![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
krok w dobra strone ale nadal troche wyglada jak z poczatkow internetu
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
taka sobie - nadal nie dziala poprawnie w FF i nadal w albumie kazde nowe uaktualnienie kasuje poprzednie fotki....nie zrozum mnie zle szanuje twoje checi i nie kazdy jest super webmasterem ale mozna by zrobic naprawde prastą strone ata jest strasznie zamotana w sensie technicznym. Nie rozumiem powyższego stwierdzenia. To nie moja wina że nie działa po FF. Gdy pojawiają się nowe fotki z ostaniej chwili poprzednie można znaleść w albumie poszczególnej dzielnicy. Nie rozumiem zmontowana w sensie technicznym? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zamotana w sensie technicznym to znaczy ze jej treść merytoryczna jest OK ale wykonanie od strony technicznej niestety jest słabe....mogłbyś stworzyć jakąś galerie wygenerowaną w html-u i bylo by ladniej schludniej i przejrzyściej.....
I jeszcze jeden blad - jest fotka z Golonoga w kategorii Centrum.....ale to rozumiem ze pomylki zdarzaja sie każdemu. :) Ten post edytował Sebastian22 sob, 10 mar 2007 - 14:17 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
Fotki pod FF już powinny się wyświetlać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak juz dzialaja. dzieki ze to poprawiles.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Fotki pod FF już powinny się wyświetlać. Fajna jest ta strona. No i obrazki działają już pod FF :) Trzeba by tylko parę rzeczy dopracować - np. info o Gołonogu: Gołonóg w skrócie Liczba mieszkańców: ok. 100000 Odległ. od Centrum: 3 km Przyłączenie do DG: ok. 1955 rok Ciekawe miejsce: Plac Bema, Strzelnica "Podlesie" , Kościół Św. Antoniego. Liczba mieszkańców 100 tys.?? Jakaś pomyłka, bo 100 to za dużo, ale 10 to też zdecydowanie za mało, czyli nie jest to literówka (a raczej cyfrówka). Pzdr. Mod: faktycznie, Gołonóg ok. 50 tys, ale przyłączenie później , 1960 lub 1961 ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 12 mar 2007 - 00:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
widzieliscie aktualna strone nemo? http://nemo-wodnyswiat.pl/
bardzo dawno nie zagladalem i stara byla nawet ok z wygladu a co to ma byc? ![]() To jest antyreklama, 15 lat temu strony lepiej wygladaly. Moze teraz w ramach oszczednosci zrobil ja jakis ratownik? ![]() nie pamioetam kiedy ostatnio widzialem takie g**** -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
widzieliscie aktualna strone nemo? http://nemo-wodnyswiat.pl/ bardzo dawno nie zagladalem i stara byla nawet ok z wygladu a co to ma byc? ![]() To jest antyreklama, 15 lat temu strony lepiej wygladaly. Moze teraz w ramach oszczednosci zrobil ja jakis ratownik? ![]() nie pamioetam kiedy ostatnio widzialem takie g**** Niestety prawda - ciekawą stronę w technologii flash zamienili na bądź co bądź amatorską stronkę która nie posiada ani grama animacji czy o dźwięku nie wspomnę. WSTYD! |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
buahaha - ale porazka
![]() co sie dziwicie - pan Bosak zapowiadal oszczednosci... ![]() Widzieliscie logo ikonki do napisania maila - jak nie to wam wkleje ![]() lol - w paincie dzieci w podstawowce takie maluja - jeszcze nierowne krawedzi - goshhhhh - kto to robil!!!! wstyd wstyd wstyd ta strona jest odzwierciedleniem calego marketingu i reklamy nemo - wole dalej nie komentowac bo brak slow... Ten post edytował Hator śro, 14 mar 2007 - 20:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
i zauwazcie ze na tej stronie nic do niczego nie pasuje. Jakis zlepek badziewia
![]() jakby zrobil jakis 12 latek pierwsza w zyciu strone ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ta strona już jest od jakiegoś czasu.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak pisałem o tym, co NEMO oderuje po "rewolucji cenowej" to chyba pisałem o stronie netowej. Ta strona ejst badziewna - zgadza się. Ale pół czy rok temu była niemal taka sama! Tylko cennik i kolory się troche zmieniły. Cale NEMO, ich "promocje" i ceny są do d...
Śmiem twierdzić, że przed tą zmianą ta strona była jeszce gorsza!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Strona internetowa aquaparku NEMO z DG
oraz Strona internetowa aquparku ze Słowacji Znajdź dziesięć szczegółów, którymi różnią się te stronki. Uprzedzam - zadanie może być trudne ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 22 mar 07 Nr użytkownika: 592 ![]() |
hello, właśnie odkryłam przez przypadek jakieś nowe forum DG.pl
na razie troche pusto ale może się rozbuja ![]() Mod: dla porządku podajmy adres strony, aby chętni nie musieli bawić się wyszukiwarką ![]() ![]() CODE http://www.dg.pl/
Ten post edytował :) czw, 22 mar 2007 - 14:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
przepraszam za uszczypliwosc ale
QUOTE właśnie odkryłam przez przypadek odkrylas czy chcesz zareklamowac/pochwalic sie??? kazdy glupi zauwazy ze forum powstalo z gotowego schematu i do tego wczoraj/dzis. u nas wymaga sie szczerosci od postujacych. wiec jak to jest z tym forum??? |
|
|
![]()
|
|
hello, właśnie odkryłam przez przypadek jakieś nowe forum DG.pl na razie troche pusto ale może się rozbuja ![]() Mod: dla porządku podajmy adres strony, aby chętni nie musieli bawić się wyszukiwarką ![]() CODE http://www.dg.pl/ hehe a wczoraj akurat tam zajrzalem (co mnie podkusilo - chyba mam jakies ukryte zdolnosci zebym sobie akurat wczoraj o tamtym adresie przypomnial ![]() ![]() Kiedys pytalismy o ten adres i mialo tam byc zupelnie co innego! Coz powodzenia ale nie wroze sukcesu jesli pozostanie tylko forum i jeszcze w takiej formie. Zainteresowanie jest takie a nie inne i nie ma miejsca na kilka for - oprocz naszego funkcjonuje jeszcze jako tako forum na GW. Nawet Dejmon zamknal swoje mimo ze mialo troche swoich uzytkownikow PS. z forum GW: QUOTE Jakieś nowe forum DG.pl
ktosikcusik 22.03.07, 00:34 + odpowiedz Jest jakieś nowe forum DG.pl Właśnie go przez przypadek odkryłem, na razie pustki ale może się coś ruszy. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na dg.pl powinno powstac wkoncu jakis dabrowski portal - sosnowiec ma kilka takich stron - my zadnej
![]() sad but true :/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm tak dla ciekawości wpisaem w googlach dąbrowa górnicza i oto jaką stronę mi znalazło:
CODE www.dabrowagornicza.e-miasto.info/
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja już ją dawno widziałem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
tez dawno temu widzialem ale nawet szkoda o niej pisac. Zeby cos takiego zrobic to trzeba nie szanowac ludzi
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:54 |