![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a przed wyborami pasuje jeszcze zobaczyc kontrowersyjna "Nocna zmiane" bo jakos sie jeszcze nie pojawila na forum
![]() wiadomo przez kogo i jak zmontowane ale wkoncu z prawdziwych zdjec -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
Kursorku,
Perz wydaje mi się niezłym kandydatem ,ale dlaczego z LiDu?? kurcze naprawde dba o PKZ i zacyzna się tam wiele dziać, a jednak na LiD głosu nie oddam ;( bo wydaje mi się że czas na zmiany, nie chcę włazić drugi raz do tej samej rzeki a rządy SLD już pamiętam, niemniej Perzu jest super, moim zdaniem. Co do Meresa to wszystko ok tylko nie bardzo rozumiem dlaczego mówicie na niego Panie Generale, przeciez on jest strażakiem tak?? nie wiem a nei jesteś pierwszą osobą która to napisała. więc prosze o wytłumaczenie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: czw, 17 maj 07 Nr użytkownika: 688 ![]() |
mówimy na meresa generale bo jest generalem :) straż pożarna jako formacja mundurowa i zhierarchizowana ma stopnie, a meres przed przejsciem w stan spoczynku doszedł do stopnia generała. i to na ten temat tyle :)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@symetria: jaka to szkoda, że nie ma okręgów jednomandatowych. Teraz głosujesz na człowieka a i tak wejdzie ten bardziej lubiany w partii :/
-------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Informacja dla Maryhna:
Pan Perz zrobił w PKZ kino - od dawna o tym piszą w paru gazetach. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Dla niezdecydowanych na jaką partię głosować może pomocny będzie pewny test z GW:
![]() DO JAKIEJ PARTII CI NAJBLIŻEJ? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiadomo przez kogo i jak zmontowane ale wkoncu z prawdziwych zdjec Obejżyj sobie kiedyś taki filmik "Ćwiczenia warsztatowe" Marcela Łozińskiego. Przekonasz się, co można zrobić z prawdziwymi zdjęciami... -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Arbas no to akurat wydawało mi się oczywiste
![]() i oczywistym jest to, ze pytam o dokonania powyższych osób, o których nie mogę przeczytać w bieżącej prasie lub mediach. Ten post edytował Maryhna pią, 19 paź 2007 - 08:41 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli nic nie ma w prasie i (lub) innych mediach, to nie jest to znak (sygnał) o takich osobach ?
Z drugiej strony - może być też dużo informacji o niczym ![]() Co by nie powiedzieć trudny wybór przed nami ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
źle zinterpretowałeś to co napisałam
nie napisałam, że nic nie ma w prasie, jest, nawet do pożygania... interesują mnie raczej opinie oparte na doświadczeniach własnych, może ktoś kiedyś poznał tych ludzi osobiście, może z nimi współpracował, może był świadkiem ich działań przed laty... o tym mowa. a papier ... papier przyjmie wszystko -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 19 paź 07 Nr użytkownika: 847 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zauważyliście, że większość kandydatów z PO ma poparcie Meresa? Nie wiem kim jest Pan Generał, żeby namaszczć innych kandydatów. Rozumiem, gdy to jest Tusk, tak jak u Małeckiej-Libery, albo jakaś inna ważna osoba, ale żeby Meres kreował się na autorytet i miał tupet wzywać do poparcia innych kandydatów (nieuDolniaka, Piętę, van der Coghena...).
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
ojej, jaki malowniczy wyborczy nick
![]() ciekawe czy swoją treścią nie będzie łamał ciszy wyborczej ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 pią, 19 paź 2007 - 14:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uuu przed chwilą dzwonek do drzwi, otwieram a tam laska z darmową gazetą o tytule "SPOJRZENIA" z wielkim logo LiD
![]() Przedstawieni wszyscy kandydaci i ich zachwalanie ![]() Heh ![]() Ten post edytował Bartek pią, 19 paź 2007 - 19:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nieoficjalne wyniki wyborów:
PO 44,2 PiS 31,3 LiD 12,2 PSL 7,9 ........... LPR 1,6 Samoobrona 1,4 Ten post edytował kwintosz nie, 21 paź 2007 - 22:57 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
a ja mam pytanie do administratora, po kiego grzyba temat był blokowany? ustawy nie znacie czy co?
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie, pewnie się bali kar których i tak by nie dostali
![]() ![]() Ten post edytował Bartek nie, 21 paź 2007 - 23:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dobrze wiemy jak wyglada tresc i interpretacja ustawy. Nie moga sie pojawiac zadne nowe tresci agitacyjne a kto by cala dobe siedzial i kontrolowal posty, i do tego filtrowac ktore juz podchodza pod agitacje. A ewentualna kara bardzej dotyczylaby bezposrednio piszacego. Mogliscie przejrzec internet jak wiele miejskich forow internetowych zostalo calkowicie zamknietych a u nas tylko 1 temat. Nie trzeba tez daleko szukac - np forum Czeladzi zostalo wylaczone calkowicie. I nie chodzi tylko o jakies kary ale niech bedzie ta chwila spokoju dla kazdego na refleksje. Teraz znowu kolejne lata na obrzucanie sie blotem do kolejnej ciszy.
A to forum jak kazde tego typu ma pewnie swoich wrogow wiec pewnie szybko ewentualne naduzycia mogly byc zgloszone odpowiednim organom ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
zaraz interpretacja interpretacją ale nic trudnego wyczytać, ze cisza obowiązuje media i sztaby wyborcze a nie prywatne osoby.
druga sprawa: gdzie będe mogła znaleźć wyniki z dąbrowy? -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Czekaj czekaj, znaczy że moge sobie stanąć przed lokalem wyborczym i drzeć się w niebogłosy głosujcie na xxx (bo to np. mój wujek) i mogą mi g** zrobić??
![]() Oczywiście wyniki znajdziesz na naszym forum jeśli tylko się pojawią na stronach Państwowej Komisji Wyborczej (PKW). Tam one pojawią się na samym początku i tam ich szukaj najwcześniej www.google.pl i wpisz PKW. Ten post edytował kwintosz pon, 22 paź 2007 - 00:08 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
zaraz interpretacja interpretacją ale nic trudnego wyczytać, ze cisza obowiązuje media i sztaby wyborcze a nie prywatne osoby. internet rowniez obowiazuje. Nie moze sie pojawic nic nowego o charakterze agitacyjnym. Moga pozostac tresci umieszczone wczesniej ale z wyjatkiem sond. Gdyby tak kazdy wyczytywal i interpretowal jak chce po swojemu ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:54 |