphinxa, bedziemy miec Chińszczyzne Ha Long
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja tez jestem na Tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To jakie lokale pozostają wolne? Te dwa obok siebie po Monnari i czymśtam, Van Helder i tyle?? aa No i zapomniałem o dużym i czołowym lokalu po ExiSport...."chińszczyznę kiedy otworzą? będzie obok KFC tak?
Ten post edytował Sebastian22 pią, 11 gru 2009 - 17:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Mamy 2 watki o CH Pogoria:
- projekty, plany i budowa - po otwarciu, handel, sklepy, wrażenia itp Posty dotyczace rozbudowy zostaly przeniesione do drugiego. Fajnie z tym Ha Long. To jest jakas siec i czy to ma cos wspolnego z tym ![]() Mam nadzieje ze Sphinx w DG kiedys sie pojawi, a zaczeli sie juz odradzac po tym ich kryzysie i aferze. Moze w tym rozbudowanym palacyku. Ciekawe kogo znajda na miejsce Exi, bo z tym chyba najtrudniej. No i zwija sie UMBRO - likwidacja. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
trafilem przypadkiem na TVS, a tam transmisja na zywo z Pogorii. Zapowiadali, ze kolejne laczenia dzisiaj i jutro. patrze na www CH, a tam w programie maja byc miedzy innymi slaskie szlagiery
![]() Dziwne, ze sie jeszcze nie orientuja. Mysla, ze sciagna tu Slazakow? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie z tym Ha Long. To jest jakas siec i czy to ma cos wspolnego z tym ![]() HaLong jest w Sosnowieckiej Plejadzie, więc pewnie Ci sami co z Sosnowca. Natomiast czy Ci z podanej przez Ciebie strony www? Nie mam pojęcia. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
trafilem przypadkiem na TVS, a tam transmisja na zywo z Pogorii. Zapowiadali, ze kolejne laczenia dzisiaj i jutro. patrze na www CH, a tam w programie maja byc miedzy innymi slaskie szlagiery ![]() Dziwne, ze sie jeszcze nie orientuja. Mysla, ze sciagna tu Slazakow? Miałem to nieszczęście być w Pogorii właśnie w momencie, kiedy owe 'ślagry' były śpiewane - żenada, dno i 5 metrów mułu ![]() Wymiotło nas do M1, tam było dużo ciszej... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |