![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
[quote]Będzie debata!!!
Sztaby wyborcze trzech najsilniejszych ugrupowań w naszym regionie LID, PIS i PO planują w najbliższy wtorek spotkanie robocze, na którym omówione zostaną szczegóły debaty pomiędzy liderami list tj. Witoldem Klepaczem-LID, Grzegorzem Dolniakiem-PO oraz Ewą Malik-PIS. Spotkanie odbędzie się po fali krytyki, jaka spadła na przedstawicielkę PIS, która uchylała się od wzięcia udziału w jakiejkolwiek debacie. Miejscem debaty będzie sosnowieckie LO im. S. Staszica a termin debaty jest wstępnie planowany na ostatni tydzień przed wyborami. W tym miejscu redakcja pragnie przypomnieć, iż we wcześniej zamieszczonym artykule pt. „Debaty nie będzie” informowaliśmy, iż sosnowiecki sztab PO odrzucił propozycję debaty pomiędzy kandydatami z Sosnowca. Widocznie mieszkający poza Sosnowcem Grzegorz Dolniak bardziej ceni sosnowieckich wyborców niż Jarosław Pięta. Ponadto nieoficjalnie mówi się o jeszcze jednej debacie która miałby odbyć się w piątek przed ciszą wyborczą. O szczegółach będziemy na bieżąco informować. [quote] No i co myślicie że tym razem malikowa się zgodzi?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() To może coś konkretnego napiszesz (który fragment Cię tak "ubawił"?) , bo różnie można oceniać ten tekst, ale nic zabawnego tam nie znalazłem ![]() Ten post edytował Zibar wto, 09 paź 2007 - 06:29 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 824 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kacerz! Dzięki za wyjaśnienia. Osobiście nie chciałbym się leczyć u polityka - nawet dobrego. Każdy dobry lekarz to przede wszystkim praktyka - oczywiście nie w polityce. tez nie wiem, czy bym poszedl...... tylko ze ona teraz sie zajmuje zdrowiem w polityce a nie operuje pacjentow!!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 02 paź 07 Nr użytkownika: 820 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wg mnie jeśli Meres czułby się związany z DG, to nigdy by się nie porozumiewał z facetem z Sosnowca (nb. strasznie cienkim), tylko z Beatą L-M... Tak w Sosnowcu w LiD robią Adamiec (senat) z Pisalskim (sejm)... Całkowita zgoda. Ale ten Meres jest naprawdę okropny. To dlatego tak świetnie dogadał się z Piętą - obaj są siebie warci. Jakiś czas temu namawiałem tutaj forumowiczów do zajrzenia na strony www. kandydatów. Apel pozostał bez echa. A dla mnie, kurcze, to naprawdę ważne, co Ci ludzie mają na swój temat do powiedzenia. Bo to jest jakoś wymierne i ma znaczenie, że Meres ma stronę czarno-białą, żałobną jeszcze sprzed wyborów na prezia DG, że Malik i Pięta nie mają jej w ogóle, że Dolniak się puszy, Małecka-Libera się stara, a van der Cogen zapełnił całą galerię fotkami z wizyty Donka, jednocześnie wycinając Dolniaka i Małecką ze wszystkich prezentowanych tam zdjęć. Wierzcie mi galeria na stronie van der Cogena to świtena zabawa pt. "Znajdź tutaj brakującego Dolniaka i Małecką." |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Na tydzień przed wyborami, ku pokrzepieniu serc (?), a może dla rozweselenia polecam film obyczajowy
z 1997 r. pt. "Fakty i akty". Dobra obsada, świetna satyra na media i władzę oraz parę innych szczegółów wartych obejrzenia. Wszystkim komitetom wyborczym macham hasłem: "Jeśli nie potrafisz - nie pchaj się na afisz!" lub bardziej aktualne: "Gdy pić nie potrafisz - nie pchaj się na afisz!" I tym optymistycznym akcentem korzystam z mego biernego prawa wyborczego. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie śmieszy pewna moja nauczycielka PO (nie kandyduje jednak z ramienia tej partii) która to kolejny raz próbuje swoich sił i pcha się do sejmu....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
@ Equator
Ja zajrzałam, vad der coghen na prawde poobrabiał zdjęcia lub ma tak kiepskiego grafika. aczkolwiek mnie wygladaja na podocinane. dolniaka strona by była ok gdyby ne dolniak, który jest nieuczesany, paskudnie wyglada z tymi wloskami z przodu fuuuu. i udaje luzaka a nim nie jest i nigdy nie bedzie. malikowa nie ma nadal strony, nawet sie juz zastanawiam czy ta kobieta istanieje bo zdjecie na plakatach i na stronie sejmowej gdzie sa wszyscy posłowie jest wiecznie to samo. ciekawe czy ktos z was ja kiedys gdzies widzial???? pięta też raczej nie ma strony tylko sosnowiecfakty.pl go namietnie gloryfikuja ale cóż sie dziwić zarzad sosnowieckiej po i sosnowiecfakty jest identyczny.... napisałabym że podoba mi się strona Małeckiej-Libery ale pewnie znowu sie na mnie rzucicie tyle ze ona na prawde mi sie podoba bo jest nowoczesna, ładnie zrobiona. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Droga Symetrio! Nie wiem do której klasy chodzisz, ale zapewniam Cię, że nazwiska zawsze piszemy z dużej litery niezależnie od tego, czy popieramy w wyborach osobę, która je nosi. O tej prostej zasadzie dowiadujemy się już w I-wszej klasie szkoły podstawowej i Ty o tym wiesz, skoro zastosowałaś ją przy "Libera-Małecka". Z błędami natomiast napisałaś Van der Coghen, Dolniak, Malikowa, Pięta i to dyskwalifikuje Cię jako Tubę Wyborczą. |
|
|
![]()
|
|
coraz tańśze zagrywki macie
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 758 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czesc symetrio, masz chłopaka?? może poszliby my na jaką kolację??? odpisz papa
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 758 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to kapa. ale jakbyś sie z nim rozstała to daj znać, a a masz może wolną siostre czy koleżanke?
|
|
|
![]()
|
|
MAM BRATA I SADZAC PO ZDJECIU JESTEM NIECO STARSZA OD CIEBIE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Malikowa z Sosnowca to rodzina Mojego byłego szefa, podobno taka pusta kobieta że szkoda gadać, On sam nie miał dobrego zdania o niej i twierdził że o polityce nie ma zielonego pojęcia, ale blisko jest Jarusia K i dlatego weszła do Sejmu, mam nadzieje że teraz już nie wejdzie i ludzie nie będą już tacy głupi...:)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Tak się zastanawiam czy jest szansa żeby powiedzieć coś pozytywnego o jakimś kandydacie i nie spotkać się od razu z krytyką, że to reklama. :) pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Tak się zastanawiam czy jest szansa żeby powiedzieć coś pozytywnego o jakimś kandydacie i nie spotkać się od razu z krytyką, że to reklama. :) pozdro Myślę że tak, ale nie przez osoby które zarejestrowały się tutaj tylko po to aby promować danego kandydata. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie śmieszy pewna moja nauczycielka PO (nie kandyduje jednak z ramienia tej partii) która to kolejny raz próbuje swoich sił i pcha się do sejmu.... Mnie też ta Pani uczyłem PO i technologii i PRD i jeszcze czegoś - ale głosować na nią nie zamierzam bo... a po co będę tu pisał ![]() A i tak na kogo by nie głosować, to dostaną się tylko pierwsze osoby z list, naet jeśli kolejne będą miały więcej głosów! Paranoja! ![]() Symetria i mariuszek - ROTFL! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
witajcie, zamierzam głosować na "dąbrowskiego" kandydata z listy LiD-u , chciałabym zdobyć na ich temat trochę informacji... chętnie wysłucham opinii na temat Perza, Znojka (jeśli nazwisko nie powinno być "odmienione" przez przypadek to przepraszam z góry) i Szałwińskiej.
ps: pytam o konkretnych ludzi, czas zacząć głosować na człowieka a nie na partię. pozdrawiam Ten post edytował Maryhna śro, 17 paź 2007 - 01:45 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Witam!Tak się zastanawiam czy jest szansa żeby powiedzieć coś pozytywnego o jakimś kandydacie i nie spotkać się od razu z krytyką, że to reklama.:)pozdro Otóż nie można nic powiedzieć w ogóle póki sie nie ma 300 postów na koncie, a ty pytasz jeszcze o konkretne sooby otóż popatrz na to co tu na mnie chocby gadają i już będziesz znać odpowiedź.A i jeszcze jedno jade dzisiaj autobusem i widze nowe banery Libery z Tuskiem i co o tym myślicie?? Czemu tusk nie popiera Dolanika np?? I jeszcze jedno kogo tak naprawde popiera meres bo ja go iwdze ze wszystkimi na wszystkich plakatach. Niechby się tak gość zdecydował może, bo to przynosi zupełnie odwrotny skutek moim zdaniem. no i jak ktos kto przegrał wybory prezydenckie i nie jest właściwie nikim ważnym może popierać?? Cóż to za prestiż?? bo dla mnie żaden właściwie. no to miłego dnia wszystkim
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Otóż nie można nic powiedzieć w ogóle póki sie nie ma 300 postów na koncie, kurcze jeszcze nie mam tyle, więc będzie ciężko coś powiedzieć, ale ja osobiście będę głosował na Grzegorza Perza - myślę, że warto bo to młody energiczny gość, który wprowadził do PKZ nowego ducha i ta skostniała od 4 lat instytucja odżyła I jeszcze jedno kogo tak naprawde popiera meres bo ja go iwdze ze wszystkimi na wszystkich plakatach. Niechby się tak gość zdecydował może, bo to przynosi zupełnie odwrotny skutek moim zdaniem. no i jak ktos kto przegrał wybory prezydenckie i nie jest właściwie nikim ważnym może popierać?? Cóż to za prestiż?? bo dla mnie żaden właściwie dokładnie symetrio Meres rozjechał się swoim wizerunkiem rok temu, a teraz zupełnie się pogubił bardzo nam przykro Panie Generale |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:42 |