Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 04.04.04r !!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
adzime
DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa laugh.gif laugh.gif laugh.gif "MyŚlisz Że jesteŚ Mistrzem Świata - NIE MA BATA..."
Damiano
Nie wierze kolego , przekonamy sie na Walce , czy jestes twardy czy nie!!
Kwasny
Jakas ustawka ??? :19:
adzime
QUOTE(Kwasny)
Jakas ustawka ???  :19:

Tylko browarowa :19: .poŻyjemy zobaczymy Damiano laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Misiek
QUOTE(adzime)
DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa laugh.gif  :lol:

I co siĘnapinasz ... laugh.gif pewnie wkrÓtce zajarasz. laugh.gif
Damiano
No niestety , tych momentow kiedy Adzime rzucal jaranie juz troszke bylo...do nastepnego browarka:))))
Pan_Kleks
Ja teŻ rzuciŁem jaranie,picie,tŁuste posiŁki nie rucham w poniedziaŁki i nie awanturuje siĘna mieŚcie.Pozdro dla Adzimego, MiŚka, Siska i Tostera i innych ZipÓw z Redenu i innych zadupiaŁych osiedli......
Kwasny
A o mnie to zapomnial :13: Kiedys musze sie z wami ustawic na melanza, bo widze ze tu niezla ekipa turystyczna :19:
adzime
QUOTE(Misiek)
QUOTE(adzime)
DziŚ o godzinie 4.04 zapaliŁem swojego ostatniego papierosa laugh.gif  :lol:

I co siĘnapinasz ... laugh.gif pewnie wkrÓtce zajarasz. laugh.gif

I kto tu siĘnapina. SŁyszaŁem, Że to niby Ty rzuciŁeŚ: picie, palenie, pierdzenie i sikanie z mostÓw na pĘdzĄcy poŚpieszny relacji Katowice-WlocŁawek, wiec mi nie pierdziel. Pozdro 8) 8) 8)
slimakAG
Adzime na 100% zajarasz pewnie w Środe. Jestem tego pewien. :11:
adzime
QUOTE(slimakAG)
Adzime na 100% zajarasz pewnie w Środe. Jestem tego pewien. :11:

Nie ma takiej opcji. Chcesz siĘzaŁoŻyĆ :?: :?: :?: Przegrasz :!: :!: :!:
Misiek
QUOTE(Kwasny)
A o mnie to zapomnial  :13: Kiedys musze sie z wami ustawic na melanza, bo widze ze tu niezla ekipa turystyczna  :19:

Ja ciĘza to pozdrawiam. No i oczwiŚcie mam nadziejĘŻe sŁowa dotrzymasz i wypijemy kiedyŚ maŁe co nieco.

:11:
Misiek
QUOTE(adzime)
I kto tu siĘnapina. SŁyszaŁem, Że to niby Ty rzuciŁeŚ: picie, palenie, pierdzenie i sikanie z mostÓw na pĘdzĄcy poŚpieszny relacji Katowice-WlocŁawek, wiec mi nie pierdziel. Pozdro  8)  8)  8)

DokŁadnie Adzim tak jest ... Poza tym jem tylko produkty ZakŁadu PrzetwÓrstwa Mleczarskiego w Krasnymstawie.

biggrin.gif 8) biggrin.gif
Jashi
Ja tam Życze Ci Adzim Żeby jaranie sie skończyŁo u Ciebie.
To brzydki naŁÓg.
Ceny fajek niedŁugo bĘdĄ kosmiczne.
Pozostaje przemyt, maszynka i skrĘty albo chodzenie tu i tam szukajĄc kiepÓw.
NIE BOĄC MIENTKI BOĄĆ TWARDY !!!
ja jak ostatnio rzucaŁem to tydzień wytrzymaŁem ale w końcu zajaraŁem :cry:
Damiano
BRAVO ADZIME!! NIECH TWE POSTANOWIENIE TRWA JAK NAJDLUZEJ...TOWARZYSZE!!! NIE NEKAJCIE GO !!!
DO NASTĘPNEGO DYMKA KOLEŻKO!!!!
adzime
jest dziŚ 6.04 a ja dalej nie jaram laugh.gif laugh.gif laugh.gif Co prawda dziŚ byŁ maly kryzys i skrĘcaŁo mnie niemiŁosiernie ale DAŁEM RADE :!: :!: :!: I gdzie sĄ teraz Ci szydercy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :?: :?: :?:
Pan_Kleks
Ja widziaŁem jak jaraŁeŚ z Zefirem popki pod OgÓrkowĄ.
adzime
QUOTE(Pan_Kleks)
Ja widziaŁem jak jaraŁeŚ z Zefirem popki pod OgÓrkowĄ.

Sreutu tutuuu...nie bujam siĘz Zefirem gangsterem.Nie ta liga 8) 8) 8)
Misiek
QUOTE(adzime)
I gdzie sĄ teraz Ci szydercy biggrin.gif  :D  :D  :?:  :?:  :?:

Jacy szydercy ? DziŚ jest 7.04. i ja rÓwnieŻ nie jaram ... a rÓŻnimy siĘtym Że mnie nie skrĘca. 8)
Jashi
UroczyŚcie oŚwiadczam. Że Adzime jaraŁ i to duŻo z 24 na 25 kwiecień 2004
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:!: :!: :!:
rafi
Ja mam teorie na ten temat. Pewno Adzime przestal jarac na wiesc o przewidywanej podwyzce cen fajek po 1.05.2004. Jednakze w trakcie okazalo sie, ze podwyzka ta bedzie raczej lipa, wiec powrocil w szeregi jarczy pospolitych laugh.gif
Pan_Kleks
Adzime to populista.Lubi robiĆ koŁo siebie szum....
Ludzie mÓwiĄ ,Że czĘsto jara z gimnazjalistami za rogiem Reala dĄbrowskiego....
adzime
WyjaraŁem 2 moŻe 3 szlugi i wielkie mi halo. DuŻy wpŁyw na to miaŁa iloŚĆ przelanego browara, ktÓra zbiegŁa siĘz galĄ na hali.Nadal wiec podtrzymuje fakt, Że jaranko rzuciŁem 04.04.04r. POZDRAWIAM ekipe WMT laugh.gif laugh.gif laugh.gif
PS a z gimnazjalistami nie pale bo przeklinaja i puszczajĄ bĄki
Damiano
LECZ FAKT ZOSTAJE FAKTEM , 2 CZY 3 SZLUGI TO JUZ JARANIE I ZACZYNAMY CYRK OD POCZATKU ...25.04 - ADZIME NIE JARA....
adzime
QUOTE(Damiano)
LECZ FAKT ZOSTAJE FAKTEM , 2 CZY 3 SZLUGI TO JUZ JARANIE I ZACZYNAMY CYRK OD POCZATKU ...25.04 - ADZIME NIE JARA....

Do dupy, to siĘnie liczy ---->>04.04.04<<-----
Master
Jesli dobrze pamietam to 17 kwietnia na Pogorii adzime rÓwnieŻ nie wytrzymaŁ napiecia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
adzime
)
QUOTE(klocek)
Jesli dobrze pamietam to 17 kwietnia na Pogorii adzime rÓwnieŻ nie wytrzymaŁ napiecia laugh.gif  :lol:  :lol:

Tam byŁo duŻo alkoholu i 1-2sztuki( sie nie liczy laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
Master
adzime napisaŁ:
24 kwietnia--WyjaraŁem 2 moŻe 3 szlugi i wielkie mi halo. DuŻy wpŁyw na to miaŁa iloŚĆ przelanego browara, ktÓra zbiegŁa siĘz galĄ na hali.Nadal wiec podtrzymuje fakt, Że jaranko rzuciŁem 04.04.04r. POZDRAWIAM ekipe WMT

17 kwietnia----Tam byŁo duŻo alkoholu i 1-2sztuki( sie nie liczy )

Jakby to razem podliczyc i to o czym nie wiemy to juz rama strzeliŁa spokojnie... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
adzime
QUOTE(klocek)
Jakby to razem podliczyc i to o czym nie wiemy to juz rama strzeliŁa spokojnie... laugh.gif  :lol:  :lol:

Rama przez miesiĄc to teŻ dobry wynik laugh.gif ale tyle nie wyjaraŁem gÓra 6-7( jeszcze jedna sztuka na carbo,ale tam ciŚnienie podniosŁa mi ochrona :evil: pewnie Damiano mi to wypomni) laugh.gif
Pan_Kleks
Wczoraj widziaŁem jak Adzime szedŁ koŁo poczty na centrum i paliŁ fajkĘ:)
Pan_Kleks
Oto lista palaczy kwietnia:
1.Adzime
2.Misiek
3.Jashi
4.Klocek
5.Ślimak
6.inni
adzime
Po wprowadzeniu maŁych poprawek LISTA JARACZY kwietnie prezentuje siĘnastĘpujaco :

1.Pan Kleks
2.Klocek
3.Jashi
4.Damiano
5.Adzime
6.Misiek
7.Ślimak
i inni
Damiano
ADZIME - NIE OKLAMUJ SIE , JARASZ I TYLE . TO LEZY W TWOJEJ NATURZE. CARBO CI NIE WYPOMNE BO NIE WIDZIALEM..
KLASYFIKACJA :
1. ADZIME

I DLUGO , DLUGO NIC.......

NO COMMENTS....
Pan_Kleks
W sobote o 16 Talek zaprosiŁ Adzimego na wrĘczenie medalu jaracza wiosny 2004.
adzime
QUOTE(Damiano)
ADZIME - NIE OKLAMUJ SIE  , JARASZ I TYLE . TO LEZY W TWOJEJ NATURZE. CARBO CI NIE WYPOMNE BO NIE WIDZIALEM..
KLASYFIKACJA :
1. ADZIME

I DLUGO , DLUGO NIC.......

NO COMMENTS....

To Ty chyba pijany byŁeŚ, bo od Ciebie fajke braŁem laugh.gif
a z tĄ klasyfikacja to przesadziŁeŚ :evil:
Damiano
PLAN UROCZYSTOSCI:
16.00 TALEK KONTRA ADZIME
16.30 RAMA FAJEK DLA ADZIMEGO
17.00 JARANIE DO WOLI
18.00 - CALA NOC - JARAJ JAK MOZESZ

IMPREZA SPONSOROWANA PRZEZ ORGANIZACJE NA RZECZ WALKI Z RAKIEM PLUC!!!!!
Misiek
QUOTE(Pan_Kleks)
Oto lista palaczy kwietnia:
1.Adzime
2.Misiek
3.Jashi
4.Klocek
5.Ślimak
6.inni

Co ty pierdolisz :?: Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram :?:

WeŁug mnie czoŁÓwka wyglĄda tak (nikt poza nimi nie jara):
1. Pan Kleks
2. Klocek
3. Jashi
4. Damiano
5. Adzime

A jeŚli chodzi o Adzimego to nie ma tematu Że nie pali od 04.04.04.
KaŻdy papieros siĘliczy ... chociaŻ ostatnio sŁyszaŁem Że w ramach walki z naŁogiem Adzim chce wyjechaĆ w Bieszczady i prowadziĆ Życie pustelnika. PrzeraŻa go wielkomiejski chaos i postanowiŁ wŁaŚnie w tamtych rejonach uŁoŻyĆ swe Życie. BĘdzie teraz spaŁ w szaŁasie, zbieraŁ zioŁa, romawiaŁ ze zwierzĘtami, sŁuchaŁ Śpiewu ptakÓw ... a w niedzielne wieczory przy ognisku bĘdzie wspominaŁ dawne czasy, kiedy to byŁ Łobuzem w DG.

Adzime powodzenia :!: Trzymaj siĘtam ciepŁo :!:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
adzime
QUOTE(Misiek)
Co ty pierdolisz  :?:  Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram  :?:

Chyba nie zauwaŻyŁeŚ, Że ranking odnosi siĘdo miesiĄca kwietnia, co za tym idzie Misiek---ŁAPIESZ SIE!!! NIKOGO NIE OSZUKASZ laugh.gif laugh.gif Z pewnych ĹşrÓdeŁ wiem, Że...no wŁaŚnie - jaranie nie jest Ci obce :twisted: POZDRO
Misiek
QUOTE(adzime)
QUOTE(Misiek)

Co ty pierdolisz  :?:  Ja jestem na drugim miejscu, skoro juŻ dawno nie jaram  :?:

Chyba nie zauwaŻyŁeŚ, Że ranking odnosi siĘdo miesiĄca kwietnia, co za tym idzie Misiek---ŁAPIESZ SIE!!! NIKOGO NIE OSZUKASZ laugh.gif laugh.gif Z pewnych ĹşrÓdeŁ wiem, Że...no wŁaŚnie - jaranie nie jest Ci obce :twisted: POZDRO

Tak, przyznajĘ... paliŁem papierosy przez pierwsze 3 dni kwietnia, ale to nie stawia mnie nawet w pierwszej dziesiĄtce tego smiesznego rankingu.

A jeŚli chodzi o inne jaranie ... to nie mam powodÓw Żeby siĘprzed nikim tŁumaczyĆ.

8) 8) 8)
Pan_Kleks
Misiek mam dowody,Że codziennie tlisz.......... ohmy.gif
Damiano
KOLEDZY , OGLASZAM OD DZISIAJ MIESIAC MAJ MIESIACEM ANTY NIKOTYNOWYM.
ADZIME , MASZ OKAZJE SIE WYKAZAC....BEZ SCIEM I PODPALANIA.....
Damiano
MISIU!!
MOZE LEPIEJ NIECH NIE WYJEZDZA , BO ZACZNIE SIE INTENSYWNIE INTERESOWAC ROSLINKAMI....
ROZNE POMYSLY WPADAJA , PO BLIZSZYM Z NIMI SPOTKANIU :twisted: :twisted: :twisted:
adzime
QUOTE(Pan_Kleks)

WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu
Misiek
QUOTE(adzime)
QUOTE(Pan_Kleks)

WidziaŁem wczoraj MiŚka z ShazzĄ na sztuce. jarali na przedszkolu

WŁaŚnie tak byŁo ... a ja miaŁem nadziejĘŻe mnie nie zauwaŻysz, bo juŻ ostrĄ baniĘmiaŁeŚ. A swojĄ drogĄ to dlaczego pijesz ciĄgle jabole z menelami spod sklepu :?:
adzime
Rzucanie palenie kolejne podejŚcie...to juŻ 18 dzień - daje rade laugh.gif
Misiek
Adzime znowu jara !!!

TO JEST MÓJ POST NR 500 !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.