![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Hala beznadziejna, nie dosc, ze filary, mala ilosc miejsc bo zaledwie 1000. A pozatym z jednej strony trybun nie widac juz drugiej, tragedia.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
No cóż :). My się możemy cieszyć, że mamy jedną z najlepszych hal w lidze :)...
Hala kijowa, ale za to jaki zespół mają :). Jeden z pretendentów do mistrzostwa.... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
ano tak nasza hala niczego sobie w porownaniu do bielskiej :)) meczy mógł być troche lepszy ale doping super, gardło siada :))
Ten post edytował andy sob, 22 gru 2007 - 21:44 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Gardło siada, aż sobie przypominam play-offy w Krakowie
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli chodzi o hale to macie racje że jest do kitu:P Nasz doping dobry w niektórych momentach nawet bardzo dobry!Gdyby osoby,które siedziały po boku zszedły obok Gołego to jeszcze byłoby głosniej!Nagłośnienie na hali tragedia(pod względem puszczanych decybeli)niekiedy myślałem,że pękną mi bębenki:P Frekwencja słaba,ale nie mozna było sie spodziewać tłumów skoro drużyna gra z beniaminkiem.Kibice Bksu coś tam krzyczeli,ale ledwo co ich słyszałem bo oczywiście nasz "Fanatyczny" doping ich zagłuszał:)Oprawa jak na pierwszy raz może być.Z tego co słyszałem wykonanie chłopakom tego transu "Dąbrowianie" i Mksu na kartonach zajęło prawie 10godz,dlatego szacunek dla nich za poświęcony czas!Można było się spodziewać szybkeigo meczu i tak się stało.Dużo błędów po stronie MKSu ,ale także kilka przebłysków chociażby przy prowadzeniu 3:0.Żałuje,że mecz nie transmitowała żadna stacja. Dziękówka z mojej strony dla tych którzy byli i wspierali dziewczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm troche było takich miejsc gdzie byliśmy wogóle cicho :|... Z boku to między innymi ja siedziałem, a raczej stałem, ale było tam naprawde głośno
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Dąbrowa ale ale
Weeesołych świąt, wesoołych świąt ![]() Co do meczu, porażka była oczywista, ale 2 set był wyrównany :) bardzo zdenerwowala mnie piłka oddana za darmo na koniec boiska i nasze stracenie punktu ... albo dwie dziewczyny biegły do piłki i czasem to odbicie wychodziło tragicznie, albo zdjęte piłki do przyjęcia. Dzięki za wyjazd Ten post edytował Prosty sob, 22 gru 2007 - 22:01 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
jak tak opowiadacie to żałuje ze mnie tam nie bylo
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
No i żałuj, żałuj :). Mecz się zakończył, a my jeszcze z 20 minut dalej się darliśmy :). "Tak się bawi, tak się bawi DĄBROWA!"
Wielkie dzięki wszystkim za wyjazd wspólny :). Kolejny przystanek Hala Centrum :) Ten post edytował szer sob, 22 gru 2007 - 22:13 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
jak ktos ma fotki i filmiki to podawac adresy, bo chetnie obejrze :)
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do meczu to niestety widać brak ogrania, dziewczyny wyraźnie są zestresowane grając z lepszym rywalem. Kompletnie nie funkcjonował dziś blok (prócz paru wyjątków) a większość ataków była poprostu źle wyprowadzona, nie wiem może myślały już o świętach. Pozatym takie małe spostrzeżenie kibicując i krzycząc umyka wiele fragmentów meczu..ale warto:) Szkoda że dziewczyny nie podeszły po meczu pod nas...ale pewnie były zbyt zmęczone, wyczerpane i w nie najlepszych humorach. Tak czy inaczej gratulacje i do zobaczenia w sobotę....yyy zebranie KK jest w czwartek o 17? Tak? Wobec tego do czwartku:)
PS. widzę że jest przyklejony temat z tabelami rozgrywek, mała uwaga dlaczego są tam wszystkie tabele tzn. koszykówka, piłka nożna skoro temat jest siatkarski? Chętnie zajmę się robieniem na bieżąco tabeli coś na ten kształt. ![]() Dzięki temu nie trzeba będzie klikać tylko od razu będzie cała tabela. Ten post edytował neodg sob, 22 gru 2007 - 23:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trochę rozmywamy temat neodg, ale w tabeli musi być koniecznie umieszczona też liczba meczów...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
Wyjazd fajny. Szkoda ze nas tak posadzili. Nasz doping w porownaniu z BKS wypadl duzo lepiej. Malo co bylo ich slychac, a zeby nie krzyczec zagluszali bebnami/werblami co bylo dosyc tanie
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://video.google.pl/videoplay?docid=-65...28040&hl=pl
Mod: Można wklejać filmiki bezpośrednio na forum Link do instrukcji -> TUTAJ Ten post edytował Zibar nie, 23 gru 2007 - 10:41 |
|
|
![]()
|
|
Krotkie filmiki
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
no no z tego co czytam i widze to KK odwala kawal dobrej roboty
![]() tak dalej a powoli KK wyrabia juz sobie marke w LSK -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy ja wiem czy roboty? :> Dla nas to zabawa :). Nawet świetna zabawa :). Oby taka była teraz już zawsze :). Jak zabawa w sobote będzie super to powiem tacie by nakręcił nam filmik :)
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak czytałem wypowiedzi naszych zawodniczek po meczu szukając jakiegoś podziękowania za to że byliśmy z nimi w Bielsku no ale się nie doszukałem. Szkoda nie liczyłem na zbyt wiele wystarczyło by skromne..dziękuje.
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm dziewczyny raczej są nam wdzięczne za to, że byliśmy, więc nie wiem po co doszukiwać się takiego czegoś :|... Raczej nie będą co wypowiedź dla prasy dziękować kibicom za to, żę byli...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:56 |