![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga ! projekt szalika wybieramy najpóźniej do środy do godziny 22!!! jeśli będzie projekt , dzwonie , wysyłam projekt , czekam na wycene i podejrzewam że na Stal Mielec szale dotrą ! dlatego trzeba sie ogarniac bo podejrzewam że 400zł nam nie starczy dlatego będziemy musieli zrobić jeszcze jakąś mała zbiórke we własnym gronie !
Hasło jakie moge zaproponowac : góra: Barwy Dąbrowskie środek : DĄBROWIANIE (ta czcionka co dał bocian w 1 szalu) dół : Opetały Polskę z lewej strony herb Dg z prawej MKS i gra muza Ten post edytował Goły pon, 20 paź 2008 - 23:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
to może wklejmy ponumerowane projekty szalów i niech kazdy się wypowie na temat, który mu najbardziej odpowiada
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można też zrobić tak jak pisze Goły tylko, że na górze cały napis: Barwy Dąbrowskie opętały Polskę. Środek tak samo czyli: Dąbrowianie, a dól: MKS Dąbrowa Górnicza...
![]() ![]() Taki miks wszystkich dotychczasowych propozycji ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Goły jak mozesz to podaj jeszcze ile tych szalików zostanie zrobionych i ich cenę (około)
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szalików bedzie 100 z czego 42 zostaną rozporowadzone między nami . a ceny nie wiem ..RÓBCIE KTOS TEN PROJEKT tak jak napisał bartek90 wyżej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Goł, goł panowie projektanci, czasu mało, a jak przebąkiwał człowiek o nazwie Goły, jest możliwość, że na Mielec "okrycia szyi" mogą być gotowe!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie srajcie ogniem
![]() że tak brzydko powiem zaraz zrobię projekt. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() albo http://img204.imageshack.us/my.php?image=p...ikakopiafz7.jpg Nie użyłem czcionki, którą miał Bocian, bo ona nie ma polskich znaków.. Ten post edytował ario wto, 21 paź 2008 - 17:55 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to nr 1 i projekt na zamówienie mamy gotowy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No dla mnie też git
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
no mnie tez sie podoba składajcie zamówienie i na Mielec może będą gotowe
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Numero uno i gotowe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
ario należy odpowiednio wkurzyć i na efekty nie trzeba długo czekać, pozytywne efekty.
I gitara, teraz człowiek o nazwie Goły przystępuje do działania:) pozdr... Goły jak coś trzeba to na PW -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
nie wiem jak by wyszlo naprawde, ale egzotyczna czcionka (projekt #2) bardziej mi sie podoba w swiecie internetowym
![]() i tekst na gorze i dole czarny chyba bylby lepiej widoczny (wiem, ze to nie barwy klubowe, ale moze efekt bylby lepszy) -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Czarny, źle się kojarzy:) Chociaż na nowym banerku "siła z centrum" nawet to wygląda, ale wg. mnie na okrycie szyi nie pasuje.
A druga str. szaliczka, w odwrotnych kolorach? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
a druga strona szaliczka wg mnie powinna być taka sama
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
no to ok, tak podsunalem pomysl
![]() druga wedlug mnie taka sama, odwrotnie jakos mi sie brzydko wyobraza -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
No projekcik ładny ale czegos mi tu brakuje...nie wiem może by pokombinowac nad jakąs lepszą czcionką ? bo ta jest tak zwykła , prosta -mówie tu o napisie Dąbrowianie ..calośc jak najbardziej ok
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze?? I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek. Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia]) Reasumując; Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość. po edycji; A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły???????????????????? Ten post edytował Szczepan śro, 22 paź 2008 - 01:53 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Szczepan prawde mówiąc to Tobie od dłuższego czasu nic nie odpowiada.Zapodaliśmy nowe przyśpiewki a Ty już swoje.. Najlepiej jak bedziemy miec te "proste szaliki" przez cały czas..I będzie najlepiej
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |