![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam pytanko.
kto i gdzie rozwiesza plakaty odnoście meczu? można się załapać na takie coś? Ten post edytował ario wto, 27 lis 2007 - 15:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pomoc w takich sprawach zawsze jest mile widzaina, a w jakim której części miasta mógłbys je rozwiesic ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mydlice i jak wracam ze szkoły to Reden
edit: mogę także Centrum Ten post edytował ario wto, 27 lis 2007 - 15:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
ja również moge zareklamowac mks odnosnie plakatów. . . ja bardziej w strone gołonoga . . .
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
ja moge w Strzemieszycach ;]
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ja moge w golonogu
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT Super Express
Ewa Cabajewska chce grać Rozgrywająca MKS-u Dąbrowa Górnicza jest za młoda, by grzać ławę rezerwowych. Mogła zostać w Muszyniance, ale tam prawdopodobnie byłaby zmienniczką Izy Bełcik. Wybrała beniaminka LSK, bo chce grać. Ewa Cabajewska jest najbardziej doświadczoną zawodniczką zespołu. - "Gdybym pod uwagę brała względy finansowe, zostałabym w Muszynie" - mówi Ewa. - "Jednak pieniądze to nie wszystko. Tam, prawdopodobnie mecze oglądałabym z ławki. A ja chcę jeszcze pograć. Mam 29 lat - to zdecydowanie za wcześnie, aby skazywać się na ławkę!" Bliżej męża Ewa przez ostatnie dwa lata reprezentowała barwy klubu z Muszyny. W pierwszym sezonie miała być zmienniczką Moniki Smak, w kolejnym - Izy Bełcik. - "I za każdym razem byłam tą pierwszą" - śmieje się. - "Najpierw kontuzji nabawiła się Monika, a przez cały ubiegły sezon kontuzję leczyła Iza. Taki zbieg okoliczności. Z Muszyną wiąże mnie wiele fajnych wspomnień - tytuł mistrza Polski, ale chciałam już zmienić klimat. I nie dlatego, że pokłóciłam się z trenerem czy nie płacili mi na czas. Pod tym względem było super. Ale rzadko widziałam się z mężem. Hubert mieszka w Warszawie - do Muszyny przyjeżdżał raz w miesiącu. Teraz w Dąbrowie jest w każdy weekend." Winiary to rutyniary Dla Ewy to już siódmy klub w karierze. Początki to Skra Warszawa. Później były m.in. Dick Black-La Festa Andrychów, BKS Stal Bielsko-Biała, austriacki Wasserkraft Innsbruck i Stal Mielec. - "Sporo tego" - uśmiecha się. - "Z perspektywy czasu widzę, że nie jest dobrze tak często zmieniać kluby. Drużynę powinno się budować systematycznie - przez kilka lat. Tak jak np. Winiary Kalisz. Mają solidną podstawę, a później dobierają sobie jedną, dwie nowe zawodniczki. Ale nie może być tak, że przed każdym sezonem drużyna jest zupełnie przebudowywana." Teraz jest w Dąbrowie Górniczej. Za nią już pierwsze spotkanie ligowe w barwach nowego klubu - porażka z Winiarami 0:3. - "Zapłaciłyśmy frycowe" - ocenia. - "Teraz będzie już lepiej. Dziewczyny z Winiar to rutyniary. Przyjechały tu po swoje. Nawet gdy walczyłyśmy punkt za punkt - nie widać było po nich »grama« zdenerwowania - są ograne i pewne swoich umiejętności. A dla wielu naszych dziewczyn konfrontacja z takimi rywalkami jak Ania Barańska czy Lena Dziękiewicz to zupełna nowość. Przecież do tej pory mogły je oglądać tylko w telewizji. W tym spotkaniu nie pokazałyśmy nawet połowy tego, co potrafimy - zjadła nas trochę trema. Przecież nie jestem taka stara (śmiech), a w tej drużynie jestem najstarsza." Gubiła się w Sosnowcu Wierzy, że kolejne mecze będą już zdecydowanie lepsze. Wie, że z takimi zespołami jak: Stal Mielec, AWF Poznań czy Gedania - dąbrowianki muszą wygrać, aby myśleć o utrzymaniu się w gronie najlepszych w kraju. - "Jeżeli nie chcemy obudzić się z ręką w nocniku, to z takimi rywalami nie możemy gubić punktów" - dodaje. - "I wierzę, że tak będzie. Z meczu na mecz będziemy radziły sobie coraz lepiej. Tak jak ja z dnia na dzień czuję się lepiej w Dąbrowie. Na początku trochę się gubiłam. Dąbrowa, Będzin, Sosnowiec, Katowice - z jednego miasta od razu wjeżdżasz w drugie. Mam mieszkanie w Sosnowcu i wiele razy gubiłam się na tutejszych osiedlach (śmiech). Myślałam, że jestem już blisko domu, a tu zupełnie inna dzielnica. Teraz trafiam już bez kłopotu." METRYCZKA: Ewa Cabajewska Urodzona: 08.11.1978 rok Pozycja: rozgrywająca Wzrost: 176 cm, waga: 65 kg Zasięg w ataku: 290 cm Zasięg w bloku: 270 cm Kluby: RKS Skra Warszawa, Dick Black-La Festa Andrychów, BKS Stal Bielsko-Biała, RKS Skra Warszawa, Wasserkraft Innsbruck, Stal Mielec, Muszynianka, MKS Dąbrowa Górnicza Sukcesy: mistrzostwo Polski (2006), wicemistrzostwo Polski (1998) Paweł Rassek -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Ja chętnie mogę rozwieszać plakaty w całej dąbrowie i to nie tylko na siatkę (głównie centrum, reden, gołonóg, Kasprzaka, mydlice, łęknice
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mogę ze znajomymi oplakatować Centrum, Mydlice, i okoliczne szkoły :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli ten temat jest za długi i źle się w nim porusza możecie zakładać nowe nap. dotyczące każdego meczu. Dyskusja na ten temat jest jak najbardziej wskazana
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
hmmm... już dawno taki pomysł miałem. moze rzeczywiscie go zrealizujemy byłoby wygodniej
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Siatkówka kobiet jest nieprzewidywalna, wczoraj Centrostal poległ w Mielcu
![]() Dziwnie sie to wszystko układa, miejmy nadzieję, że sytuacja w lidze pomoże naszemu zespołowi, ale na razie wygląda na to, że w drugiej połówce tabeli może się zdarzyć wszystko ![]() ![]() CYTAT SIATKÓWKA Druga domowa porażka siatkarek MKS-u
Tydzień po inauguracyjnym starciu z mistrzyniami Polski, Winiarami Kalisz, zawodniczki dąbrowskiego MKS-u podejmowały w hali Centrum AZS AWF Poznań. Kibice mieli uzasadnione nadzieje, że uda się wywalczyć pierwsze punkty w Lidze Siatkówki Kobiet, po poznanianki poległy nie tak dawno w Dąbrowie w Pucharze Polski 0:3. Tym razem role się odwróciły i akademiczki udanie się zrewanżowały, zwyciężając 3:1. Spotkanie było jednak wyrównane i w pierwszym secie trwała zacięta walka punkt za punkt. Dopiero w samej końcówce rywalki osiągnęły przewagę 20:16, której nie dały już sobie odebrać i zwyciężyły 25:21. Ostatni punkt w tej partii zdobyła blokiem Anna Szydełko. Druga partia miała podobny przebieg. Poznanianki odskoczyły na 19:16, a gospodyniom mimo szczerych chęci przydarzało się zbyt dużo błędów, by myśleć o sukcesie. Skończyło się na 19:25. Trzecia partia to nierówna gra i zdobywane seriami punkty przez obie drużyny. Dąbrowianki prowadzone przez Magdalenę Piątek i Martę Czerwińska wyszły jednak na prowadzenie 21:14, by wygrać ostatecznie 25:19. Wiele wskazywało na to, że kibice doczekają się tie-breaka, bo MKS prowadził już 16:11. To jednak okazało się za mało na bardziej doświadczone akademiczki, które dzięki dobrej postawie Jany Magatovej najpierw odrobiły straty, a potem wygrały 25:23 i cały mecz 3:1. To spotkanie pokazało, że los beniaminka w LSK jest bardzo trudny. Momentami dobra gra i koncentracja nie wystarczyły na lepiej zgrane i popełniające mniej błędów siatkarki AZS AWF, choć nie na zaliczają się one do ligowej czołówki. Jutro dąbrowianki zmierzą się w Pile z Farmutilem. Trzecie spotkanie przed własną publicznością rozegrają w sobotę 15 grudnia. Do Dąbrowy przyjedzie wówczas zespół Energi Gedanii Gdańsk. (PAS) - POLSKA Dziennik Zachodni Ten post edytował Zibar pią, 07 gru 2007 - 07:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Kochane Dziewczęta!
W nowych czerwono-czarno-białych kostiumach możecie podbijać nie tylko Polskę, ale i świat! Trzeba tylko znacznie więcej TRENOWAĆ (zagrywka, przyjęcie piłki, obrona) poznać się na tyle dobrze by rozumiec się "na intuicję" i NIE BAĆ SIĘ PIŁKI. Na meczu z Poznaniem odniosłem wrażenie, że wolicie, aby piłkę odebrała inna zawodniczka, a ułamek sekundy poświęcony był na zawahanie i myśl: "a może się uda i to nie ja?" Trening, trening, trening - czego Wam, sobie i Dąbrowie Górniczej życzę. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Chłopaki no co z Wami? Przegapiliście jedną bardzo ważną rzecz!
CYTAT faza: Zasadnicza OBRONA - NAJLEPSZA OBROŃCZYNI (BEST DIGGERS {ave/set}) PR ZAWODNICZKA DRUŻYNA MECZE SETY DOK - AT. NDOK - AT. DOK/SET 1 Tkaczewska Krystyna MDG 2 7 35 14 5.00 2 Sawicka Agata KAL 2 7 26 2 3.71 3 Spalova Milada KAL 2 7 21 2 3.00 3 Zenik Mariola MUS 1 3 9 4 3.00 3 Maj Paulina BIE 1 3 9 1 3.00 No i nasza Krysia prowadzi w statystykach ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Bo nasza Krysia jest the best, i każdy o tym wie.
Gratulacje dla Krysi!!! a tak na marginesie, chłopaki są u szewca:):):) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
juz dawno o tym wiedzialem czasami jak wybraniala jakies pilki to az usta ze zdziwienia otwierałem
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
juz dawno o tym wiedzialem czasami jak wybraniala jakies pilki to az usta ze zdziwienia otwierałem ![]() a ja przecieralem oczy jak czasem popelniala "kiksy" -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A ja powiem, że nie wiedziałem... Znaczy zawsze wiedziałem, że Krysia bardzo dobrze broni takie piłki
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A może i buty dla KK zamawiają xD. Buehehehe
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:31 |