![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nadal wierze że mecz się odbędzie w terminie :) gdyby jednak tak sie nie stało to na płomieniu na pewno będziemy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MECZ ODBĘDZIE SIĘ NIESTETY W INNYM TERMINIE
![]() (termin jeszcze nie jest ustalony) Zgodnie z tym co ustaliliśmy na spotkaniu WYJAZD ODWOŁANY ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszyscy na PŁOMIEN w dniu 26 stycznia mecz z Jastrzębiem w Sosnowcu i zapowiada się ciekawy mecz. Nasze dziewczyny będą miały "maraton" wyjazdowy:
- Muszyna 9 luty - Kalisz 16 luty - Poznan 23 luty - Bydgoszcz w którąś środę. Warto byłoby zastanowić się nad wyjazdem do Poznania, gdyż tam moga powalczyć o punkty. |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Wszyscy na PŁOMIEN w dniu 26 stycznia mecz z Jastrzębiem w Sosnowcu i zapowiada się ciekawy mecz. Nasze dziewczyny będą miały "maraton" wyjazdowy: - Muszyna 9 luty - Kalisz 16 luty - Poznan 23 luty - Bydgoszcz w którąś środę. Warto byłoby zastanowić się nad wyjazdem do Poznania, gdyż tam moga powalczyć o punkty. O ile znowu nie przełożą meczu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli się uda to chcielibyśmy zrobić cały ten maraton a nie tylko Poznań! więc wszyscy mobilizacja, zbierać pieniążki i jeśli ktoś musi to namawiać już rodziców
![]() ![]() Z kibicowskim Pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
najblizej do Kalisza
![]() Ten post edytował Prosty wto, 15 sty 2008 - 14:37 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Możliwe, że się zjawię w Sosnowcu =]
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Ja też raczej będę na Płomieniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tymczasem Pałac zrezygnował z wyjazdu na mecz CEV i wycofuje się z turnieju. Meczu jednak 26 z Nami nie będzie, bowiem w tym samym czasie w hali w której gra Pałac odbędzie się mecz PLS
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
UWAGA, UWAGA, ACHTUNG itd.
Mecz w Bydgoszczy odbędzie się w niedzielę 27.01.2008 W czwartek 24.01.2008 o godz. 18.00 odbędzie się zebranie KK, oraz osób chętnych na wyjazd do Bydgoszczy. Zapraszamy. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dobra wiadomość =]. Wiesz może jeszcze o której godzinie będzie mecz?
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Pytasz, masz:
MKS Dąbrowa Górnicza - Centrostal Bydgoszcz, niedziela 27.01.2008 godz. 17.00 pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Dziękować za informację =]
Btw mam nadzieje, że wyjazd dojdzie do skutku, tylko kurcze szkoda, że nas tak mało pojedzie. Aczkolwiek będziemy musieli dać z siebie wszystko =] -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
UWAGA, UWAGA, ACHTUNG itd. Mecz w Bydgoszczy odbędzie się w niedzielę 27.01.2008 W czwartek 24.01.2008 o godz. 18.00 odbędzie się zebranie KK, oraz osób chętnych na wyjazd do Bydgoszczy. Zapraszamy. pozdr... Tematem zebrania będzie tylko wyjazd do Bydgoszczy czy będą poruszane też inne tematy? |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli jest spotkanie KK, to również będą poruszane tematy "kibicowskie", koszulki, może będą już szaliki i flagi.
Zapraszamy na spotkanie, bo przed Białymstokiem nie planujemy spotkania. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!!
Ja będę i jadę, nie wiem czy warunki się zmieniły, ale zadzwoniłem do zajomego kierowcy; i tak: wszystko na fakturę, BUS do 19 osób 1.5PLN za kilometr, BUS do 26 osób 1.7PLN za kilometr, AUTOBUS powyżej 26 osób powyżej 2PLNów, On musi wiedzieć wcześniej, aby ustawić odpowiednio auta. Proszę o wcześniejsze zwołanie zebrania KK, [odnośnie wjazdu do Bydgoszczy] jeżeli jesteście zainteresowani tą propozycją ! Kwoty wychodzą duże, ale szefostwo prosiło o rozeznanie. Pozdrawiam. Szczepan. Ten post edytował Szczepan czw, 17 sty 2008 - 16:46 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
A ja myślałem, że ustaliliśmy, że do Bydgoszczy jedziemy pociągiem, a wracamy z dziewczynami ^^
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powrót z dziewczynami niestety nie wchodzi w grę bo trener się nie zgodził na takie rozwiązanie... Ale podobno namawiał prezesa żeby dorzucił nam 50% kwoty przejazdu... co z tego wyszło - nie wiadomo
![]() Skoro przy 19 osobach jest 1.5zł za kilometr, a trasa liczy sobie bodajże 800km w dwie strony to wychodzi ok 63zł na osobę... jakby prezes zgodził się dać 50% na nasz transport to przejazd bedzie kosztował ok 32zł/osobę... ![]() Ten post edytował Bocian czw, 17 sty 2008 - 18:10 |
|
|
![]()
|
|
No to już wiemy, że trzeba busem =]... No i w sumie nie dziwie się trenerowi ;p. Zawsze lepiej się gra przy swoich kibicach
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |