![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://pl.youtube.com/watch?v=-lABUL-BZqY Marna jakość - nagrywane SE K530i Ten post edytował ario sob, 31 maj 2008 - 12:10 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Dzisiejszy koncert był suuper. Tylko muzyka do fajerwerków mi się nie podobała ale to może kwestia gustu
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Właśnie muzyka wg mnie do pokazu sztucznych ogni była zajebista. Folklor irlandzki bardzo pasował
![]() ![]() A T.Love było zajebiste ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
2 dzień na duży +
Zaskakuje mnie kulturalne zachowanie mieszkańców ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Było super. Najpierw Muniek nas trochę odmłodził potem odmłodzili nas bębniarze odgrywający rytmy w alejce. To był fantastyczny wieczór. Pojawił się nawet Goły i przybębnił nieco ku uciesze. A pokaz ogni"? Jeden z lepszych, które widziałem. Dobranoc.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Było świetnie
![]() Trochę denerwowali totalnie pijani ludzie (delikatnie mówiąc...) uważający się za "królów parkietu", ale nie było ich zbyt wielu ^^ Swoją drogą. W parku jest chyba trochę za mało miejsca. Tzn. dobrze by było gdyby wszystko od telebimu było kilka metrów w tył. Więcej osób zmieściłoby się przed sceną. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
apropos pijanych, zaraz po tym jak skończył się pokaz sztucznych ogni, skierowaliśmy się ze znajomymi pod kościół w centrum bo tam zaparkowaliśmy... przez pasy dla pieszych a raczej w ich okolicy, przez skrzyżowanie przetoczyła się kompletnie pijana młoda kobieta obijając się o zwalniające samochody...
jak to mówią, głupi ma szczęście :/ co do koncertu, nagłośnienie średnie, Muniek faktycznie pełen energii zagrzewał do zabawy, sztuczne ognie przepiękne - podkład muzyczny dobrze dobrany; ps: najbardziej żałuję tego, że nie mogłam poskakać na linach i trampolinie ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Było super. Najpierw Muniek nas trochę odmłodził potem odmłodzili nas bębniarze odgrywający rytmy w alejce. To był fantastyczny wieczór. Ano, celnie to ująłeś. ![]() Jak sobie policzyłem to na ostatnim koncercie T Love byłem w 1997 na Juwenaliach we w Krakowie. To był ten pamiętny rok kiedy chłopaki z Polibudy Krakowskiej, przy ogromnym aplauzie tłumu z AGH, wyrzucali telewizory z okien akademików na Czyżynach. ![]() Swoją drogą okazało się, że te sto kilo żywej wagi bardzo przydaje się w tłumie pod sceną. Młodzież, wbrew zgrzędzeniom dietetyków, jakś taka wątła dziś - nic ino się chłopaki ode mnie odbijali (z obopólną radością, of course) ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 31 maj 08 Nr użytkownika: 1,315 Płeć: Kobieta GG: 2129854 ![]() |
No tak.. co do fajerwerków i podkładu to gusta są rożne, osobiście mi się nie podobało
![]() fajerwerki tez srednio, chociaż niektóre elementy były bardzo ciekawe ![]() T.Love -przesiedziałam na górce koło placu, ponieważ nie bardzo interesuje się tym zespołem, za to jutro od 20 bede czekać już pod sceną;) tak jak to było na indios bravos [czego pózniej żałowałam-pogo] Wracając do sztucznych ognii.. dzień hutnika na stadionie i jedne dni sc - nic nie przebije ![]() Co do ludzi.. to w piątek przewineło się kilka "naćpanych" [chyba lekko powiedziane] ludzi ;/ ale to sa uroki takich imprez.. pijanych też nie było mało ;D:)) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi sam koncert T-Love i organizacja się bardzo podobała. Jedynie mało miejsca bezpośrednio pod sceną jest, bo co to takie malutkie boisko :/. Telebim OK, choć za blisko sceny raczej. Masa ludzi była - po koncercie wiele bydła śmieciło i darło ryje - ale to wszędzie tak jest
![]() Pokaz ogni bardzo ładny, choć zdziwiłem się, że nie odpalali ich, jak dawniej, na górce przy "torze saneczkowym" tylko na dachu i w zakamarku ZST! To te race się odpada jakoś zdalnie? Muzyka do pokazu pasowała, bo był zgrane niektóre elementy wybuchów to gwałtowniejszych wstawek muzyki. Ale i tak wolę Vangelis "Excalibur" do pokazu ogni - to jest wg. mnie najodpowiedniejsza muzyka! A teraz pytanie: kto operuje efektami i kamerami ze sceny, które podają obraz na telebim? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 24 kwi 08 Nr użytkownika: 1,246 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzień reggae był świetny, wczoraj przy t love tez dało sie niezle pobawić dajcie jakieś zdjęcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 18 maj 08 Nr użytkownika: 1,286 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eloooo..... Ludziska !! widzę w poprzednich pościkach że Ludzie zostawili kilka fotek z dni Dąbrowy !! też coś zostawię
pzodroo...People dni Dąbrowy Górniczej Czerwiec 2007 rok:) Vavamuffin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Kochana Kasiulka z Vavażercami ![]() ![]() Konopians ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30 maj 2008r. Indios Bravos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takich kilka fotek myślę, że chociaż jedna Wam się spodoba;) aha omal bym zapomniał pozdrowienia dla "Target Group" Ludzi, co zajmowali się organizacją w tamtym roku a przede wszystkim dla Grzegorza!!;) hehe jesteś Wielki Bratku! A wielki "fucker" dla Łysego Ludzika, który chyba wziął sobie za bardzo do serca to, co robi! Nie patrząc na wizje i marzenia innych Ludzi, więc tak czy inaczej kij Ci w oko By Cię pogryzły Kiedyś Słonie!! Ten post edytował trip nie, 01 cze 2008 - 14:30 -------------------- ![]() Czuje się wolnym człowiekiem !!! jedyne czego mi brakuje to przestrzeni tak by nie dusić się w babilońskim systemie !!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Wszyscy zachwalają, to dołoże od siebie łyżkę (albo sporą chochlę) dźiegciu.
Na początku dwa plusy imprezy: + miejscówka blisko przystanków, w samym centrum - dużo osób ma blisko + jak dla mnie fajny koncert T. Love, ludzie się bawili co było widać. I to by było na tyle. A teraz minusy: - park Hallera do tego rodzaju imprezy się nie nadaje ponieważ: *wąska główna alejka parkowa dodatkowo pozastawiana częściowo straganami, chodzi się tamtędy gorzej niż w przejściu podziemnym w godzinach szczytu - ścisk niesamowity, tym bardziej przy tak licznej publiczności; *zupełny brak miejsca pod scenę i terenu tuż pod nią, tak na prawdę plac przed sceną powinien być ze 3 razy większy - ludzie wchodzą na siebie a pijane bydło przechodząc czy wracając do przodu popycha, uderza i Bóg wie co jeszcze ludzi stojących spokojnie pod koniec tego placyku *duża ilość drzew, ograniczająca widoczność co dodatkowo ogranicza jeszcze bardziej teren na którym można stać i cokolwiek widzieć - fatalna organizacja i zasady panujące podczas imprezy: * o ile jestem w stanie zrozumieć wymogi wydzielenia miejsca do spożywania alkoholu czy rozstawienia parasolek, ale obecne miejsce jest jakimś nieporozumieniem, ludzie pod sceną nie mają miejsca a parasolki stoją tak blisko sceny *miejsce do spożywania alkoholu także jest zbyt małe i ogranicza sie w większości do parasolek, a miejsca by stanąć z piwem troszkę z boku brak, gdy parasolki są zajęte - musisz stać na przejściu którym ludzie chodzą kupować piwo czy coś do jedzenia. *pomysł z telebimem jest świetny ale gdyby parasolki stały jednak gdzieś z boku a nie na wprost sceny w dodatku tak blisko (gdyby nie górka przy boisku, z parasolek można by oglądać koncert a nie z telebimu) *ogrodzenie terenu pod sceną jak i parasolek jest chyba największą paranoją, mało wejść do tych miejsc nie mówiąc już o zagrożeniu w przypadku gdyby się coś stało poważnego, ludzie tratowaliby się wzajemnie nie mając możliwości wyjścia tylko zmuszeni byliby przeskakiwać ogrodzenie (ciekaw jestem co by było w przypadku choćby głupich zasłabnięć z dotarciem służb medycznych skoro 4/5 placu jest ogrodzone - wolałbym tego nie widzieć) - samo opuszczenie terenu po koncercie zajmowało z 10-15 min Co do pokazu sztucznych ogni, dziwie się że Straż Pożarna pozwoliła na odpalanie fajerwerków z dachu szkoły, mimo wszystko to trochę niebezpieczne. Jeśli chodzi o wrażenia artystyczne, faktycznie muzyka ok aczkolwiek są lepsze. Jakość fajerwerków dobra choć nic chyba nie przebije, nie pamiętam już ile lat temu organizowanego pokazu też w ramach Dni DG, jeszcze na terenie boiska i pogotowia. Filmik: Ten post edytował kwintosz nie, 01 cze 2008 - 14:06 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 04 cze 07 Nr użytkownika: 725 Płeć: Kobieta ![]() |
Wczorajszy koncert był super mam nadzieję, że dzisiejszy też taki będzie
![]() Za kilka dni wrzucę coś na galerię www.picasaweb.google.pl/sharonkaa Szkoda bo wyszły niezbyt a to tylko dlatego, że się za dobrze koło mnie bawiliście ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 18 maj 08 Nr użytkownika: 1,286 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hahaha !! Sharon przeglądam Twoją Galerie na Picasa Web !:) i stwierdzam, że jestem na jednej z fotek
![]() ![]() ![]() pozdrooo.... Ten post edytował trip nie, 01 cze 2008 - 19:18 -------------------- ![]() Czuje się wolnym człowiekiem !!! jedyne czego mi brakuje to przestrzeni tak by nie dusić się w babilońskim systemie !!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczorajszy koncert był super mam nadzieję, że dzisiejszy też taki będzie ![]() Za kilka dni wrzucę coś na galerię www.picasaweb.google.pl/sharonkaa Szkoda bo wyszły niezbyt a to tylko dlatego, że się za dobrze koło mnie bawiliście ![]() Widzę bardzo bogaty zbiór fotografii! Super ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Właśnie wróciłem z koncertu Łez i tym samym zakończyłem "3dniowy melange"...jestem pod ogromnym wrażeniem. Ludzi masa SUPER I TYLE!!!(uważam, że jeden z najlepszych koncertów w naszej mieścinie).
Wczoraj T.LOVE pojechali też nieźle...i brawa dla Skankana. Pokaz ogni oglądałem z niedowierzaniem, a jednak da się lepiej!... Piątek też wypadł niesamowicie. Ogólnie całokształt na plus. Dziwiła mnie tylko ochrona...jakieś chłopaki z gimnazjum...i jeden taki duży co z tajgerem w kieszeni pomykał ![]() ![]() -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 04 cze 07 Nr użytkownika: 725 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja również zakończyłam dni Dąbrowy co prawda dwudniowe:)))
Dziś Łzy były super jak zwykle zresztą ![]() trip pochwal się gdzie to Cię uwieczniłam na fotce z Kaźmierza ![]() Bartek dzięki za radę skorzystam chętnie ale bardziej wolę fotki w oryginalnym wygladzie bez retuszu i wszelkiego rodzaju udoskonaleń chociaż te z małymi poprawkami robią większe wrażenie ![]() galeria na picasie super jedna ładniejsza od drugiej:D właśnie tym programem poprawiałeś czy takie oryginalne?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Człowiek Legenda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 28 kwi 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 141 Płeć: Mężczyzna GG: 2594367 ![]() |
ja tam wolałem w sobotę pośmigać w Silesia CUP MTB
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
ale ta organizacja to mi bardziej przypominała jakiś jarmark to dobrze, ze nie straciles czasu i byles na Silesia CUP MTB ![]() Dni DG jak najlepsze, szczegolnie podobalo mi sie wczoraj. Nie przepadam za taka muzyka jaka byla w piatek, ale kazdy ma swoj gust i osoby lubiace klimaty tj. w piatek mowily, ze bylo zajefajnie. Wydaje mi sie, ze duzo lepsze zespoly do nas przyjechaly, niz zalatwione do Sosnowca ... Ma ktos jakies fotki z wczoraj ? ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:50 |