![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brakuje projektów! twórzcie , wysyłajcie do mnie albo do Gołego na priv i będziemy myśleć.. my sami nie jesteśmy w stanie ogarnąć projektó tym bardziej że graficznie wszystko musi być idealnie dograne.. Będą projekty - będą vlepki!
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
A po to żebyś sobie ponaklejał gdzieś [...] Tak, widać kibicowskie wlepki, zwłaszcza w pierwszoligowych miastach. Upstrzone szyby w autobusach, powyklejane lustra w klubach i ściany szkolnych i uczelnianych kibli. Jedna wlepka na ścianie kibla i kilkanaście komentarzy flamastrem, nie mówiąc o wlepce rozoranej czymś ostrym. Wraz ze ścianą, ma się rozumieć. Myslicie, że w Dąbrowie będzie inaczej? O święta naiwności. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i co z tego ?? w DG nikt ich nie bedzie psul
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
no i co z tego ?? w DG nikt ich nie bedzie psul Napisałem "O święta naiwności." i się nie myliłem. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:31 |