Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I EDYCJA VLEPEK!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
siikor
UWAGA UWAGA! Organizujemy I edycję vlepek kibicowskich MKSu Dąbrowy Górniczej. Nadsyłajcie wasze projekty a może właśnie one ukażą się na arkuszu. Arkusz posiadał będzie 6 vlepek 8x8 cm.. Pamiętajcie,że stawiamy na jakość vlepek a nie na ich ilość! Projekty powinny być jak najlepszej jakości! Rozdzielczość minimum 500 pikseli! Mile widziane vlepki z herbem MKSu, herbem miasta, nawiązujące do naszego miasta,hali itp. Projekty proszę wysyłać Prywatnymi Wiadomościami do mnie! W tytule wiadomości : "I EDYCJA VLEPEK". VLEPEK PROSZĘ NIE WRZUCAĆ NA FORUM! Na projekty czekamy do końca Lutego! Jeżeli do tej pory uda nam się ogarnąć te 6 projektów to vlepki powinny być już w marcu.
Takiej jakości powinny być projekty : http://img153.echo.cx/img153/6350/040sk.jpg
Mamy nadzieję, że do końca lutego będzie odpowiednia liczba projektów.

HEJ MKS!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Szczepan
A po co??
siikor
A po to żebyś sobie ponaklejał gdzieś i miał tańsze wyjazdy dzięki temu. Jest też kilka innych cech ale myślę że są na tyle oczywiste, że nie muszę wymieniać! wink.gif

ario
Jutro parę projektów podrzucę smile2.gif
ario
DLACZEGO NIGDZIE NIE MA DUŻEGO LOGO MKSU DĄBROWA GÓRNICZA angry2.gif
Przez to mam ograniczoną robotę z vlepkami tongue.gif zrobiłem dwie i jak na razie z samym herbem Dąbrowy... :|
szer
Obawiam się, że nie ma wektorowego pliku z logiem MKSu :|.... Trzeba by jakoś kombinować... postaram się coś znaleźć ;p
siikor
Logo w całkiej dobrej rozdzielczości : http://i32.tinypic.com/6stksj.jpg

ABY WYŚWIETLIĆ LOGO NALEŻY PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY KLIKNĄĆ W LINK, NASTĘPNIE OPCJA ZAPISZ OBRAZ JAKO I OTWORZYC GO NA DYSKU POPRZEZ PROGRAM GRAFICZNY smile2.gif

szer
Mnie wyświetla bład ;p

Ok już działa ;p. Dobra jakość smile2.gif
Goły
No i co jest z tymi projektami ! 6 vlepek to jest naprawde mało !! NIECHAJ KIBICOWSKA POLSKA O NAS USŁYSZY ! działać panowie i panie , działać ...
ario
Mam mały dylemat w jednym projekcie. Herb miasta, czy klubowe logo bardziej się nadaje? A może obydwa?

|| ||
filip13
wiesz co moim zdaniem herb pasuje ale w sumie logo też, no to razem podejmijmy wybór, w końcu to ma reprezentować MKS w Polsce tongue.gif

ps. widzę że ario bardzo (tak mi się wydaje) angażuję się i jego projekty są naprawdę bardzo fajne!!!
Szewiec
Moim skromnym zdaniem ostatni projekt, czyli herby - Dąbrowy i klubu razem - jest najlepszy:)
Goły
Ario wyrósł na mistrza bo nikt oprócz niego nie pofatygował sie zrobic projektu ! A po drugie chyba jest wyraźnie napisane że projekty na priv prawda ?

Aha i zapomnialem dodac , że mile widziane projekty z motywem siatkówki , żeby ta Polska wiedziala jaki to klub wink.gif
siikor
ostatni projekt.

ario
CYTAT(Goły @ sob, 23 lut 2008 - 00:14) *
chyba jest wyraźnie napisane że projekty na priv prawda ?

sry, ale chciałem chociaż jeden projekt do oceny dać tongue.gif

CYTAT(Goły @ sob, 23 lut 2008 - 00:14) *
mile widziane projekty z motywem siatkówki , żeby ta Polska wiedziala jaki to klub

się zrobi smile2.gif
Padziu
mnie sie podoba ostatni projekt rolleyes.gif
Prosty
ostatnio najlepszy, Ario - słowa uznania dla Ciebie smile2.gif
Lui
tak , najlepszy jest ten 3 projekt z logiem klubu i herbem miasta.. rolleyes.gif
ario
Dobra, ale to nie wszystko. W zanadrzu mam jeszcze do zrobienia 516587165851 vlepek biggrin.gif
micael
co z tymi vlepkami;>?? sa w produkcji czy narazie zapominamy o nich;>?
siikor
Brakuje projektów! twórzcie , wysyłajcie do mnie albo do Gołego na priv i będziemy myśleć.. my sami nie jesteśmy w stanie ogarnąć projektó tym bardziej że graficznie wszystko musi być idealnie dograne.. Będą projekty - będą vlepki!

olo
CYTAT(siikor @ czw, 14 lut 2008 - 15:03) *
A po to żebyś sobie ponaklejał gdzieś [...]

Tak, widać kibicowskie wlepki, zwłaszcza w pierwszoligowych miastach. Upstrzone szyby w autobusach, powyklejane lustra w klubach i ściany szkolnych i uczelnianych kibli. Jedna wlepka na ścianie kibla i kilkanaście komentarzy flamastrem, nie mówiąc o wlepce rozoranej czymś ostrym. Wraz ze ścianą, ma się rozumieć. Myslicie, że w Dąbrowie będzie inaczej? O święta naiwności.
nieznajomy
no i co z tego ?? w DG nikt ich nie bedzie psul
olo
CYTAT(nieznajomy @ wto, 18 mar 2008 - 14:00) *
no i co z tego ?? w DG nikt ich nie bedzie psul

Napisałem "O święta naiwności." i się nie myliłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.