![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez polecam bizancjum
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kebab Skiba zwinął żagle. W lokalu na Piłsudskiego 36 pozostały tylko sciany
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda
![]() Ten post edytował Bathurst pon, 27 lip 2009 - 15:20 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Obstawiam brak klientów, jak jeszcze mieszkałem na manhattanie to miałem okno nad tym Kebabem i często tam chodziłem, a kolejek nie doświadczyłem i generalnie pustki były w porównaniu np z budkami w centrum.
Mam cichą nadzieję, że może gdzieś się przeniesie, bo bardzo mi tam smakowały kebaby. Jeśli miałby lokalizację w centrum to pewnie by nie narzekał na mały ruch. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja polecam Kebaby w Santorini. Surówki świetne, mięsko nie tylko na wierzchu, ale w całym kebabie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
z tego co gadałem z tym z manhatanu, 2 miesiące temu, to narzekał, że ruch jest tylko w wekendy i że, niema praktycznie życia poza tym kebabem, co po jego minie i chęci obsługi klientów było widać. Zresztą słaby miał ten kebab, wogóle nieprzypominający tureckich więc się nie dziwie. Przez to Balhan na wybiku będzie miał jeszcze dłuższe kolejki.
W santorini to wszystko fajnie, tylko z mięsem z kurczaka to pipa nie kebab |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Szkoda ![]() Z tego co wiem (źródło dość pewne) przyczyn nałożyło się kilka w tym sprawy lokalowo-czynszowe i inne niekoniecznie do opisania na forum aczkolwiek nie związane zsanepidem, małym ruchem czy plajtą. Z tego co wiem to lokal nie będzie przenoszony. Słyszałem też (ale to już mniej pewne), że lokal ktoś już wynajął więc pewnie niedługo coś się tam pojawi (może też kebab?). Ten post edytował vacu nie, 02 sie 2009 - 14:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No proszę Skiba się zwinął a nieopodal bo przy ul.Morcinka po przeciwnej stronie niż Mc Donalds otworzył się ( lub lada moment otworzy) nowy Kebab w dodatku otwarty 24 h .Na szyldzie reklamowali też kurczaki pieczone. Dobre miejsce dla zmotoryzowanych, obszerny parking. Są też jakieś stoliczki czy coś tam.
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten na Morcinka jest już czynny i całkiem dobry
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
własnie skonsumowałem tego nowego z morcinka (w cieście, sos ostry) i mam mieszane uczucia. niby dobry, niczego nie brakuje, ale kebaba mi to nie przypominało, bardziej jakąś tortille z kurczakiem i surówką...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
pewnie polska szkoła psucia kebabów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Ja próbowałem na Morcinka wersji nowej - z żółtym serem - na początku się trochę obawiałem, ale po zjedzeniu stwierdziłem, że zawsze będę taki brał - jest smaczny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Popieram, ten z żółtym serem niezły jest.
Co prawda mniej "kebabowaty" przez to, ale co robić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
zupełnie mi nie smakuje ten z Morcinka, niema nic wspólnego z Kebabem, mięsa mało i zimne, sosy przeciętne na maksa. Ten z pizzerii santorini to też jest porażka, z tym, że jest jeszcze gorszy od tego z Morcinka. Do wysokiej formy wrócił Balhan i ten na Wybickim i ten na Centrum. Ale jednego z lepszych ostatnio jadłem w Kato, koło pubu BOB.
|
|
|
![]()
|
|
A już nie odsmażają starego mięsa w Balhanie? Teraz tak robią na Kościuszki w Istambule...porażka na maksa... :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Widać tak, ja też na brak mięsa narzekać nie mogłem
![]() Temperatura też nie była zła, skoro po dowiezieniu do domu jeszcze był ciepły. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no to niewiem, może wpadka, jadłem w bułce i mięsa było za mało. W balhanie niema mowy o starym mięsie czy surówce, co dzień turki robią świeżą prócz niedzieli. Nawet dorobili się pro tablicy z menu i mięsa z kurczaka dodatkowo.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 08 lis 09 Nr użytkownika: 3,542 Płeć: Kobieta ![]() |
no to niewiem, może wpadka, jadłem w bułce i mięsa było za mało. W balhanie niema mowy o starym mięsie czy surówce, co dzień turki robią świeżą prócz niedzieli. Nawet dorobili się pro tablicy z menu i mięsa z kurczaka dodatkowo. racja w balhanie wszystko jest świeże ,pracowałam tam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Może i świeże bo z tego samego dnia
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |