![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak kazdy widział, wczoraj w młynie zapanowal straszny chaos...ochrona nie powiesiła taśmy,gdyż jak po meczu powiedział mi ich bos , bali się ,że ludzie nie będą mieli gdzie siedzieć...Od godziny 16 40 w młynie zaczęly zasiadac zwyczajne pikniki, zaczęli podawac flagi w stronę bębna, jedną nawet widzialem że spadła całkiem z sektora przez dziurę na parkiet ...ogólnie paranoja...
Dlatego moja propozycja jest taka , młyn przenosimy na górny sektor , wchodzą do neigo tylko osoby które chcą śpiewać , nie może być takiej sytuacji jak wczoraj ,że stoi 90 osób a śpiewa 25 !! Na górnym sektorze można fajnie rozciągnąc sektorówke , wczoraj po raz kolejny zrezygnowalismy z malej oprawy , gdyż siedzące pikniki uniemożliwiają wykonanie pomyslowej oprawy ![]() Piszcie co sądzicie na ten temat ... |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
I na górze będzie można tańczyć walczyka
![]() Ale dolny sektor jest lepszy ze względu na bliskość parkietu, doping bardziej dociera do dziewczyn, a nie na każdych meczach (niestety) będzie taka frekwencja jak wczoraj i ludzie nie będą się cisnąć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przeciw:
Będziemy słabiej słyszalni przez dziewczyny... Za: Zero pikników, co jak powiedziałeś pozwoli na ciekawsze oprawy. Tylko musimy zrobić tak, żeby na prawdę wchodzili ci co chcą pomóc, pośpiewać, a nie polansować się... Cóż jeśli nie da się na prawdę 'zamknąć' naszego sektora dla pikników to pozostaje tylko zmiana... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Minusy :
- dalej od siatkarek Plusy : - lepsza widocznosc linii ![]() - malo lub w ogole takich ludzi, ktorzy chca siedziec jak najblizej - bedzie mozna poskakac, pelna oprawa ![]() - zawsze na tej trybunie zasiadalo nas wiecej (nie tylko KK, ale ktos zawsze sie dolaczyl) Ogolnie to siadzmy wyzej, mialem to juz podsunac po Mielcu, ale balem sie Waszej reakcji ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można pomyśleć żeby zająć sektor przyjezdnych, a ich wysłać gdzieś na górę do sektora X...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Nastepny mecz to sroda, tak wiec mysle ze ludzi bedzie mniej chocby z tego wzgledu, poza tym porazka tez pewnie niektorych troche zniecheci.
Nasuwają mi sie dwie uwagi w kwestii kibicowania : 1) ten koles, prawdopodobnie pijany wczoraj - rozumiem, ze lepiej zeby kibice sami nie robi z nim porzadku, bo bedzie jacy oni zli itp., za to chyba powinna sie takimi osobnikami zajmowac nieco przewrazliwona w innych przypadkach ochrona. 2) sytuacja, w ktorej podchodzi malzenstwo, albo sama pani (nie kojarze, bo troche ode mnie to było), bierze jedna z flag zeby sobie dziecko stojace na gorze schodów pomachało. Wydaje mi sie, że powinien być ktos odpowiedzialny za uświadamianie pikników. Ze flagi nie sa po to zeby ktos je brał dzieciom. Ze w tym sektorze sie stoi i spiewa. Wczoraj zwyczajnie czesc chyba nie zdawala sobie z tego sprawy, a potem zaraz po rozpoczeciu meczu sie przeniesli, bo glosno i zle widac. Co do miejsca to wiadomo ze tu gdzie obecnie lepiej, ale jesli nie da sie inaczej ... Z drugiej strony tak czy tak jeden sektor bedzie zajety. |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Ja bym najchętniej został tu gdzie jesteśmy, ale nasz sektor musiałby być rzeczywiście oddzielony od pikników, np. taśmy i może jakieś zapowiedzi Mariana, że wydzielony sektor jest tylko dla osób aktywnie kibicujących.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale na górze jest dach i doping sie odbija ...a już nie przesadzajmy że musimy byc tak bardzo blisko dziewczyn ...jak sie bedziemy drzec na maxa to i tak i tak beda nas slyszec a nasza hala to nie jest stadion śląski i tam chcac nie chcac doping sie niesie bo to zamniety obiekt...
i tak jak już ktos napisał, poprzegladajcie fotki z pierwszych meczow w tamtym sezonie , na kazdym meczu w młynie było wiecej osob niz tu na dolnym sektorze ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
To może jakieś głosowanie na najbliższym spotkaniu?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Ja jestem jak najbardziej za. W sumie to lepiej wszystko widać, więcej miejsca przede wszystkim.
A dziewczyny i tak będą nas słyszeć i tak. |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Panowie nie wyciągajmy zbyt szybko wniosków po pierwszej takiej sytuacji. Wcześniej nie było tego typu problemów. Komplet na hali, brak taśmy oddzielającej nasz sektor i mieliśmy w młynie "młyn". Pikniki muszą zrozumieć, że w naszym sektorze się stoi i prędzej czy później do tego przywykną i nie będą się pchać zaraz za nami żeby sobie posiedzieć i pooglądać mecz. Jeśli już rzeczywiście chcemy zmieniać sektor, to im dalej od parkietu tym gorzej. Dlatego moim zdaniem jeśli ma być zmiana, to w grę wchodzi tylko i wyłącznie ta część którą dostają w tej chwili kibice przyjezdni. W takim wypadku, tak jak napisał Bocian, przyjezdnych można wyekspediować na samą górę... skąd ich nie będzie słychać na parkiecie
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
można sie przenieść tylko jeśli znów będzie sporo ludzi to i tak przyjdą na sektor wyżej bo nie będzie miejsca gdzie indziej a jak będziemy na sektorze 'przyjezdnych' to będziemy i blisko parkietu i kibiców przyjezdnych dajemy pod sam dach i może będą mniej słyszalni na parkiecie
![]() Ten post edytował Padziu nie, 23 lis 2008 - 15:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ja jestem za tym jak napisał Bocian żeby sie przenieść na sektor przyjezdnych.Jesteśmy bliżej dziewczyn niż na tamtym poprzednim... Takie jest moje zdanie
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
moim skromnym zdaniem to sektor przyjezdnych zdecydowanie odpada :/
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
A może tak jakiś argumencik przemawiający za tym, dlaczego ten sektor odpada ? Skoro już sprawa jest na wokandzie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
dla mnie za ponieważ jest blisko parkietu, ewentualnych przyjezdnych wywalamy pod dach na sektor X bodajże, możemy tańczyć walczyka
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dla mnie sektor przyjezdnych odpada. Dlaczego? Z jednej strony macie ścianę... Jest wąski, wywalony całkowicie z boku.... A jak przyjeżdża telewizja to nie widać Klubu Kibica ;p. Zresztą na małej trybunie pikniki i vipy siedzą... Nie zabierajmy im miejsca...
PS. nawet sektorówka się tam nie zmieści... Ten post edytował szer nie, 23 lis 2008 - 17:11 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Przecież realizator pokazuje wszystkie sektory
|
|
![]()
|
|
-calkiem niemiarowy
-chyba bedziemy kwadrat zawodniczek ogladac -jak Szer napisal, po naszej lewej karneciarze i VIP-y -daleko do magazynu xD Ogolnie ten sektor jest na uboczu i to razi. To teraz kontra, Wy podajcie jakies jego zalety (procz tego ze jest blisko) -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Przecież realizator pokazuje wszystkie sektory ![]() Z tym, że tam gdzie jesteśmy teraz łapie nas główna kamera... I podczas przerw dosyć dużo nas pokazują. Ten na dole, bądź ten wyżej spokojnie na sektorówkę się nadają. CYTAT(Prosty) -calkiem niemiarowy Dokładnie CYTAT(Prosty) -chyba bedziemy kwadrat zawodniczek ogladac Kolejny dobry argument. Nie widzi mi się to, Wam także. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:16 |