![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
A propo transferów. Czytaliscie ten tekst moze ?
![]() ![]() Siatkarz szuka pracy z narzeczoną 26-letni reprezentant Francji w siatkówce Guillaume Samica szuka pracy. Nie byłoby w tej informacji nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że najchętniej zatrudniłby się w jednym miejscu ze swoją narzeczoną, reprezentantką Chorwacji Mariną Miletic. Marina w kończącym się sezonie broniła barw francuskiej drużyny Rocheville Le Cannet. Guillaume grał z Łukaszem Kadziewiczem w Sparklingu Mediolan. "Mam już dosyć rozłąki i częstych podróży do Mariny" - powiedział. Najlepiej dla obojga byłoby podpisanie kontraktów w miastach, gdzie są dobre kluby - żeński i męski. "Podobne przypadki historia siatkówki zna - powiedział PAP mistrz olimpijski i świata, menadżer Ryszard Bosek. - Trudno się dziwić młodym ludziom, że chcą być razem". Marina Miletic i Guillaume Samica byliby zainteresowani grą w Polsce. Które miasta poleciłby im Ryszard Bosek? "Na pewno Bełchatów byłby dobrym miejscem - powiedział. - Męska Skra jest mistrzem Polski, żeńska gra w I lidze. Obawiam się tylko, że on nie zmieściłby się w składzie najlepszej polskiej drużyny". Drugim dobrym miejscem, według Ryszarda Boska, byłaby Częstochowa. "Do Dąbrowy Górniczej, gdzie jest zespół Ligi Siatkówki Kobiet jest blisko" - powiedział. Prezes wicemistrza Polski Wkręt-Metu Domexu AZS-u Częstochowa Konrad Pakosz zapytany czy byłby zainteresowany podpisaniem kontraktu z Samicą odpowiedział: "Podstawowe pytanie - za ile?" Energa Gedania Gdańsk gra w Lidze Siatkówki Kobiet. Miejscowy Trefl dużymi krokami zmierza w kierunku Polskiej Ligi Siatkówki. W Trójmieście siatkarska para mogłaby się czuć dobrze. O poważnych wzmocnieniach myśli Asseco Resovia Rzeszów, piąty klub PLS-u. Podkarpacki okręg ma w ekstraklasie kobiet Stal Mielec. "W przypadku tych miast odległość jest jednak spora i dojazdy zabierałyby zbyt dużo czasu" - mówi Ryszard Bosek. link do wiadomosci :http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=488224 Ten post edytował andy sob, 26 kwi 2008 - 22:23 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Można się domyślać było. Zacząłem snuć takie domysły jak pojawił się tekst o Samicy. Potem poczytałem fora i wyszło, że prawdopodobnie pójdzie do Częstochowy... A Dąbrowa najbliżej ;p. Ale czy ona jest taka dobra i czy klub ją chce... Nie wiadomo ;p. Poczekajmy jeszcze miesiąc...
PS. używaj BBCode (głównie quote), wtedy jest czytelniejszy post Ten post edytował szer nie, 27 kwi 2008 - 16:52 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bardzo chętnie bym zobaczył tą, która widnieje u Ciebie na userbarze, ale to raczej nierealne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ja bardzo chętnie bym zobaczył tą, która widnieje u Ciebie na userbarze, ale to raczej nierealne ![]() Hehe jeśli znajdzie się dobry sponsor to czemu nie.. ![]() Wczoraj na czacie andy bodajże pisał że w Dąbrowie Górniczej jest płynność fiansowa i PODOBNO ona chce grać u nas.. ![]() ![]() ------------------ ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A szczerze mówiąc ja bym jej nie widział u nas... Zbyt wielka z niej "gwiazda"... Po kiego boba nam ktoś taki, kto jak już było widać psuje nastroje dookoła? :>
Ja jeszcze nikogo u nas nie widzę ;p. Jest tyle dobrych zawodniczek ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
No jest tyle dobrych zawodniczek..
![]() Centrostal się napewno posypie więc może któraś z Pałacu ? Super by było jakbyśmy u nas powitali np. Chojnacką, Bamber. ![]() ------------------ ![]() ![]() Ten post edytował Lui nie, 27 kwi 2008 - 20:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Szer, ale jakaś atakująca o wyższej skuteczności ataków by się przydała
![]() A co do Barańskiej, nie musi grać, popatrzeć na nią też jest miło ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Jeśli chodzi o mnie to 2 zawodniczki najchętniej widziałbym w składzie MKSU
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeśli chodzi o mnie to 2 zawodniczki najchętniej widziałbym w składzie MKSU ![]() ![]() o mistrzostwo..wątpie pamiętaj że gra cała drużyna nie jakieś najlepsze zawodniczki i szczerze w tą wątpie żeby Helena Horka przeszła do nas ona jest najlepszą atakującą LSK więc wątpie żeby Kalisz się jej pozbył.. ![]() ![]() ![]() ------------------- ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Proponowałbym zacząć 'budowę' składu na nowy sezon od przedłużenia kontraktów z dziewczynami (sorry - bez Czerwińskiej - jak dla mnie zdecydowanie największe rozczarowanie) a potem ściągnąć atakującą bo po kontuzji Madzi Piątek widać że kogoś takiego brakuje. Nie wymieniam nazwisk bo z obecną kasą to sądzę że nie będą to znane zawodniczki tylko młode, perspektywiczne dziewczyny 'na dorobku' do wielkiego nazwiska jak. np. Krysia Tkaczewska
|
|
|
![]()
|
|
Lui odnośnie twojego komentarza
![]() Ja mam na myśli przedłuzenie kontraktu z obecnymi zawodniczkami i wzmocnienie sie wlasnie tymi co pisałem. Srodek mamy super, obrone tez, z wystawą nie ma problemu, przy wzmocnieniu ataku sukces gwarantowany ![]() Ten post edytował andy pon, 28 kwi 2008 - 14:28 |
|
|
![]()
|
|
Lui spokojna głowa. Podobno pod koniec maja klub ma ogłosić skład na przyszły sezon... Poza tym już wcześniej było mówione, że zawodniczki same się zgłaszały do nas ;d. Więc nie ma co narzekać ;d.
Kto dojdzie to dojdzie. Padziu nie zgodzę się z Tobą. Czerwińska miała dobre mecze. Rozczarowaniem raczej jest niestety Cabajewska. Nie zdążyła się dobrze zgrać i kontuzja... A później już było ciężko wrócić do formy... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Horka podobno w ciazy
![]() Brakuje nam atakujacej i chyba jest to widoczne. Co do Cabajewskiej to chyba wszyscy mysla to samo, kontrakt miala na rok, wiec chyba pania Ewe pozegnamy. Kontuzja chyba zawazyla o tym sezonie. Nie wypowiadam sie o wzmocnieniach, zobaczymy co bedzie na nowy sezon ... Ten post edytował Prosty pon, 28 kwi 2008 - 17:15 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
http://www.siatka.org/?wyniki.lp.2008.t.2
Na tej stronie można śledzić transfery PLK. ![]() ------------------ ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Ja myślałem że pierwsze co się pojawi na tej stronie przy naszym klubie to będzie ktoś w rubryce w kręgu zainteresowań, a tu taka niespodzianka. Wiem że o tym się mówiło, ale myślalem że jednak nasz trener zostanie w klubie po takim sezonie. Swoją drogą to już jest pewna informacja? No i z tego co powiedział trener w wywiadzie na stronie MKS-u to odchodzi na 100% Ania Białobrzeska.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
CYTAT W Dąbrowie Górniczej szukają trenera - Dopiero co skończyliśmy ligę, przyjdzie pora zastanowić się co dalej – tak na pytania dotyczące objęcia posady trenera BKS Bielsko-Biała odpowiada Wiesław Popik. Wiadomo już, że odchodzi z Dąbrowy Górniczej. Jak nieoficjalnie dowiedziała się Strefa Siatkówki, Wiesław Popik o swojej decyzji miał poinformować zawodniczki na dzisiejszym treningu. Nazwisko nowego trenera zespołu poznamy już wkrótce. Popik przed sezonem 2007/2008 na stanowisku pierwszego szkoleniowca MKS-u Dąbrowa Górnicza zastąpił Waldemara Kawkę. Mimo, że przed rozpoczęciem rozgrywek jego zespół skazywany był na spadek z elity najlepszych, polskich zespołów, zajął z nim wysokie 5. miejsce. Jest to ogromny sukces beniaminka z Zagłębia. Czyli tak jak przpuszczano Wiesław Popik odchodzi ciekawe kto przyjdzie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
za siatka.org:
CYTAT - Dopiero co skończyliśmy ligę, przyjdzie pora zastanowić się co dalej – tak na pytania dotyczące objęcia posady trenera BKS Bielsko-Biała odpowiada Wiesław Popik. Wiadomo już, że odchodzi z Dąbrowy Górniczej. Jak nieoficjalnie dowiedziała się Strefa Siatkówki, Wiesław Popik o swojej decyzji miał poinformować zawodniczki na dzisiejszym treningu. Nazwisko nowego trenera zespołu poznamy już wkrótce. Popik przed sezonem 2007/2008 na stanowisku pierwszego szkoleniowca MKS-u Dąbrowa Górnicza zastąpił Waldemara Kawkę. Mimo, że przed rozpoczęciem rozgrywek jego zespół skazywany był na spadek z elity najlepszych, polskich zespołów, zajął z nim wysokie 5. miejsce. Jest to ogromny sukces beniaminka z Zagłębia. źródło: inf. własna nadesłał(a): Tomasz Tadrała oj, artykuł już był na forum ![]() Ten post edytował filip13 sob, 10 maj 2008 - 11:02 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
przeczytalem i mi z rana popsuliscie humor ... ciekawi mnie gdzie odejdzie, a kto do nas przyjdzie :/
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 01 kwi 08 Nr użytkownika: 1,195 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Ja mam tylko nadzieję że to jest jakaś błędna informacja ( dot. trenera) , a Ania wielka szkoda jakby odeszła ...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:35 |