Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS DG - Muszynianka
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Goły
Zaczynamy...

Mobilizacja bo każdy wie jaka jest stawka tego meczu...w młynie nasz aliczba ma być znacznie wyższa niz poprzednio...MOBILIZACJA !!

Na meczu prowadzona będzie zbiórka pieniędzy na oprawe meczu z Calisią oraz do nabycia będa także szaliki w cenie 20 zł !
dakos
bedzie transmitowany mecz w polsacie?
Bartek90
Do tej pory nic nie wiadomo, więc najprawdopodobniej nie będzie transmisji...
krzysiek
Szkoda, bo w tym sezonie każdy transmitowany wygrywamy wink.gif ... ale i bez kamer sobie poradzimy guns (3).gif
guns (5).gif hehe
Bez walczyka celb (7).gif celb (7).gif celb (7).gif celb (7).gif celb (7).gif ale MŁYN będzie celb (14).gif celb (14).gif celb (14).gif celb (14).gif
Beica
Liczymy na takie same emocje jak z Bielskiem rom temu biggrin.gif
Zibar
Plakty klubowe z sobotni mecz są już na portierni hali.
Z góry dzięki za pomoc w rozwieszaniu. smile.gif
Kamil_
Panowie, dałem w Dąbrowskim Typie 3-0 dla nas, a więc zgotujmy dzisiaj Muszyniankom piekło! ;-) Niech zobaczą, jak się bawią najlepsi kibice siatkówki w Polsce!

A jeśli będzie faktycznie komplet 3tys. ludzi to atmosfera będzie niezapomniana smile2.gif Do zobaczenia na meczu!

Naszym klubem MKS... celb (7).gif celb (4).gif celb (3).gif
ario
Eh, a ja jestem chory. Ograniczam się dziś do klaskania.
No i do zbierania pieniążków na oprawy biggrin.gif

Ja obstawiłem 1:3, ale wierzę, że dziś gwiazdki sprawią Nam miłą niespodziankę.
Kamil_
No musimy się pokazać z dobrej strony. Bo przy naszym dopingu myślę, że jest szansa sprawić ogromną niespodziankę, a to by bardzo podbudowało dziewczyny. Także kto może, niech nie oszczędza dziś gardła.

Jak to Goły powiedział na jednym z pierwszych meczów tamtego sezonu: "Żeby się kręgle w Nemo przewróciły" biggrin.gif
Beica
CYTAT(Kamil_ @ sob, 22 lis 2008 - 14:13) *
Jak to Goły powiedział na jednym z pierwszych meczów tamtego sezonu: "Żeby się kręgle w Nemo przewróciły" biggrin.gif

Haha, i o to chodzi celb (15).gif
Dzisiaj doping ma być przedni!: )
Padziu
kto oszczędzi gardło ten z Muszyny! kręgle? żeby bile w nemo skakały na stołach biggrin.gif
bonus11
MKS Dąbrowa Górnicza-Muszynianka Muszyna 0-3 wink.gif
ario
Doping taki sobie.
Frekwencja na zajebiście wielki plus smile2.gif

Szkoda, że wynik nie był w odwrotną stronę...
Michael
Doping taki sobie, ale nie latwo jest dopingowac kiedy przegrywamy seta do 9...

Nie ma sie co oszukiwac, ze cala druzyna zagrala dzis fatalnie, wyroznic mozna jedynie M.Sliwe i M.Wilczynska, ale pamietac trzeba tez, ze nie przegralismy z byle kim tylko z mistrzyniami Polski, oby w Pile bylo lepiej, o Biesku nie wspominajac rolleyes.gif

Naszym klubem MKS...!!!
Prosty
Fratczak wiekszosc atakow nad blokiem, nasze niewymuszone bledy - wiecej chyba pisac nie trzeba tongue.gif

Hala chyba pelna byla smile2.gif byle dzisiejszy mecz nie wplynal zle na widownie

edit: a, zapomnialem o kibicu po prawej z jego "niezbyt milymi" tekstami. To zdecydowanie na -
Padziu
Po meczu z Beica i rolnikiem byliśmy w pogorii i kogo tam widzieliśmy? Bogdana Serwińskiego z druzyną na pomeczowym posiłku w KFC tongue.gif

Co do meczu to mecz na mega minus frekfencja na mega plus oby tak zawsze biggrin.gif
wyniki w setach -9 -21 - 17 (o ile się nie pomyliłem tongue.gif)
szer
CYTAT(Prosty @ sob, 22 lis 2008 - 19:46) *
edit: a, zapomnialem o kibicu po prawej z jego "niezbyt milymi" tekstami. To zdecydowanie na -

Jeżeli był z Klubu Kibica to natychmiast wywalić... Zdecydowanie na niekorzyść KK działał!
Prosty
jak schodzila Malgosia Ciesla to nawet polecialo z jego ust "wyp...", a z zebran KK chyba tego pana kojarze
szer
Zachowanie zdecydowanie skandaliczne! Jednoznacznie stwierdzające iż dana osoba pod wpływem alkoholu!
Niestety też kojarzę z zebrań naszych...
loki1906
i to slynne "gramy do konca" juz od piewszych punktów xD no ale nie ładnie sie zachował w stosunku do M. Ciesli
Peterek
Na początku napiszę, że dopiero pierwszy raz w tym sezonie widziałem grę naszych siatkarek (tak jakoś wyszło) i wyglądały na bardzo rozkojarzone i jednocześnie nie pewne swoich umiejętności. Na prawdę, patrząc na nie wydawało mi się, że nie przegrywają przez brak umiejętności, a przez złe nastawienie/słabą psychikę.

Ludzi dużo, ale tak jak rok temu prawie same pikniki ;P (tzn. nie powinienem się odzywać bo sam ograniczałem się do klaskania, ale byłem strasznie zmęczony, jakieś wytłumaczenie ;p).

Ps. Hala nie była pełna ;] Jako że przyszedłem pod sam koniec siedziałem niemal na samej górze i jakieś dwa, trzy ostatnie rzędy były puste ^^ Ale nic tylko życzyć takiej frekwencji zawsze biggrin.gif
endriu
Magda Śliwa po konferencji prasowej prosiła nas z Zibarem, aby przekazać:

"Przepraszam kibiców, że wraz z zespołem nie podeszłam do sektora KK, aby podziękować za wspaniały doping, pomimo tak słabej postawy dzisiaj.Byłyśmy bardzo przybite stylem w jakim przegrałyśmy"

co niniejszym czynię.

P.s.
Klaruje się nasz KK, trzeba wywalić złodzieja, tego gostka co krzyczy "wyp****" i jeszcze tego co ma legit. i nie kibicuje.

Dzisiejszy mecz był wodą na młyn dla "loży szyderców", a było tych loż happy.gif dzisiaj na hali w cholerę.
Ale nie ma co się przejmować, tak było, jest i będzie. Trzeba robić swoje. Goły co ten pan, co podszedł do Ciebie po meczu mówił??
pozdr...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.