![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
przod :
![]() i tyl : ![]() taka moja propozycja -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym ten trzeci projekt zostawił taki jak jest.
Wolałbym nie kombinować |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Popieram projekt przedstawiony wyżej ... wybór projektu do czwartku 20.12.2007 r . i przy okazji wyjazdu do Bielska można zapisywać się na szaliki .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Popieram i akceptuję.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przypiąlem ankietę - tak będzie wygodniej głosować, jesli Wam pasuje napiszcie do kiedy ma trwać głosowanie.
Jeszcze jedno, tak spojrzałem na wzór # 3 i mi sie nasunęło, czy na stronie z logo mks zamiast drugi raz napis DG, moze lepiej KK ? Ten post edytował Zibar pon, 17 gru 2007 - 18:51 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
To ja mam jeszcze jedną propozycję co do szalika: wzór 3 calkiem fajny kolorystycznie tylko myśle, że lepiej by było jak by był napis Dąbrowa MKS Górnicza, a na końcach szala byly herby z jednej strony miasta, a z drugiej klubu tak jak to jest przy wzorze 2, a jeżeli do wyboru są te trzy wzory to ja stawiam na numer 2.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |