![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.wpk.katowice.pl/
Stronka Wojewódzkiego Portalu Komunikacyjnego. Wiadomości na temat komunikacji miejskiej i innej zarówno w regionie, jak i w Dąbrowie Górniczej. Jest też tętniące życiem forum dyskusyjne ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 11:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszam do zapoznania się z nowym portalem o DG. Strona znajduje się pod adresem:
http://www.dabrowa.glt.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mysle , ze to dobra inicjatywa. Jednak na 2 fora, jest nas za mało
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wyboru muszą dokonać internauci. Najlepiej by było jakby to forum i nowy portal się jakoś uzupełniały, ale sądząc po liczbie aktywnych użytkowników na tym forum może to być trudne. W każdym bądź razie istnieje przynajmniej już jakaś alternatywa, a zdrowa konkurencja może spowodować, że zaczną powstawać coraz lepsze niezależne serwisy o DG, tak jak to się dzieje teraz w Sosnowcu. Wystarczy choćby przytoczyć adres http://www.sosnowiec.info.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tamto forum , jest bardziej obszerne, wiekszy zakres tematów. Tu nie trzeba konkurować, a współpracować
![]() Do forumowiczów ?? Co robimy ?? |
|
|
![]()
|
|
To liczę na współpracę :). Chętni do pisania newsów i na moderatrów niech mi napiszą na PM.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(Dejmon) To liczę na współpracę :). Chętni do pisania newsów i na moderatrów niech mi napiszą na PM.
Jak widzę kolejne siwe to mnie szarpie... |
|
|
![]()
|
|
A co powiesz na pomarańczowy?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
taki serwis to super pomysl ale czy 2 fora to nie za duzo :? Hmm nie wiem czy nie lepiej byloby podlinkowac tam to forum
PS. moze jakies lagodniejsze kolorki bo teraz daje troszke po oczach ![]() |
|
|
![]()
|
|
Podlinkowanie nie wchodzi w grę - za dużo zabawy.
Wam dogodzić to naprawdę... wielka sztuka ![]() Siwy szarpie, pomarańczowy daje po oczach... A co powiecie na łagodny niebieski? :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jak dla mnie ten jest o wiele lepszy od poprzedniego
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja nie mam tu długiego stażu ale powiem tak, że najlepiej by było podlinkować to forum do tamtego portalu. To forum mimo, że tłumy tu nie walą to jednak wykształciło sobie już jakiś klimat i jednak ma trochę materiałów w bazie.
Ważniejsza jednak jest PROMOCJA, bo bez niej nikt nie znajdzie ani strony ani forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pon, 22 wrz 03 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 22 ![]() |
www.sosnowiec.info.pl
www.sosnowiec.info www.sosnowiecfakty.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(szarisz) www.sosnowiec.info.pl
www.sosnowiec.info www.sosnowiecfakty.pl Bo my stawiamy na jakość nie na ilość :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapewne znacie stronę http://www.geocities.com/naszgolonog/. Na stronie tej pojawiła się informacja o stanie zdrowia Autora. Sądzę, że kilka życzliwych wpisów w tamtejszej Księdze Gości nieco podbuduje Pana Adama. (O ile ma siłę, by tam zaglądać...)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 08 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 183 ![]() |
Zapraszam na stronę Dąbrowskiego przewodnika rowerowego (i nie tylko). http://dg-rowery.ovh.org
Znajdziecie tam opisy wycieczek rowerowych i pieszych po okolicach Dąbrowy Górniczej. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajna stronka się zapowiada!
PS. Sugeruję zmienić odnośnik LINKI/Forum dyskusyjne mieszkańców Dąbrowy Górniczej z "http://power.polfonic.com/" na "http://www.dabrowa.funurl.com". |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Co ciekawe coś na temat dąbrowskich ścieżek można znaleźć na stronie będzińskiego UM. Ostatnio aż zatrzymałem się luknac co to napisali na tablicy pod znakiem szlaku przy zjeździe nad Pogorię II z drogi na Piekło. Sromotnie się zawiodłem - jedyne co można odczytac to tysiąc jeden rzeczy, których nie wolno robić;p;p;p No tak;p;p Widać nie tylko miasto komuchów ale i zakazów jak w parku narodowym. Co ciekawe "sportowo" na rowerze po tym szlaku tez jeżdzić nie wolno;p;p Widać nudza się w naszym UM wymyslaniem jakie jeszcze idiotyzmy zaserwować mieszkańcom. Nieźle sie usmiałem z tej tablicy. Szkoda, ze nie pomysleli, aby jakąś mapkę dorysować cogdzie i jak.
Uwaga! Obowiązuja na szlaku przepisy ruchu drogowego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coby nie rozpoczynac tematu to jestem bardzo ciekaw czy tworcy dabrowa-gornicza.info zamierzaja ta strone aktualizowac o nowe miejsca itp ( chodzi o wirtualny spacer ). Czy nie uwazacie,ze bylaby to super strona,gdyby w miare mozliwosci przedstawiac tam kazde osiedle ulice itp ???? Wtedy napewno ta strona bylaby bardziej wartosciowa
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(Kwasny) Coby nie rozpoczynac tematu to jestem bardzo ciekaw czy tworcy dabrowa-gornicza.info zamierzaja ta strone aktualizowac o nowe miejsca itp ( chodzi o wirtualny spacer ). Czy nie uwazacie,ze bylaby to super strona,gdyby w miare mozliwosci przedstawiac tam kazde osiedle ulice itp ???? Wtedy napewno ta strona bylaby bardziej wartosciowa
Być może, w przeciwieństwie do nas, uważają że nie ma tu nic ciekawego. Zacząłbym od Wzgórza Gołonoskiego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 00:52 |