![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Jak nie wpłynęła, jak wpłynęła. Mówię o wpływie "Pogorii" i samochodów z niej wyjeżdżających na ruch w Centrum. Wyjazd z ul. Przybylaka po godz. 14:00 to oczekiwanie w korku ok 10-15 min. Tego wcześniej nie było.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Wyjazd z ul. Przybylaka po godz. 14:00 to oczekiwanie w korku ok 10-15 min. Tego wcześniej nie było. Ja z zakupami wyjeżdzam około 15. Może z raz miałem kłopot. Przecież masz świeże warzywa i owoce w Realu ![]() Nie mówię, że tam jest żle. Czasami się coś wybierze ale sprzedaż żywności w ilościach hurtowych jest hmm... mało estetyczna. Jak widzę 100kg przedojrzałych bananów zwalonych na kupę to mi przechodzi ochota na zakupy. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Wykonanie obiektu na najwyższym poziomie-wykonawca chyba dostarczył też te popularne teraz tabliczki z napisem "uwaga śliska podłoga" do ustawiania w miejscach gdzie dach przecieka ale chyba nie docenił zapotrzebowania bo dzisiaj niektóre miejsca nie były oznakowane.
|
|
|
Guest_Fremlin_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Ja jestem strasznie zawiedziony asortymentem dostępnym w Pogorii. Nie wiem czy jestem pedalski w sensie esenema czy nie, ale niestety na zakupy jeżdżę nadal do Silesii bądź Plejady. Jedyne co mnie cieszy to kino i chyba tyle... Parking fatalny, jak już ktoś wspomniał, brak parkingu podziemnego jest ogromnym mankamentem.
PS. Chciałbym, żeby esenem założył temat o ciuchach w hyde parku. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Co się stało z awarium w Pogorii? Ktoś wie??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tak nic nie pobije tabliczki "Uwaga śliska podłoga" stojącej obok kałuży na samym środku pasażu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 21 sty 09 Nr użytkownika: 3,138 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym wspomnieć o obsłudze sklepu Scotch&Soda. Niestety omijam ten sklep szerokim łukiem ze względu na wspomnianą obsługę ! Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy, wchodząc do tego sklepu, abym nie został zaatakowany przez kogoś ze sprzedających. Już na samym wejściu, gdy nawet nie minie się jednej kolejki z ubraniami pada tekst " czegoś pan szuka ? mamy piękne bluzy etc. ". Niestety miałem dość nie przyjemną sytuację w tymże sklepie - po "ataku" na mnie poproszono mnie o to, abym przy wyjściu... schylił się pod puszką zamontowaną przy wyjściu gdyż jest to licznik klientów !! Asortyment mają niezły, ale niestety obsługa aż za miła .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym wspomnieć o obsłudze sklepu Scotch&Soda. Niestety omijam ten sklep szerokim łukiem ze względu na wspomnianą obsługę ! Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy, wchodząc do tego sklepu, abym nie został zaatakowany przez kogoś ze sprzedających. Już na samym wejściu, gdy nawet nie minie się jednej kolejki z ubraniami pada tekst " czegoś pan szuka ? mamy piękne bluzy etc. ". Niestety miałem dość nie przyjemną sytuację w tymże sklepie - po "ataku" na mnie poproszono mnie o to, abym przy wyjściu... schylił się pod puszką zamontowaną przy wyjściu gdyż jest to licznik klientów !! Asortyment mają niezły, ale niestety obsługa aż za miła . Schylić? Ze niby mniej klientów mają? ew. zwiększyć wskaźnik zależności - klienci - sprzedany towar Ten post edytował Sebastian22 pon, 09 mar 2009 - 21:31 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 21 sty 09 Nr użytkownika: 3,138 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak - schylić! Na pewno mi się nie pomyliło. Również się zdziwiłem. Jak widać - co sklep, to obyczaj..
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Zeby zaoszczedzic na oplatach za wynajem. Aczkolwiek nieprofesjonalnie tak klienta prosic o to
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 16 maj 09 Nr użytkownika: 3,322 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W C.H Porogria otwiera sie Croop
![]()
Powód Edycji: Mod. Posty przeniesione
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W C.H Porogria otwiera sie Croop ![]() no widze pierwsze rotacje najemców.....w sumie lepiej bo Reporter już dawno zszedł na psy....tylko lansiarskie ciuchy w klimatach hip-hop/skate..... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
w reporterze ciuchy dla hiphopowców ?? hahahaha, chyba dla pedałów
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ty zaś z tymi pedałami? O New Yorkerze pisałeś chyba podobnie (zdaje się, że to Ty)!
![]() |
|
|
![]()
|
|
No cóż - homofobia w naszym kraju jest dość popularnym zjawiskiem[...] wolałem tak napisać aby nikt nie czuł się urażony - fakt że ten typ ciuchów mi też nie pasuje.....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
fobia- to strach przed kimś czymś. Ja do pedałów nic niemam, niech sobie robią co chcą, ja stwierdzam, jaka panuje teraz moda w sklepach udających bycie hiphopowymi, a ubrania znajdujące się tam, niemają nic wspólnego z tą kulturą. Są tam jedynie ciuchy, dla żelowych pedałków. A jaką oni mają orientacje seksualną to mnie to nie obchodzi
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
savalas - dobrze napisane
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
fobia- to strach przed kimś czymś. Ja do pedałów nic niemam, niech sobie robią co chcą, ja stwierdzam, jaka panuje teraz moda w sklepach udających bycie hiphopowymi, a ubrania znajdujące się tam, niemają nic wspólnego z tą kulturą. Są tam jedynie ciuchy, dla żelowych pedałków. A jaką oni mają orientacje seksualną to mnie to nie obchodzi @savalas: trochę przesadziłeś, poczytaj punkt 3.1 regulaminu: CYTAT Na forum zabronione jest obrażanie, poniżanie lub prowokowanie innych użytkowników. Ty zgrabnym ruchem obraziłeś wszystkich forumowiczów, którzy kupili coś w Reporterze. To, że Ci się te ciuchy nie podobają to Twoja sprawa i wystarczyło tak napisać. Bo równie dobrze mogłeś napisać, że "wszyscy z Redenu to pedały" albo "kupujący w Kauflandzie to przygłupy" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Fontanna nareszcie dziala. A winda i oswietlenie parku pewnie nie?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 16 maj 09 Nr użytkownika: 3,322 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezeli chodzi o ciuchy - w Croopie mozna dostac fanje buty markowe naprawde poszukiwane i mają tansze te ciuchy niz w reporterrze i duzo wiecej tego wiec dobrze ze reporter zamienia sie w Croopa - chociaz jakis jeden normalny sklep z normalnymi cenami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |