![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
To dla niego kolejny etap, żeby mógł się wykazać i lobbować na rzecz Zagłębia do Zaglebia to przyjezdza tylko przed wyborami ![]() Ciekawe dlaczego wogole startuje z naszego okregu -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Ciekawe dlaczego wogole startuje z naszego okregu Pewnie sobie wykalkulował, że tu jest popularny i zdobędzie najwięcej głosów. I okazało się, że jak najbardziej ma rację - już raz prawie został prezydentem DG, a w końcu senatorem ![]() Ten post edytował bzenek pon, 22 paź 2007 - 22:45 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Maryhna: do kwintosza:
CYTAT napisałeś : "Prawie wszyscy interpretuja ta ustawe w ten sposob." - "prawie" robi wielką różnicę oznacza to, że nie ma ostatecznej interpretacji, co daje mi prawo do interpretowania jej na sposób jaki podałam wcześniej, co nie przesądza sprawy..... wyjątkiem jest twoja osoba, czytając twój post mam wrażenie, ze dla Ciebie (prezentowane interpretacje) są jedynymi słusznymi. Tobie oczywiście daje prawo interpretacji, ale... "Ale" robi bardzo dużą rożnicę. Kwintosz nie uzurpuje sobie interpretowania, lecz przedstawił Ci stanowisko osób pilnujących naszego konkretnego forum ( co rozumiesz w ad1). Stanowisko, którym, chcąc nie chcąc, piszący na forum są zobligowani, także Ty. I w tym wypadku niestety Twoja osobista interpretacja po prostu nie ma znaczenia. Zapewniam Cię, że Zespół Moderujący jest w tej sprawie jednomyślny i wątpliwości co do interpretacji nie mamy. To nie są pierwsze wybory jakie przeżylismy na tym forum i nie pierwsza cisza ![]() Chciałbym też chłopakom podziękować za bardzo sprawne działania (tuż po północy) jak najbardziej wskazane i zgodne z obowiązującym w Rzeczypospolitej ustawodawstwem. W ogóle coś kampania tym razem byla u nas na forum wyjątkowo spokojna, a bywało już, bywało ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
pustalia ja cię proszę, czy tak trudno zauwazyć, ze nie stwierdzam faktu- co podkreśliłam stwierdzeniem "MAM WRAżENIE" ?
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
eee, nigdy nie wiadomo kiedy
![]() z mojej strony jak najbardziej koniec dyskusji, gdyż dalsza, jak słusznie zauważył bzenek, jest po prostu bezprzedmiotowa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do Zaglebia to przyjezdza tylko przed wyborami ;) Ciekawe dlaczego wogole startuje z naszego okregu Demokracja zdecydowała, że został senatorem. Nie ma co dzielić włosa na czworo, trzeba dać mu szansę się wykazać. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Meres na pewno zaje***** duzo zrobi dla DG ![]() Tak to można napisać o każdym kandydacie, a co gorsza o byłych posłach/posłankach. CYTAT ...nie jest wiec taki odosobniony Ok, jest Was dwóch (przy czym, ten drugi już pewnie nie pojawi się na forum)- a on dostał ponad 88 tyś głosów. Tak jak napisał Dami7 - dajmy mu szansę do wykazania się. PS Teraz pewnie ktoś napisze, że jestem ze sztabu Meresa ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
OT Najbardziej mnie rozbawiło hasło, którego wcześniej nie znałem: "Zabierz babci papucie niech głosuje na Bosaka" ![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
łaaaaaaaaaaaa!
![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Demokracja zdecydowała, że Meres został senatorem. Nie ma co dzielić włosa na czworo, trzeba dać mu szansę się wykazać. Meres jest wiceprezesem Ochotniczych Straży Pożarnych. Czy prezesem tejże organizacji nie jest ciągle Waldi Pawlak ? W takim razie wróżę sporą karierę panu Meresowi. Mieć znajomego wicepremiera - bezcenne ![]() Jakby na to nie spojrzeć to mamy bardzo silną reprezentację parlamentarną w okręgu sosnowieckim. W zasadzie każdy z posłów i senatorów ma za sobą doświadczenie w pracy samorządowej. Radni, prezydenci, przewodniczący rad, szef GOPR. To wróży dobrze na przyszłość. Miejmy nadzieję, że znając nasze problemy będą silnie lobbować na rzecz Zagłębia. Bo same władze miast zagłębiowskich wyraźnie nie dają sobie rady. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 00:48 |