![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Nie wiem czy czy będzie to powtórzenie ale znalazlem inne forum bardzo podobne w wyglądzie do tego wyglada jak oficjalne forum DG http://www.forum.dabrowagornicza.pl/ pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ciekawe, @kursor :)
Sądząc po tematach jakie istnieją na tym forum to typowa hybryda wyborcza i część kampanii wyborczej W sondzie prowadzi PO 100% (1 głos), ale miss plakatu wyborczego zostaje kandydatka PiS. Podsumowując - wspomniane forum jak na razie reprezentuje koalicję PO-PiS ![]() P.S. Nawiązując do filmikow ze Sroką tak mi się coś skojarzyło, że takiego narwańca to gdzieś widziałem... ![]() Poszukałem i znalazłem - filmiki były na naszym forum od 19 października w dziale Humor Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 19 lis 2006 - 23:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Wiecie co.. kurka wodna, potwierdzić się może to że ktoś z DZ przegląda nasze forum i jest ono kopalnią pomysłów na artykuły. :) Owy artykuł, dotyczący tych filmików mógł się pojawić na łamach DZ bo.. na forum są do nich linki w dziale Humor!, temat sroka atakuje..!
![]() ![]() Co do tamtego forum, to chyba jest to jakieś forum widmo.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Sorki, :), Nie zauważylem
![]() Proszę o wykasowanie postu ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 śro, 29 lis 2006 - 12:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
no pisalem o tym na poprzedniej stronie
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
W ogóle jaki ma sens reklamowanie Dąbrowy na stronach Dąbrowy?? Przecież to chyba nie jest za friko, a skoro już tam ktoś trafił to albo jest mieszkańcem
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
Witam drodzy mieszkańcy Dąbrowy co sądzicie o stronie dabrowa.friko.pl ? postaram się przeczytać wszystkie opinie i poprawić to co uważacie za złe w stronie. Proszę tylko o konkrety a nie komentarze typu "strona głupia" bo pracy w nią dałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam drodzy mieszkańcy Dąbrowy co sądzicie o stronie dabrowa.friko.pl ? postaram się przeczytać wszystkie opinie i poprawić to co uważacie za złe w stronie. Proszę tylko o konkrety a nie komentarze typu "strona głupia" bo pracy w nią dałem. Już tu chyba dawałeś link prawda? Więc ja dalej proponuję zmienić serwer [polecam 60free.ovh.org], zrobić ew. przekierowanie tylko na Friko. Bo te reklamy z "friko" tak uprzykszają oglądanie, że odechciewa się "dokopywać" do strony i w efekcie wielu do treści właściwiej nawet nie dotrze (jak ja, reklam flash'owych nie znoszę i skutecznie omijam strony, na których one są) ![]() Co do samej treści to imo nie jest tak źle, bo uważam, że dla "stron mieszkańców" są dwie drogi: - postawić na "newsy" - postawić na fotki Jak widzę ty postawiłeś na fotki i bardzo dobrze, bo fajnych fotek miasta nigdy za dużo natomiast nie ma sensu po raz n-ty przepisywać Historii, Adresów aptek itp. Tak więc tak jak napisałem - dawaj dalej dużo fotek, tylko brakuje mi trochę opisów - co jest na fotce, gdzie niektóre fotki są dokładnie zrobione (w stylu "plaża w południowej części jeziora" albo "pomnik w okolicy ul. X" itp.) - my to wiemy w większości ale ktoś spoza DG może się pogubić. Ten post edytował vacu nie, 03 gru 2006 - 15:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zastap odnosniki po prawej stronie jakas grafika - odrazu fajniej wyglada
czesc dzielnic nie ma zdjec miniaturek (np strzemieszyce) czesc linkow do zdjec nie dziala (np strzemieszyce) popieram zdanie vacu - postaw na galerie zdjec - tekstu nie ma co pisac - niepotrzebnie sie napocisz- ze strona p. Nowaka nie masz szans. ...no chyba ze masz jakis pomysl na ciekawe info - to wtedy jak najbardziej! pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.geocities.com/naszgolonog/
Mam nadzieję że Pan Adam już wyzdrowiał i dalej będzie rozbudowywał swoją stronę. Kawał pracy włożył w ocalenie i przekazanie nam historycznej wiedzy o Gołonogu. -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a na wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Dąbrowa_Górnicza niejaki Krzysiu Jarzyna( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Krzysiu_Jarzyna dziecko neo z Murowanej Gosliny) 8 grudnia zrobil czyszczenie linkow. Wywalil miedzy innymi nasze forum
![]() ![]() Strona DG na wiki jest beznadziejnie slaba ale nie chce mi sie tam nic dzialac na darmo a potem ktos pozmienia. Link do forum dodalem tam kilka lat temu a niedawno przybyla ich tam cala masa i to bez hierarchii - np ktos dodal forum kasprzaka (wogole nie zwiazane z miastem) na pierwsze miejsce przed strony UM. Obecnie po czystkach Jarzyny poza stronami UM jest tam tylko www.dabrowa.friko.pl dodana przez Grzegorza pod nazwa "Strona mieszkańców Dąbrowy Górniczej" i PKZ ----------------- Edycja: o juz widze ze pulsatilla tam zadzialal ![]() czesc linkow zostala tam wskazana przez robota jako potencjalny spam a zadaniem takiego Jarzyny bylo ich zweryfikowanie. Ktos moglby i jego zweryfikowac ![]() Moze ktorys z forumowiczow wzialby ta strone wiki pod swoja "opieke" i ja rozbudowal? Moze wywolamy np Grzegorza475? ![]() Dla nas ta strona wiki nie bedzie cenna ale duza czesc internatow spoza DG szukajac info o naszym miescie trafi tam w pierwszej kolejnosci na cos takiego :/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja pamietam ze na wikimapie dodalem troche elementow z terenu DG - i wciaz one funkcjonuja - ale nie powiem ktore
![]() zachecam innych do "zamazywania kwadracikami" naszego miasta -------------------- |
|
|
![]()
|
|
a Dejmon wylaczyl swoje forum i kieruje tutaj...
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_nddg_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam.
I ja dorzucę kamyczek do ogródka Wikipedii. Wielokrotnie musiałem dopisywać adres strony strony do linków, bo co jakiś czas go ktoś wyrzucał. W końcu dalem sobie spokój, bo przesyało nie to bawic. Dziękuję, że ktoś to zrobił tym razem za mnie, bo już dawno tam nie zaglądałem. Jeden z wikipedystów kiedyś przesłał mi propozycję, bym udostępnił wszystko co mam, to ON zrobi odpowiednie uzupełnienie strony by ją wzbogacić. Wówczas mialem stały adres IP (obecnie neo). Dziwnym trafem mój adres IP zostal zablokowany w sposób uniemożliwiający dokonywanie wpisów. I co Wy o tym sądzicie? nddg |
|
|
![]()
|
|
to byl pewnie jakis wrogi nam hanys
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Dwie instytucje:
Strona KMP w Dąbrowie Górniczej: http://www.policja.katowice.pl/rejon/dabro...erwis/index.php Strona Sądu Rejonowego w Dąbrowie Górniczej: http://www.dabrowag.sr.gov.pl/index.html Szczególnie strona sądu jest przydatna, bo można z niej ściągnąć różne formularze. A tak przy okazji, to w tej naszej dąbrowskiej linkowni zrobil sie lekki balagan. Moze ktos znudzony z odpowiednimi uprawnieniami ![]() Ten post edytował rafi wto, 06 lut 2007 - 10:16 |
|
|
![]()
|
|
@rafi - ciekawy pomysl - jak bede miec czas to zrobie - chyba ze ktos inny mnie uprzedzi to sie nie obraze :)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
Witam. Zapraszam na nową wersję stronki mam nadzieję że się spodoba.
|
|
|
![]()
|
|
No, no... Bardziej światowa i w kolorze nadziei
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taka sobie - nadal nie dziala poprawnie w FF i nadal w albumie kazde nowe uaktualnienie kasuje poprzednie fotki....nie zrozum mnie zle szanuje twoje checi i nie kazdy jest super webmasterem ale mozna by zrobic naprawde prastą strone ata jest strasznie zamotana w sensie technicznym.
Ten post edytował Sebastian22 czw, 08 mar 2007 - 23:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:42 |