![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziewczynko, chodziło mi o to, że nie uwierzyłem, że to po moim poście tam remontują. A kładką chodzę codziennie po kilka razy dziennie o pani wszechwiedząca : *
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
Dziewczynko, chodziło mi o to, że nie uwierzyłem, że to po moim poście tam remontują. A kładką chodzę codziennie po kilka razy dziennie o pani wszechwiedząca : * a takim razie przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam jeszcze raz i zwracam honor ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie remont. Od dzisiaj sklepu Exi Sport już nie ma. Został zlikwidowany w Pogorii. Ciekawe który będzie następny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT Winda przy Pogorii ciągle nieczynna Agnieszka Stefaniak - Zubko / sosnowiec.info.pl Kilka miesięcy temu stało się głośno o wiecznie nieczynnej windzie przy CH Pogoria w Dąbrowie Górniczej. Zainteresowanie mediów przyczyniło się do szybkiego zakończenia sporu miedzy dąbrowskim Urzędem Miejskim, a dyrekcją Pogorii o to, kto ma płacić za energię elektryczną potrzebną do funkcjonowania windy. Urządzenie, które pomaga dostać się niepełnosprawnym i rodzicom z wózkami na kładkę nad ulicą 3 Maja, a stamtąd na pierwsze piętro centrum handlowego, miało zacząć funkcjonować bez zarzutu. Tak się jednak nie stało. Na ostatniej sesji Rady Miejskiej w Dąbrowie Górniczej winda znów stała się tematem dyskusji. – Od czasu, kiedy radny Bober interweniował w sprawie windy przy Pogorii nic się nie zmieniło. Winda wciąż stoi nieczynna. Nieopodal prowadzę swoją działalność i codziennie obserwuję jak bardzo potrzebne jest to urządzenie – zauważył radny Tomasz Pasek. Zdaniem prezydenta Zbigniewa Podrazy urzędnicy robią wszystko, aby sprawę wiecznie nieczynnej windy ostatecznie załatwić. – Niestety do tego potrzebna jest wola obu stron. Na bieżąco prowadzimy działania, by przejąć i windę i kładkę nad ulicą 3 Maja. Jak dotąd windzie brak niezbędnych atestów, nieodebrane jest też oświetlenie – twierdzi Paweł Gocyła, zastępca prezydenta Dąbrowy Górniczej. Tymczasem, według przedstawicieli centrum handlowego Pogoria, winda posiada kompletną dokumentację techniczną i działała jak dotąd bez zarzutu. Chwilo jednak z powodu awarii została wyłączona z użytkowania. - Obecnie oczekujemy na części zamienne. Myślę, że w przyszłym tygodniu urządzenie zacznie normalnie funkcjonować – zapewniała nas pracownica centrum, która jednak nie chciała się oficjalnie przedstawić. - Może ja mam pecha, ale ilekroć próbuję się dostać na kładkę z wózkiem, winda jest nieczynna. Zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem dyrekcja Pogorii nie woli klientów podjeżdżających samochodami, do których można spakować o wiele więcej zakupów niż do małej torby zawieszonej na wózku – powiedziała dla sosnowiec.info.pl Alicja Kłosowska, którą spotkaliśmy nieopodal wciąż nieczynnej windy. Ta winda w swojej historii to nie wiem czy dzialala przez kilka dni, czy to byly tylko wtedy jakies testy. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 207 Dołączył: pon, 26 lut 07 Skąd: Mydlice północ Nr użytkownika: 508 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coś nowego sobota-znikły wystawy a okna zastawione czarną folią w ExiSport -zgon czy remont? "Informujemy iż sklep Exisport został przeniesiony do Krakowa do CH Bonarka". Swoją drogą nie dziwię się, że przy takich cenach i jakości asortymentu sklep ten nie miał powodzenia... Ciekawe gdzie znajdą najemcę na sklep takiej wielkości, skoro od pół roku pusty stoi lokal po maleńkim Hot Oil... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
upadnie ta pogoria w cholere. Przecież nikt nie będzie im tego szmelcu po tych chprych cenach kupował. No exi sport, to chyba ostatni sklep sportowy w okolicy do którego bym się po cokolwiek wybrał. Zwłaszcza, że to czego chciałem nigdy nie mieli.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Może i w sezonie było drogo, ale na wyprzedażach mieli w EXI czasami fajne ceny..
Ktoś się orientuje, jak często w Empik Cafe można wypić kawę w promocyjnej cenie? Kilka tygodni temu wypiłem tam przyjemną kawę za 2zł. Teraz tylko ciastka w 'promocji' po 5,90- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 207 Dołączył: pon, 26 lut 07 Skąd: Mydlice północ Nr użytkownika: 508 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: czw, 22 lut 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 490 ![]() |
Byłam tam wczoraj. Kawa w okolicach 8 zł. Nawet niezła, ciacha też dobre ale kasiorki leci na to sporo. Niestety po raz drugi trafiłam na trochę nierozgarniętą obsługę (nie uogólniając chodzi o jedną konkretną panią).
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pogoria w konkursie:
"NAJLEPSZA PRZESTRZEŃ PUBLICZNA WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO 2009" Jakich gospodarzy mamy w Zagłębiu każdy widzi i każdy ma swoje zdanie na ten temat ![]() Myślę jednak, że mimo wszystko warto zagłosować na nasze zagłębiowskie obiekty pozycja 6: Dąbrowa Górnicza - Centrum Handlowe Pogoria http://www.silesia-region.pl/npp/2009/details.php?id=6 pozycja 14: Mierzęcice - Modernizacja układu transportowego i uporządkowanie gospodarki wodno-ściekowej terenów powojskowych http://www.silesia-region.pl/npp/2009/details.php?id=14 pozycja 17: Poraj - Budynek wielofunkcyjny http://www.silesia-region.pl/npp/2009/details.php?id=17 pozycja 20: Sosnowiec -Centrum Dydaktyczno-Naukowe Neofilologii Uniwersytetu Śląskiego http://www.silesia-region.pl/npp/2009/details.php?id=20 Ważne: Zasady głosowania Musisz zagłosować na trzy projekty. Głosy oddane na dwa lub mniej projektów nie są zliczane. 1. Wybierasz trzy projekty i przyznajesz im 5, 3 oraz 1 punkt. 2. Po przyznaniu punktów trzem projektom: * Otrzymujesz e-mail zawierający link do strony z potwierdzeniem, * Sprawdzasz pocztę i klikasz w link potwierdzający, 3. Głos zostaje uznany za ważny, wyłącznie po potwierdzeniu. Wśród głosujących osób zostaną rozlosowane nagrody rzeczowe. Informacja o nagrodach zostanie wysłana na adres e-mail podany podczas głosowania. Głosuj tu: http://www.silesia-region.pl/npp/2009/vote.php Aktualne wyniki tu: http://www.silesia-region.pl/npp/2009/wyniki.php Jak na razie Zagłębie bardzo słabo, głosujmy !!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Gosiaczek, w środę (30.09) była znowu kawa za 2zł
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
nawet jakbym bardzo chciał, to na pogorie nie zagłosuje, bo śmierdzi i przecieka więc musi być poprawiona a nie dostawać wyróżnienia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem, czy ktoś pisał/zauważył, ale jasność nastała w "małpim gaju", bo już rocznica bez mała się szykowała ciemności
![]() edit Ups nie w tym temacie
Powód Edycji: Mod. Przeniesione
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ooo
![]() Ciekawe czy kladka tez oswietlona, no i czy dziala winda. Oficjalnie tego nie mowili, ale pewnie nie mogli sie dogadac z miastem, kto bedzie finansowal -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurde, wczoraj w nocy tam byłem i nie zauważyłem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Kurde, wczoraj w nocy tam byłem i nie zauważyłem ![]() Może się nie świeci przez całą noc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Kurde, wczoraj w nocy tam byłem i nie zauważyłem tongue.gif świeci się, świeci, tylko trzeba leżeć na plecach, żeby zobaczyć ![]() ![]() Może się nie świeci przez całą noc ![]() tak od tygodnia calutką, dzięki temu rano, przed 6.00 widać sporo ludzi idących przez park do pracy na Przybylaka, może dzięki temu będzie mniej syfu w tym miejscu - zwłaszcza przy ławkach -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś jakaś kobieta z wózkiem zacięła się w windzie...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |