![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lui masz cały terminarz Białegostoku:21 wyjazd do Muszyny, 23 BB wyjazd potem UWAGA 3 MECZE U SIBIE!!! Bydgoszcz, Muszyna, i Poznań, następnie wyjazd do Gdańska i mają kolejne dwa mecze u sibie z Mielcem i DG. Zobaczysz, że nawetr porażka z Bydgoszczą nie przekreśli ich szans. Tam jest SPECYFICZNA HALA w Szkole Podstawowej. Poza tym sześć punktów przy ich terminarzu to jest nic.
Teraz nasza DRUŻYNA MUSI LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE I NA WŁASNE UMIEJĘTNOŚCI. Nic innego nie pozostaje, nie można zmarnować tego co zostało wypracowane. Grającna pełnych obrotach i z zaangażowaniem nie powinno być źle. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Anlizowałem terminarz i zobaczycie, że Białystok nie zajmie 10 miejsca na koniec ligi. w siatkowce wszystko jest mozliwe ![]() ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i mamy. Bydgoszcz się podniosła i odniosła łatwe 3:0 nad Mielcem. Cóż, ten wynik jest bardzo niekorzystny dla naszej drużyny. Punktów trzeba będzie szukać na wyjazdach: w Gdańsku, Białymstoku i Mielcu. Sytuacja w tabeli robi się nieciekawa i każdy punkt będzie teraz na wagę złota. Patrząc na zwyżkę formy Bydgoszczy i Białegostoku nasze dziewczyny będą musiały bardzo mocno "gryźć" parkiet.
To jest tylko sport, aczkolwiek mamy naprwdę ciężki terminarz i szpital w zespole.... JESZCZE JEDNO PŁOMIEŃ JUTRO W HALI PRZY ŻEROMSKIEGO O 18.00 GRA O "ŻYCIE" z RESOVIA POJEŹMY I WSPOMÓŻMY ICH DOPINGIEM!!!! Ten post edytował Robert123 pon, 25 lut 2008 - 20:29 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Robert mam pytanie-czy kibice Płomienia przyjadą do nas i pomogą nam w dopingu naszym dziewczynom.
|
|
|
![]()
|
|
Tego to ja nie wiem, jak wiesz zajmuje się głównie pisaniem relacji i na to pytanie nie udzilę Tobie odpowiedzi. Napisałem tylko info o meczu, gdyż moim zdaniem emocje gwarantowane a poza tym warto zobaczyć drużynę, która zagra w Final Four Pucharu Challange Cup. Dlatego dałem info o tym meczu.
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto będzie chciał to pojedzie na mecz Płomienia - mydlik nie chcesz to nie śpiewał u nich - tyle. Jeżeli będziemy grać baraże o spadek to zapewniam Cie że na naszych sektorach pojawią sie różne grupy kibicowskie działające w Zagłebiu Dąbrowskim i pomogą nam w dopingu.
Ten post edytował Goły pon, 25 lut 2008 - 21:42 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może warto by było zorganizować tzw spółdzielnię i przy nie nakładających się terminach obu drużyn kibice siatkówki DG i Sosnowca czynnie wspierali by się dopingiem-nie chodzi o koks-.Jednak wydaje mi się,że to jest temat dla działaczy obu klubów,czy by poszli na ten układ.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
bydgoszcz za 3 pkt z Kaliszem, a my tylko 1 z Gdanskiem ... jest nieciekawie w tabeli
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ale mecz Bydgoszczy z Winiarami mnie zszokował
![]() Ten post edytował filip13 sob, 01 mar 2008 - 20:02 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
ale mecz Bydgoszczy z Winiarami mnie zszokował ![]() jak dol bez zmian, to Ty chyba slepy jestes -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
mówię sam dół, czyli AZS
![]() ![]() Ten post edytował filip13 sob, 01 mar 2008 - 20:18 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
ale mecz Bydgoszczy z Winiarami mnie zszokował ![]() tak chyba nasz " wierny kibic co chodzi na każde mecze" jest ślepy :| ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po dzisiejszym zwycięstwie, jeśli nie będzie wielkich niespodzianek do końca rundy zasadniczej i wygramy któryś z meczów z Bydgoszczą bądź Mielcem utrzymanie będzie baaardzo realne.
|
|
|
![]()
|
|
http://www.supervolley.pl/index.php?option...5&Itemid=17
artykuł o Ewie Cabajewskiej w Super Volley'u ![]() ps.nie wiem czy dobry temat wybrałem Ten post edytował filip13 pon, 10 mar 2008 - 08:06 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Już jakiś czas temu na Strefie Siatkówki był ten artykuł...
Kamil_ oby tak było =]. Mam nadzieję, że przy naszej pomocy dziewczyny wygrają w Mielcu... Bo mają ambicje, walczą i grają co pokazały w sobotę. I mam nadzieje, że uda się wygrać u nas z Bydgoszczą. Na pewno od pierwszej rundy grają lepiej, ale są w zasięgu. Może i by się pokusiły o punkcik z Muszyną? Na wyjeździe grały jak równy z równym... Pomijając 3 set ;p Wszystko jest możliwe, ale sądzę, że jeśli dziewczyny chcą się utrzymać, to się utrzymają. Bez gry w barażach -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Duzo zalezy takze od dzisiejszego meczu w Mielcu, gdzie Stal podajmuje Gedanie Gdańsk i jak narazie Gedania prowadzi 1-0 w setach, oby tylko tak dalej:), dla zainteresowanych relacja live: http://www.sportowefakty.pl/siatka/relacja2/relacja.htm
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
.. 1:1 :/ a Gedania prowadziła już 16:12 :[
Ten post edytował Lui pon, 10 mar 2008 - 19:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Stal - Gedania 2-3 (18:25, 28:26, 25:23, 21:25, 13:15)
Ten post edytował filip13 pon, 10 mar 2008 - 20:51 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
KPSK Stal Mielec - Gedania Gdańsk 2-3 (18-25, 28-26, 25-23, 21-25, 13-15)
Na 4 kolejki przed koncem sezonu zasadniczego mamy tyle samo pkt co Bydgoszcz i 1 pkt straty do Stali. Miejmy nadzieje, ze po sobotnim meczu awansujemy na 7 miejsce:). Wszyscy do Mielca!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Mielec może być trudny ale nie z naszym dopingiem
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |