![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Witam. Odpowiedź dla Pana Kamil_ : Z całym szacunkiem ale niestety na te pytanie nie odpowiemy. Jesteśmy dopiero w trakcie realizacji więc nie będziemy zdradzać przynajmniej narazie swoich planów do momentu dopóki nie będą wszystkie formalności załatwione by nie robić sztucznego i zbędnego zamieszania. Prosimy więc o wyrozumiałość. Z pozdrowieniami Xtreme Taxi Witam.Nie trudno się domyślić.Zapewne auto bedzie przystosowane do przewozu osob na wózku inwalidzkim.Straszna tajemnica. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,173 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Odpowiedź do camillo : Napewno cieplej i bliżej niż pomysł z karawanem... ![]() Ale to też nie jest to... ![]() Pozdrawiamy |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Ja mam pytanie do obecnych tutaj taksówkarzy i obecnych przedstawicieli korporacji. Czy ceny są naliczane za przejechane kilometry czy w zależności od tego ile trwa kurs czasowo?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przejechane kilometry.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Przejechane kilometry. Ale coś mi się kojarzy, że jak stoimy np. na światłach to wtedy liczy wg. czasu. [Edycja] Sprawdziłem i faktycznie tak jest: http://www.xtremetaxi.pl/dla_klienta.html Ten post edytował vacu wto, 11 sie 2009 - 17:12 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki fajny news
CYTAT Śląskie: Taksówki znane z Londynu będą wozić niepełnosprawnych rik, PAP 2009-09-07, ostatnia aktualizacja 2009-09-07 15:39:28.0 Już wkrótce niepełnosprawnych po śląskich miastach będą woziły taksówki znane z ulic Londynu. Są przestronne i dobrze przystosowane do potrzeb inwalidów, mogą nimi wygodnie podróżować także osoby na wózkach. Samochody zamierza sprowadzić jedna z działających w regionie korporacji taksówkowych. Takie właśnie auto zaprezentowano w Zabrzu podczas konferencji poświęconej promocji dobrych praktyk dotyczących udostępniania przestrzeni publicznej niepełnosprawnym. Do końca roku na ich być 10 Taksówki jeżdżące po ulicach Londynu są rozpoznawalne na całym świecie i od lat uznawane za jeden z symboli tego miasta i całej Wielkiej Brytanii. Samochód - choć wewnątrz wygląda bardzo nowocześnie - z zewnątrz prezentuje typowo brytyjski, konserwatywny styl. Firma taksówkowa z Dąbrowy Górniczej ma na przełomie października i listopada sprowadzić sześć takich aut, do końca roku - 10, a później być może więcej. Model TX4 ma wydzieloną kabinę kierowcy. Auto jest standardowo wyposażone w rozwiązania dla niepełnosprawnych, łącznie z miejscem do przypięcia wózka i wysuwaną rampą, dzięki której niepełnosprawny może po prostu wjechać do takiej taksówki. - Jeszcze miesiąc temu nie śniłem nawet, że każdy wózkowicz na Śląsku będzie mógł po prostu o każdej porze zadzwonić po taksówkę i pojechać do pracy, do szkoły czy na randkę. I nagle stało się to możliwe" - podkreślił poruszający się na wózku śląski poseł Marek Plura z Platformy Obywatelskiej, który uczestniczył w zabrzańskiej konferencji i prezentacji taksówki. rik, PAP http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...osprawnych.html Ktoś wie która to korporacja? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Xtreme Taxi
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Jedną już widziałem kilka dni temu stojącą na Majakowskiego
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kolejne info o brytyjskich taksówkach -> LINK
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Śmiech na sali te angielskie taksówki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Śmiech na sali te angielskie taksówki ![]() A co Ty widzisz w tym smiesznego. Mnie tam podoba się inicjatywa - przynajmniej nowe auta kupują a nie jeżdżą ledwo trzymającymi się kupy Daciami, Daewoo, Fiatami i innymi podobnymi trupami, które można spotkać w DG jako taksówki. Strach niektórymi jeździć. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Wolę czekać na taksówkę 10min. niż 1 godzine... Ja tam nie wiem, mam auto to taryfami generalnie nie jeżdżę, oceniłem sam pojazd ![]() Ale jakbym miał już jechać to bym wolał takim angielskim cudem, gdzie nogi można wyciągnąć ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pią, 18 lip 08 Nr użytkownika: 1,377 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki fajny news http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...osprawnych.html Ktoś wie która to korporacja? ![]() Tia,ciekawe którego pazdziernika i którego roku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
sylwek ale ta "angielka" już parę razy jeździla po DG. Tak samo jak vito. Więc uczciwie walcz z konkurencją!
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pią, 18 lip 08 Nr użytkownika: 1,377 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sylwek ale ta "angielka" już parę razy jeździla po DG. Tak samo jak vito. Więc uczciwie walcz z konkurencją! Ale tu nie chodzi o konkurencje bo to nie jest dla mnie konkurencja ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,315 Płeć: Mężczyzna GG: 10091966 Tlen: titex-tito ![]() |
Ale tu nie chodzi o konkurencje bo to nie jest dla mnie konkurencja ![]() dodaj ża te auta to po dwóch latach to złomy do których strach wsiadać a niektórzy kierowcy to szkoda mówić na naukę jazdy wysłać |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,173 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witamy serdecznie Pana Tomaszka z VIP Taxi jako użytkownik: titek
Jest nam niezmiernie miło z Panem się móc przywitać. Tak na marginesie to nasze auta nie mają dwóch lat a niebawem zaczną być wymieniane mimo to na nowsze. Więc nadal Panie Tomku Pan napisze że to "złomy?" Pewnie tak... wiadomo dlaczego... Szkoda tylko że to Pan jeździł dostawczym autem po Klientów ![]() Co do kierowców o których Pan pisze to nas najbardziej zastanawia... A wie Pan dlaczego? Bo to nie nasi kierowcy tylko Pan po śpiączku jeździł na McDonald's i auto poszło tylko do "naprawy"... W dodatku pisać o firmie takie zdania a prosić się o zatrudnienie u nas....hmmm. Mimo wszystko życzymy powodzenia. P.S. proszę w końcu zacząć coś samemu robić a nie tylko narzekać i jechać po kimś, bo to wszyscy potrafią. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:32 |