![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ja zaraz jak org zadzialala to dodalem do Open Directory Project. Aha i na wiki zminilem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
No i pięknie... z tego co zauważyłem robot google zaindeksował nam stronkę.
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 23 wrz 06 Nr użytkownika: 221 ![]() |
Stronka nowego bezpłatnego miesięcznika. Do przeczytania teksty z aktualnego i poprzednich numerów z możliwością komentowania, forum, sonda...
-------------------- bezcenzury
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jakis czasu temu dostalem w wersji papierowej. To nie przypadek ze takie cos pojawia sie przed wyborami :?:
sami przeczytajcie: -------------------------------- Chcę być prezydentem! Szybkim tempem zbliżają się wybory samorządowe. Partie polityczne i różne grupy społeczne prześcigają się w poszukiwaniu kandydatów na prezydenta i radnych, którzy mogą mieć coś do powiedzenia w listopadowych wyborach. Na dzień, w którym ten artykuł został przygotowany znamy pięciu kandydatów, którzy chcą zostać prezydentem Dąbrowy Górniczej. W porządku alfabetycznym wygląda to tak: 1. KOŚCIELNIAK JACEK - Gdyby nie partia rządząca, nikt by nie wiedział o istnieniu takiego człowieka. W większości pracował poza Dąbrową Górniczą, więc mało wie o problemach mieszkańców i miasta. Ci, którzy lubią grę w ciemno – może się zdecydują. 2. MERES ZBIGNIEW - Jedno jest pewne – że zna funkcjonowanie samorządu. Doświadczony były pracownik administracji państwowej. Pani Poseł Beata Małecka – Libera z kretesem przegrała z nim prawybory w strukturach powiatowych Platformy Obywatelskiej w Dąbrowie Górniczej. Szkoda tylko, że Pan Meres długi okres czasu jest poza naszym miastem i może nie wiedzieć, o co w Dąbrowie Górniczej tak naprawdę chodzi. A może to dobrze? (w sondażu 18%) 3. PODRAZA ZBIGNIEW - Główny aktor teatru kukiełkowego w reżyserii byłego Prezydenta SLD i jego klakierów. Ta partia w naszym mieście jest tak słaba, że trzeba desygnować Posła, bo reszta decydentów albo jest słabymi kandydatami, albo ma zarzuty prokuratorskie, albo zrezygnowała z działalności w skompromitowanym SLD. Pan Podraza nie może się zdecydować, czy chce być Posłem, czy przedłużeniem ramienia byłego zarządu Dąbrowy Górniczej, który chce rządzić miastem posługując się kimś, kto będzie wykonywał jego polecenia. Osobiście wierzę w mądrość mieszkańców Dąbrowy Górniczej i ufam, że nie pozwolą sobie na wciskanie kitu, że robi to dla dobra miasta i społeczeństwa. Jeśli tak – to działaj Panie Pośle w Warszawie dla dobra Dąbrowy Górniczej, bo po to Cię ludzie wybrali albo zrezygnuj z mandatu przed wyborami. Wtedy społeczeństwo uwierzy w Twoje obiecanki. (w sondażu 7% poparcia) 4. TALKOWSKI JERZY - Ciężki żywot miał w tej kadencji Pan Prezydent. Opozycja, czyli poprzednia władza, robiła wszystko, żeby przekonać Włodarza naszego miasta, jaka to ona jest czysta i niewinna. Jakimi środkami się posługiwała - to można było przeczytać i oglądać w telewizji. Nie pomogło. Prezydent zgłosił do Prokuratury i tylko zapłacenie zabezpieczenia finansowego pozwoliło wrogom pozostać na wolności. Uczciwość, pracowitość i pełne zaangażowanie w rozwiązywanie problemów - to cechy, które powinny charakteryzować prawdziwego gospodarza, a takim właśnie jest Jerzy Talkowski. Sondaże pokazują, że Pan Talkowski ma ogromne poparcie społeczeństwa i istnieje realna szansa, że dokończy wszystkie rozpoczęte sprawy w następnej kadencji. (w sondażu 21%) 5. ZAGUŁA HENRYK - To człowiek, którego określa się jako tego, który jest “chory na władzę”. Pamiętają Państwo, że co wybory, to żelaznym kandydatem jest Pan Zaguła. Oczywiście – z mizernym skutkiem. Obecnie zasiada w Radzie Miejskiej, ale, jak widać i słychać, po to, by największego wroga jakim jest Pan Prezydent obrażać i po to, aby wygłaszać populistyczne i utopijne hasła, które nie mają szans na powodzenie nawet w 2030 roku. W ostatnich dniach Platforma Obywatelska przeprowadziła sondaż wśród mieszkańców Dąbrowy Górniczej w dzielnicy Centrum. Pan Zaguła uzyskał poparcie, które nie przekroczyło 1%. Trudno popierać kogoś, kto nie jest mieszkańcem naszego miasta. 6. BOBER EDWARD - Biorąc pod uwagę kolejność alfabetyczną byłby pierwszy na liście. Człowiek młody, wykształcony, nie uwikłany w żadne ciemne sprawy. Człowiek, któremu leży na sercu los ludzi biednych i potrzebujących (czwarty rok rozdaje zupy dla potrzebujących z własnych prywatnych pieniędzy). Osoba, która robi bardzo wiele dla młodzieży – stworzył klub piłkarski, w którym działa siedem drużyn młodzieżowych. Wygrał plebiscyt na najlepszego radnego w Zagłębiu. To, co zrobił dla dzielnicy, jako radny obecnej kadencji można zobaczyć gołym okiem. Zmiany, które się dokonały w tej części Dąbrowy Górniczej budzą zazdrość innych. Jego doświadczenie zdobyte w prowadzeniu własnego biznesu pozwala stwierdzić, że jest to bardzo dobry kandydat na Prezydenta naszego miasta. Jest tylko jedno “ale”. Sam zainteresowany nie bardzo pała chęcią do objęcia tego urzędu. Na pytanie: dlaczego? Odpowiada: “Na to wyróżnienie trzeba sobie zapracować, a ja jeszcze mało zrobiłem dla naszego społeczeństwa”. (w sondażu 14%) Prosimy Państwa – piszcie e-maile i listy na temat oficjalnych i nieoficjalnych kandydatów na Urząd Prezydenta naszego miasta. Notowania będziemy drukować na łamach naszej gazety. ----------------------------------------------------------------------- -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No widziałem już tego pismaka. Oczywiście kolejne niezależne, obiektywne pismo sponsorowane przez Bobra i Talka i TVTOM. Napisałbym więcej, ale mi jeszcze Internet odetną. Jak nasze miasto ma działać tak sprawnie jak TVTOM to ja już wole nie dożyć tego momentu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) jakis czasu temu dostalem w wersji papierowej. To nie przypadek ze takie cos pojawia sie przed wyborami :?:
sami przeczytajcie: -------------------------------- Chcę być prezydente ... ... ... Prosimy Państwa – piszcie e-maile i listy na temat oficjalnych i nieoficjalnych kandydatów na Urząd Prezydenta naszego miasta. Notowania będziemy drukować na łamach naszej gazety. -----------------------------------------------------------------------[/quote] Możesz podać źródło tych rewelacji? Bo nie wiem, gdzie te maile trzeba pisać. A mam ochotę się wypowiedzieć na temat jeszcze jednej ważnej cechy działacza samorządowego - skuteczności w działaniu! -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Przydałby się jakiś banerek forum taki większy to ja bym powpychał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Hmm.. nie znalazłem tej strony tu na forum..
Wydaje mi się ciekawa, tak bardzo na czasie naszych rozmów o dworcu kolejowym. Zapraszam na chwilę zadumy..: http://arturamaj.republika.pl/kolej/tworzen.html Strona nie aktualizowana na bierząco chyba ale warto przejrzeć. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajne fajne. Mozna wykorzystac fotki przy Logo naszego forum ??? |
|
|
![]()
|
|
bardzo :) troszke przypominaja te ktore zamieszczalem ale aktualniejsze :) no i wreszcie III i IV na jednej fotce :) http://www.speleo.inform.pl/sdg/kzlp/16.jpg Fajne fajne. Mozna wykorzystac fotki przy Logo naszego forum ??? proponowalem Ci niedawno podobne i o wiele wiecej i nie chciales skorzystac ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super, szkoda że nie leciał bardzej nad Alejami. Jakoś tak ładnie ta dąbrowa wygląda z powietrza, noo poza Hutą Katowice
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo :) troszke przypominaja te ktore zamieszczalem ale aktualniejsze :) no i wreszcie III i IV na jednej fotce :) http://www.speleo.inform.pl/sdg/kzlp/16.jpg proponowalem Ci niedawno podobne i o wiele wiecej i nie chciales skorzystac ![]() Wiem wiem,ale wtedy to wszystko na szybko bylo. Jak cos to umiesc gdzies takie fotki. Napewno znajda entuzjastow ![]() |
|
|
![]()
|
|
Fajne fajne. Mozna wykorzystac fotki przy Logo naszego forum ??? Nie wiem, musisz spytać autora. czyli Dżygita. Tutaj http://www.speleo.inform.pl/kontakty/kontakty.htm znajdziesz jego maila. A tak wogóle to też jest strona związana z naszym miastem: http://www.speleo.inform.pl/index.htm Super, szkoda że nie leciał bardzej nad Alejami. Jakoś tak ładnie ta dąbrowa wygląda z powietrza, noo poza Hutą Katowice ![]() Myslę, że jeśli złożysz zamówienie, to wykona jakiś przelot nad Alejami i pstryknie fotę. Ale trzeba by teraz lub dopiero późną wiosną, bo kiedy liście z drzew opadną będzie widac dziury w drodze ![]() Uwaga! Zdjęcie czwarte było robione nad Będzinem a nie nad torem Monza ![]() Ten post edytował Dami7 sob, 07 paź 2006 - 07:47 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A może mi ktoś powiedzieć jaką okolicę widać na ostatniej fotce [tej: http://www.speleo.inform.pl/sdg/kzlp/21.jpg]? Chyba nie znam swojego miasta ale qrde myślę pół godziny i nie mogę rozpoznać...
A same fotki super aż zazdroszczę kolesiowi bo sam bym sobie tak polatał :) choć nie wiem na ile odwagi by mi starczyło ![]() [Edycja] Tak teraz mi przyszło do głowy - czyżby to było centrum Sosnowca? Ale pewności nie mam, bo nie pozanje kilku rzeczy... Ten post edytował vacu sob, 07 paź 2006 - 12:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak to centrum sosnowca - dworzec glowny, modrzejewska, 3maja, urzad miasta, wiadukt przy torach kolejowych itp
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Jak dla mnie to jest centrum Sosnowca.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:54 |