![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie, nie jest trudno. A Ty zamierzasz wmówić mi że jestem rasistą i homofobem?
Ten post edytował Kamil_ sob, 05 gru 2009 - 22:58 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie już czasy ze jak powiesz na Turka Turas to jesteś rasista , ale gdyby odwrócić sytuacje i to ty byłbyś szykanowany sprawy by nie było
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie, nie jest trudno. A Ty zamierzasz wmówić mi że jestem rasistą i homofobem? takie już czasy ze jak powiesz na Turka Turas to jesteś rasista , ale gdyby odwrócić sytuacje i to ty byłbyś szykanowany sprawy by nie było Nie, nie jest trudno. A Ty zamierzasz wmówić mi że jestem rasistą i homofobem? Uderz w stół a nożyce się odezwą. To określenie ani sympatyczne ani gramatyczne, ot taka mała dygresja. To trochę OT ale mała ciekawostka związana z Waszą dyskusją... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
czizas, jak słyszę takie rzeczy, to jestem za wprowadzeniem zaków scenicznych dla niektórych "artystów"
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie, nie jest trudno. A Ty zamierzasz wmówić mi że jestem rasistą i homofobem? Uderz w stół a nożyce się odezwą. To określenie ani sympatyczne ani gramatyczne, ot taka mała dygresja. Ale Twoje gadanie tego nie zmieni ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
dokładnie, nie róbmy rasizmu z nechęci do czekolady
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,166 Płeć: Mężczyzna GG: 5084868 ![]() |
A nie wiecie przypadkiem czy kebab dosłownie na przeciwko tego na morcinka (24h), po drugiej stronie ulicy ( rejon siedziby DSI) jest jeszcze czynny? Swego czasu tam wylądowałem i kebeb był nawet ok, ale czas przygotowania masakra, byliśmy we trójke, to pierwsza osoba skończyła jeść a trzecia dopiero dostała. Ponoć w wekendy mieli czynne nawet do 5 rano.
-------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety , nie kojarze o jakim miejscu mowisz hmmmmmmm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ja wiem o które miejsce Ci chodzi, ale niestety niewiem czy jest jeszcze czynny
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Nigdy tam nie jadlem, ale wiem, ze jest na 100 % czynny kebab w tym rejonie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 08 lut 10 Nr użytkownika: 3,701 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepszy kebab jest na Morcinka, ale nie ten 24h tylko po 2 stronie ulicy dokładnie Morcinka 8b!!Miesa nie żałują,wszystko swieże smaczne i duże!!polecam,bo warto
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Jak to miło, że się zarejestrowałeś specjalnie, by zareklamować ten lokal
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: pon, 04 lut 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,095 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na placu Bema otwiera się Dżafar. Ciekawe czy będzie dobry.
|
|
|
![]()
|
|
otworzył się Dżafar i według mnie powinien się jak najszybciej zamknąć. Nic niema wspólnego z tym pod PKZ. Mięso nie przyprawione, pani nie potrafi złożyć gumiastego naleśnika jak potrzeba. Surówka zbyt cięko krojona, sosy można przeżyć, ale Balhan może spać spokojnie, Dżafar na Gołonogu to porażka.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Postów: 16 Dołączył: sob, 30 kwi 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza - Broadway Nr użytkownika: 142 ![]() |
co do kebaba na morcinka (po drugiej stronie 24h) - jest 1 klasa. Swego czasu objadalem sie okropnie kebabami.. nawet do 3 razy dziennie !.. teraz juz mi na szczescie przeszlo..
z serem i papryka robia bardzo smaczne! sos maja dobry i rzeczywiscie biora pod uwage reszte kebabow na dabrowie, a jadlem prawie wszedzie.. to ten jest wyjatkowo dobry.. Mieso maja super a to chyba przewazylo o mojej opinii. Polecam .. warto zjesc i samemu zdecydowac.. znajomi wszyscy podobne zdanie maja wiec z czystym sumieniem POLECAM ! <- jak pozytyw na allegro ![]() co do czasu robienia kebaba... chwile trzeba poczekac niestety, nie jest to turek :/ ale ogolnie ok Ten post edytował oZmO nie, 14 lut 2010 - 09:49 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
A obok Kauflanda w tej budce mają kebaby? W bielsku 'Kurcze pieczone' serwuje coś co się zwie 'Mega kubełek' i jest całkiem przyzwoicie jadalne.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Postów: 16 Dołączył: sob, 30 kwi 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza - Broadway Nr użytkownika: 142 ![]() |
A obok Kauflanda w tej budce mają kebaby? W bielsku 'Kurcze pieczone' serwuje coś co się zwie 'Mega kubełek' i jest całkiem przyzwoicie jadalne. maja.. kiedys tez jadalem ale na moje szczescie juz nie. Swego czasu megakubelki byly wieksze i tansze.. pozniej cene podniesli a kubelki zrobily sie malutkie ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |