![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Ja zwykle jadałem na Okrzei, niestety zraziłem się tam kiedyś - w kebabie na wynos zabrakło warzyw, a podwójna porcja mięsa była mniejsza niż zwykła pojedyncza
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Zdarzyło się Wam, żeby w kebabie na Kościuszki nie wydali Wam reszty? Już trzeci raz musiałam się o nią upominać. Zamówiłam pojedynczy kebab, dałam 20zł, powinnam dostać 10,50 reszty, a dostałam 0,50gr... Zaczynam się zastanawiać czy oni się tak często mylą czy robią to celowo?
Ten post edytował eve czw, 22 wrz 2011 - 00:07 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
głosowałam na Wybickiego, dlatego, że na wynos dają mięcho z sosem w opakowaniu styropianowym - mnie interesuje konkret, a nie trawa + mąka; nie było problemu z zamówieniem
![]() ten koło ZUS smakowo niezły, ale słabo mi się robi jak mam jeść w środku, tam fruwają masy much ![]() w Będzinie jest podobnie, smak mięcha świetny i znów....te fruwajki |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nowy kebab zauważyłem dziś koło nocnego na os.Mickiewicza, na rogu 6 sierpnia i Słowackiego (niedaleko Urzędu Skarbowego). W osobnym budynku, na pierwszy rzut wygląda porządnie, w środku kilka miejsc do siedzenia. Niestety nie skorzystałem dziś, ale jeśli ktoś próbował to proszę o opinie, bo często tamtędy przechodze więc czasem może się przydać
![]() Ten post edytował prezes nie, 30 paź 2011 - 00:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Osobiście nie próbowałem, ale próbowali znajomi... i nie polecali. Podobno zwyczajnie mało smaczny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od kiedy temat powstał wiele sie zmieniło. Powstały nowe kebaby, stare poupadały bądz sie zmieniły.
Temat zamykam i lada dzień powstanie nowy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |