![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolego wezu_91 nie wiem gdzie byłeś jak jeszcze siedzieliśmy za ławką gości z bębnem (Macias, Senior Dukowicz, Maciasa Ojciec i Ja). Pewnie nawet nie wiedziałeś, że jest takie miejsce w Dąbrowie jak Hala Centrum. I nikt mi nie powie, że boom na siatkówkę trwa od 4 i wiecej lat. Gdyby siatkarki nie awansowały do +LK to by was nie było. I powiem jedno dla waszej wiadomości. To my dopingowaliśmy MKS jak walczył o awans z AZS Lublin, to my dopingowaliśmy chłopców jak walczyli z BS Tychy. To my bylismy w Tychach i przekrzykiwaliśmy tyskich kibiców, to my wspieraliśmy naszych w Katowicach podczas pamietnego finału. To my byliśmy w Jaworznie i w Chorzowie. Pozdrawiać będziemy kogo nam pasuje. Dąbrowa leży w Zagłębiu dąbrowskim, z którego to wywodzi się Zagłębie Sosnowiec (czy ktos powiedział, że pozdrawiamy piłke nożną?? kiedyś była taka drużyna w koszykówce - kiedyś dobra drużyna, teraz upadła). Jak chcecie to możecie sobie pozdrawiać Czeladź, a nawet i Krystynę z gazowni. A ty Goły nie pisz, do mnie w ten sposób jakbym za to wszystko ja był odpowiedzialny - czy to za wieszanie "WASZEJ" sektorówki, czy pozdrawianie (L). Ale też nie pisz jacy jesteście super hiper masta blasta joł kibice, co to show robia i dopingują. Nikt wam nie każe przychodzić na koszykówkę, sami sobie damy radę. Czy z wami czy bez was - da się. Przez wzgląd tych kilku ostatnich sezonów.
Ten post edytował Sabonis pon, 27 paź 2008 - 16:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jak w sejmie.
KK spotkajmy się...... Jutro o 18.30. Ochronę juz zamówiłem:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
aż się przejdę raz na siatkę w sumie żeby zobaczyć tych joł masta blasta(skróciłam,wybacz Sabonis;)) kibiców . Ciekawe czy tam tak głośno jest ;]
-------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Żeby to sprawdzić to zapraszam do obejrzenia relacji z meczu na stronie MKSu
![]() Nie wiem jak jest na koszu, zawsze się zniechęcam do iścia na jakiś mecz. Nie kręcą mnie takie klimaty. Ale jeśli chodzi o siatke to z meczu na mecz robimy postępy i długo do tego dochodziliśmy. Cały sprzęt, doświadczenia, wyjazdy na mecze (Bielsko, Muszyna, Mielec i dalsze miejscowości). Zawsze potrafiliśmy się pokazać z dobrej strony. Tego życzę i Wam ![]() Ten post edytował szer pon, 27 paź 2008 - 17:24 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
kto powiedział,że pozdrawiamy piłkę nożną?
Ten post edytował Joka pon, 27 paź 2008 - 20:00 -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do zobaczenia jutro na zebraniu
![]() -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poza tym skoro jesteśmy u siebie to możemy. Nawet jeśli są to kluby piłkarskie. To, że Gieksa ma debili a nie kibiców nie znaczy, że Zagłębie Sosnowiec ma tak samo. Jakoś na Legii wczoraj podczas meczu z Wisłą nic się nie działo. Cóż, widzę że po pierwsze ludzie nie znają sie teraz na żartach po drugie są straszliwymi sztywniakami, po trzecie i chyba co najgorsze - zapatrzeni są w jednym kierunku (siatka, kibicujmy siatce, koszykówka - koszykówce). Ok, może i przyznam racje jeśli chodzi o wasz doping na siatce, kibicujecie, wychodzi wam to - to dobrze. Tylko przestańcie sie czepiać raz na zawsze nas - że my nic nie potrafimy, że to KK Siatki musi nam pomagać, bo już powiedziałem co i jak na nasz temat. Was nie było albo byliście w początkowej fazie tworzenia i nikt nie myślał (a może nie wiedział) o takim czymś takim jak MMKS (do 2007/08) drużyna kosza. A pisanie o tym, ze p. Laube czy p. Wieczorek obiecali lepsze oncey z wf?? ;| cóż za niedorzeczność. Niektórzy na mecz przychodzą na piknik, inni na randke a inni tak jak my - kibicować, krzyczeć i wspierać chłopaków (co nam wychodzi, bo zawsze nam dziękują za doping i nie mówie tu o p. Laube i jego: "Malcherczyk, Weselak, Basinski, Milewski, Bogdanowicz iiii... dąbrowska publiczność")...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki chłopaki (i dziewczyny?). Uśmiałem się równo z Waszych postów ![]() Sabonitas, czy jak Ci tam - post dot. kibicowania Gołego powalił mnie z krzesła. edit: sabonis* Śmiechu warte cz. II jutro o 18:30 na hali ![]() Ten post edytował ario pon, 27 paź 2008 - 18:16 |
|
|
![]()
|
|
no te oceny z wf to super pomysł ;]]]]
Ten post edytował Joka pon, 27 paź 2008 - 20:03 -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale, ale... słyszałem, że mecz koszykówki jest w środę a zebranie KK we wtorek więc spokojnie się można wyrobić!
Kibiców kosza proszę o założenie tematu dot. kibicowania to tam przeniosę tą, tę dyskusję a następny post nie w temacie pójdzie do kosza i do zobaczenia jutro wieczorem - mam nadzieję. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
Hahaha, ładne jaja że tak powiem.
Aż przełoże inną sprawe na później i wybiore się na jutrzejesze spotkanie kk ![]() Do sektorówki nikt z koszykówki nie dołożył złamanego grosza, wiec cieszcie się ze wg mozecie ją wziąść i "użyć" na meczach .. edit: oczywiście omówimy to na spotkaniu .. pozdro ![]() Ten post edytował deepablo pon, 27 paź 2008 - 19:03 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
deepablo DZIęKI O WIELKI DZIęKI!!!!jacy wy hojni.... kurczę dzięki jeszcze raz;)))
-------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
Zibar, jeśli zaczniesz kasować posty to znaczy, że jesteś obiektywny i wspierasz tylko swoich.
![]() Temat o koszykówce?? O koszykówce, więc rozmawiamy o koszykówce i.. dopingu. Wracając do tego czy ktoś ma czas czy nie. Nie wszyscy uczą się i popołudnia i wieczory mają wolne. Poza tym w obecnej sytuacji - zbieranina raczej nie przyjdzie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
zbieranina się zmyła;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
haha
![]() Chyba mnie troszke źle zrozumialaś ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no za tą hojność dziękuję,że nam użyczyliście sektorówki;]
|
|
|
![]()
|
|
nie wiem kto ją Wam użycza ale napewno ja tego nie zrobiłem, więc dziękuj innym, nie mnie
![]() pozatym zapraszam jutro o 18:30 na spotkanie kk, wszystkie sprawy omówimy ![]() Ten post edytował deepablo pon, 27 paź 2008 - 19:19 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
jutro to ja mam trening kończący się o 19.30:)
|
|
|
![]()
|
|
No cóż, a przyjdzie ktoś od Was wogóle, jeśli moge wiedzieć ? czy znów nie zobaczymy nikogo nowego ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
pytaj ich nie mnie ;] ja nawet nie jestem w klubie kibica:)
chyba sie nie dziwisz , że kk kosza nie chce sie spotykac z kk siatki ? TERAZ PYTANIE DO KIBICóW KOSZA KTóRZY BęDą W śR, NA MECZU ![]() ma ktoś na stanie farbki ;] ? proponuję serię malujemy twarze ![]() Ten post edytował Joka pon, 27 paź 2008 - 19:30 -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |