![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do fotek to może dzisiaj jak się wreszcie otrząsnę po tej 3 dobowej harówie to coś to dla smaczku wrzucę. Reszta z jakiś czas pojawi się na stronie PKZ. Ale nie wiem jak szybko, bo przymierzamy się do małych zmian. Ale jakoś postaram się aby były może w przyszłym tygodniu.
Dave co do ludzi, którzy zajmowali się efektami i ekranem, to była to obsługa z TARGET SOUND , czyli ta sama firma która robiła nagłośnienie i scenę. I pozdrowienia dla nich oraz wielkie dzięki za wszystko. Kwintosz co do miejsca to może i jest tak jak jest, ale masz jakieś lepsze w DG? A organizacja, cóż to jest sprawa do przemyślenia, jednak wymogi są jaki są i nie łatwo im sprostać. Zwłaszcza, że to chyba pierwsza impreza w historii DG (tzn. ja sobie takiej nie przypominam), gdzie było aż tyle osób. Natomiast o drogi ewakuacyjne bym się nie bał, było wszystko ok. Inaczej Policja by nie dopuściła do imprezy. Zresztą było kilka interwencji i chłopaki/dziewczyny z służb ratowniczych poradzili sobie wzorowo i bez problemów. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Co do innego miejsca to jeżeli by troszkę pokombinować to jest lepsze i to również w parku. Chodzi mi o miejsce w którym obecnie znajduje się piaskownica i zjeżdźalnia dla dzieci a podczas Dni Dąbrowy możnabyło sobie tam pofruwać będąc przyczepionym do dówch lin. Miejsce jest wręcz idealne. Trawiaste zbocze oraz teren gdzie są zjeźdżalnie byłby miejscem dla publiczności natomiast scena mogłaby się znajdować na skwerku przy głównej alejce, przodem do trawiastego zbocza.
Problemem są tu drzewa przy głównej alejce (pomiędzy alejką i zjeżdżalnią), które zasłaniałyby scenę. Rozwiązaniem moglo by być przesadzenie drzew (broń boże nie wycięcie). Są do tego odpowiednie maszyny. Drugi problem z taką lokalizacją byłoby zablokowanie ruchu główną alejką ale to by był samjej środek więc myślę że nie byłby to aż tk wielki kłopot. Ot takie moje dywagacje. PS. Dni Dąbrowy w tym roku naprawdę mi się podobały. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Teraz dopiero widać ile straciliśmy, likwidując boisko w parku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Byłam na DDG i uważam,że w tym roku nasze miasto ma dobry okres. Imprezy były fajne,a koncerty naprawdę udane. T.Love i Łzy wypadły bardzo fajnie. Pokaz sztucznych ogni też był ładny,bo to co mamy "przyjemność" oglądać w Sylwestra woła o pomstę do nieba,ale tak to jest jak nie zrobi tego ktoś kto się na tym zna.
Mam sporo fotek z DDG. Przy okazji wrzucę. ![]() ![]() Więcej fotek w mojej galerii podanej w stopce ![]() Ten post edytował zizi śro, 04 cze 2008 - 15:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to kilka fotosików:
![]() YARDEE & JAREX i Natural Mystic ![]() ![]() ![]() ![]() T.LOVE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() INDIOS BRAVOS ![]() ![]() ŁZY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RESZTA JAKOŚ W NIEDŁUGIM CZASIE NA STRONIE PKZ I NA PICASA |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:16 |