IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> MKS DG - Muszynianka, kibicowsko...
Peterek
post sob, 22 lis 2008 - 21:05
Post #21

Sun of a beach

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 883
GG: 6460675 status gadu-gadu

Na początku napiszę, że dopiero pierwszy raz w tym sezonie widziałem grę naszych siatkarek (tak jakoś wyszło) i wyglądały na bardzo rozkojarzone i jednocześnie nie pewne swoich umiejętności. Na prawdę, patrząc na nie wydawało mi się, że nie przegrywają przez brak umiejętności, a przez złe nastawienie/słabą psychikę.

Ludzi dużo, ale tak jak rok temu prawie same pikniki ;P (tzn. nie powinienem się odzywać bo sam ograniczałem się do klaskania, ale byłem strasznie zmęczony, jakieś wytłumaczenie ;p).

Ps. Hala nie była pełna ;] Jako że przyszedłem pod sam koniec siedziałem niemal na samej górze i jakieś dwa, trzy ostatnie rzędy były puste ^^ Ale nic tylko życzyć takiej frekwencji zawsze biggrin.gif

--------------------
"Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
Go to the top of the page

+Quote Post
endriu
post sob, 22 lis 2008 - 22:19
Post #22

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

Magda Śliwa po konferencji prasowej prosiła nas z Zibarem, aby przekazać:

"Przepraszam kibiców, że wraz z zespołem nie podeszłam do sektora KK, aby podziękować za wspaniały doping, pomimo tak słabej postawy dzisiaj.Byłyśmy bardzo przybite stylem w jakim przegrałyśmy"

co niniejszym czynię.

P.s.
Klaruje się nasz KK, trzeba wywalić złodzieja, tego gostka co krzyczy "wyp****" i jeszcze tego co ma legit. i nie kibicuje.

Dzisiejszy mecz był wodą na młyn dla "loży szyderców", a było tych loż happy.gif dzisiaj na hali w cholerę.
Ale nie ma co się przejmować, tak było, jest i będzie. Trzeba robić swoje. Goły co ten pan, co podszedł do Ciebie po meczu mówił??
pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza