![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
KOLEDZY , OGLASZAM OD DZISIAJ MIESIAC MAJ MIESIACEM ANTY NIKOTYNOWYM.
ADZIME , MASZ OKAZJE SIE WYKAZAC....BEZ SCIEM I PODPALANIA..... -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
MISIU!!
MOZE LEPIEJ NIECH NIE WYJEZDZA , BO ZACZNIE SIE INTENSYWNIE INTERESOWAC ROSLINKAMI.... ROZNE POMYSLY WPADAJA , PO BLIZSZYM Z NIMI SPOTKANIU :twisted: :twisted: :twisted: -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
QUOTE(Pan_Kleks) Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz.......... ![]() WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(adzime) QUOTE(Pan_Kleks) Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz.......... ![]() WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu WŁaŚnie tak byŁo ... a ja miaŁem nadziejĘŻe mnie nie zauwaŻysz, bo juŻ ostrĄ baniĘmiaŁeŚ. A swojĄ drogĄ to dlaczego pijesz ciĄgle jabole z menelami spod sklepu :?: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
Rzucanie palenie kolejne podejŚcie...to juŻ 18 dzieĹ - daje rade
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Adzime znowu jara !!!
TO JEST MÓJ POST NR 500 !!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:38 |