![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panie i Panowie,
na spotkaniu KK powiedżiane było; 'jeżeli ktoś ma jakieś moliwości lub znajomości niech da zanć. To co mam się nie odzywać?? Mod: Szczepan, bardzo dobrze, że znalazłeś atrakcyjnego przewoźnika. Forum jest po to aby się odzywać i wymieniać poglądy, ale zgodnie z regulaminem. Poniższe posty zostały usunięte, gdyż ich treść nie była zgodna z regulaminem. Ten post edytował endriu czw, 17 sty 2008 - 22:40 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmmm troche źle mnie zrozumiałeś... No ale cóż...
Powiedziałem tylko, że pierwotnie ustalone było, że jedziemy do Bydgoszczy pociągiem i wracamy z dziewczynami... To wszystko... Nie powiedziałem, że masz się nie odzywać czy coś takiego... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Spotkania KK nie da się zrobić wcześniej jak w czwartek(ferie).
Na spotkaniu dowiemy się ile osób będzie chętnych na wyjazd i podejmiemy decyzję co do przewoźnika. Oferta Szczepana jest bardzo atrakcyjna. Myślę, że zbierzemy pełną "obsadę" busa. pozdr... P.S. Proszę o kulturalną i rzeczową dyskusję. Zawsze można porozmawiać na PW. Info dla zainteresowanych ![]() -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie trzymać jutro kciuki za reprezentacje oby nasze kobietki wygrały, poniewaz w przypadku porażki z RUSAMI terminarz zostanie "WYWRÓCONY" do góry nogami i rozpocznie się granie systemem środa - sobota. Tak, że robimy mobilizację na wyjazd do Bydgoszczy i jedziemy.
Trzeba też zadać sobie co będzie jak będzie chętnych tylko 10 osób? Czyżby wariant pociąg? Podaje rozkład jazdy: DG-Zawiercie 8.00 - 8.30 ( w Zawierciu przesiadka i mały postój") Zawiercie-Bydgoszcz 8.59-15.37 (w Bydgoszczy) tak, ze zostaje okolo godzina z hakiem na znalezienie hali i dojazd. |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dodam tylko, ze bilet klasy 2 kosztuje 51,00 zł w jedna strone.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Tia tylko, który wariant wybierzemy, no i ile trzeba będzie zapłacić i kiedy? Oto jest pytanie... Zebranie 24 będzie, a mecz już 3 dni później więc czasu za dużo nie będzie.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TERAZ WIEMY WSZYSTKO
WYJAZD DO BYDGOSZCZY - o ile dojdzie do skutku- będzie najprawdopodobniej naszym ostatnim. Terminarz zostanie "wywrócony" do góry nogami. dziewczyny będą grały systemem środa - sobota ponieważ w maju nasza kadra jedzie do Japonii. Mecze wyjazdowe wypadną pewnie wśrode i będzie ciężko wyjechać. ZWIERAĆ SZYKI I JEDZIEMY!!! |
|
|
![]()
|
|
Robert musi dojść do skutku! I musimy pokazać dziewczyną, że nawet jeśli byłby to ostatni rez to będziemy je wspierać tak bardzo jak potrafimy... Musimy jeszcze poczekać na nowy terminarz i zobaczyć jak to wszystko się poukłada...
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chodzi o konkrety, bo czas nagli.Czy zarząd klubu,podjął już decyzję o dofinansowaniu kibicom transportu na mecz do Bydgoszczy,a jeżeli tak,to w jakim procencie.Jeżeli to by było wiadome,to już na spotkaniu 24.01.można by było zebrać pieniądze na wyjazd,bo każdy, by wiedział czy go będzie na to stać.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli nic się nie zmieniło to klub dofinansuje wyjazd kibiców na mecz w kwocie 20% od całości.. tak więc jeżeli miałby wyjazd być busem o pojemności 50 osób to cena wyjazdu wynosi 2500 zł za autokar, klub w takim wypadku dokłada 500 zł. Reszte sobie policz.. Jednakże z tego co wiem będziemy starali się uzbierać ekipę na busa (18 osób) bo pełny autokar to raczej bardziej marzenie niż możliwość. W kwestii ceny za busa prosiłbym żeby Endriu zabrał głos.
Z kibicowskim pozdrowieniem! Ten post edytował siikor pon, 21 sty 2008 - 13:49 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
Tylko zadajcie sobie pytanie o czym wyżej pisałem co się stanie jak będzie 10 osób chętnych? Co wtedy? Czym pojedziemy? Kto się dołoży? Wtedy zostaje pociąg i powró z siatkarkami inaczej tego nie widzę. Proponuję niech każdy zainteresowany się wpisuje kto jest pewny, ze pojedzie wtedy wiemy na czym stoimy i mozna będzie podjąć odpowiednie działania.
1. Robert S. Kto drugi? Ten post edytował Robert123 pon, 21 sty 2008 - 20:20 |
|
|
![]()
|
|
Na dzisiaj jestem pewny, że pojade więc
2. Emil Szer * choć na zebraniu KK były zbierane podpisy kto jedzie =]. Więc 15 osób było pewnych... Mam nadzieje, że będzie jednak busik ![]() Ten post edytował szer pon, 21 sty 2008 - 20:32 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Jako iż spotkanie było dosyć dawno, i ja mimo iż się zapisałem, to jechać niestety nie mogę, bo mam zaplanowany wyjazd. Więc możliwe że inni co również się zapisali na tej liście mają już inne plany, bo jak wiadomo wyjazd najpierw miał być później jednak nie itd. Oczywiście nie mówię że to Wasza wina ;P
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Hmmm ze mną jest tak... wszystko zależy od kosztów i środku transportu (głównie powrotnego ;p), bo np. wracać pociągiem mi się nie widzi ;p. Będzie busik to jade na 101% =]. Jak będzie załatwione, że wrócimy z dziewczynami, jadąc tam pociągiem to też załatwione =].
No tylko nie wiem ile trza kasy wyczarowac i wpłacić ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!!Przepraszam Wszystkich za moje wypowiedźi, ale mnie poniosło."szer" temat skończył się po wypowiedźi moderatora.
z "szer" wydaję mi się że doszliśmy do porozumienia na "gg" POZ. Ten post edytował Szczepan śro, 23 sty 2008 - 04:57 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: śro, 23 sty 08 Nr użytkownika: 1,052 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Choć my osobiście mamy małe problemy z zarządem to zapraszamy serdecznie do BDG.
A dla tych co nie będą mogli przyjechać polecam: http://sportowabydgoszcz.pl/index.php?go=live - tu będzie relacja LIVE http://sportowabydgoszcz.pl/ http://sportowabydgoszcz.pl/forum/ - Zapraszam także do komentowania. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Postaramy się być !
![]() ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
A, może tak:
"zawsze i wszędzie dziewczyny...(bębę)....ja z wami będę:" "zawsze i wszędzie ...(bębę)....dziewczyny ja z wami będę:" Czyż nie jest lepipiej, aby kibice stworzyli coś nowego, a nie zassali coś z Zgłębia. Co Wszyscy z KK. MKS DG są za za Zagłebiem Sosowiec - ja nie - Wisła Kraków Ja nie nie jeste poetą ..... ale Wasze młode umysłyly mogą WIĘCEJ MOGĄ. POZ. Szczepan Ten post edytował Szczepan czw, 24 sty 2008 - 01:20 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
siatka.org:
CYTAT Drużyna MKS Dąbrowa Górnicza bardzo pracowicie wykorzystała przerwę w rozgrywkach Ligi Siatkówki Kobiet, szlifując swoją formę w meczach sparingowych, między innymi z liderem I ligi - Gwardią Wrocław. Pierwszym przeciwnikiem MKS Dąbrowa Górnicza była drużyna BKS Stal Bielsko-Biała, z którą dąbrowianki przegrały 0:4. Kolejnym zaś drużyna z Bałakowa (Rosja). Potyczka zakończyła się porażką beniaminka 1:3. W dniu dzisiejszym sparingowym przeciwnikiem podopiecznych trenera Wiesława Popika był lider I ligi - Gwardia Wrocław. Obaj trenerzy umówili się na rozegranie czterech setów, a mecz zakończył się wynikiem 2:2. Lider I ligi postawił „wysoką poprzeczkę” MKS, przez co mecz był ciekawy i obfitował w ciekawe akcje i zagrania z obu stron. Dla MKS-u był to dobry sprawdzian przed czekającymi tę drużynę ważnymi meczami w Bydgoszczy w niedzielę 27 stycznia 2008 oraz z AZS Białystok w dniu 1 lutego 2008 o godzinie 18.00 w Dąbrowie Górniczej, a dla wrocławianek dobre „przetarcie” przed kolejnymi meczami w I lidze. Dodatkowym „smaczkiem” tego sparingu był występ Agnieszki Starzyk, która w sezonie 2005/2006 reprezentowała barwy zagłębiowskiego klubu. MKS Dąbrowa Górnicza – Gwardia Wrocław 2:2 (25:20, 23:25, 25:13, 26:28) Skład MKS: Lis, Sieczka, Pazderska, Tkaczewska (libero), Wilczyńska, Matyjaszek, Piątek, Wysocka, Białobrzeska ![]() Ten post edytował filip13 czw, 24 sty 2008 - 08:44 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Mecz ciekawy.... Było kilka dobrych akcji, jak i kilka prostych błedów ;p. Mecz się napewno przydał =]
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |