![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,173 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witamy i jeszcze raz odpowiadamy użytkownikowi Kamil_
Widzimy, że niestety nie rozumiesz o czym my piszemy ponieważ odpowiedzieliśmy, że jeśli chodzi o wykonywane kursy to KAŻDY Klient jest traktowany JEDNAKOWO i proszę tego nie łączyć z promocją która nie ma NIC WSPÓLNEGO z tym co nam zarzucasz!!! Miłego dnia Xtreme Taxi |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Kamil_ nie wiem o co się czepiasz... Promocja jak promocja... Zrobisz 10 kursów za minimum 20zł i masz kubek - jak w supermarkecie. Nie rozumiem Twoich zarzutów ;p.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja musze pochwalić XTreme !
- Super Korporacja - Fajne i zadbane Samochody - Mili kierowcy - Nooo i... muzyka, którą można usłyszeć wsiadając do Xtreme Taxi !!! Super! Oby tak dalej !!! ![]() Ten post edytował REALny sob, 07 mar 2009 - 22:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,173 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziękujemy z całego serca użytkownikowi REALny za zrozumienie i miłą opinię o naszej firmie
![]() Naprawdę miłe zaskoczenie.. Serdeczne pozdrowienia życzy Xtreme Taxi |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Promocja fajna, ale... nie dotyczy wszystkich. A przecież wszyscy są równi
![]() Auta fajne, ale... ciasne ![]() Kierowcy...no jeden z nich tak jakoś dziwnie charczy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kamil_ nie narzekaj
![]() ![]() ![]() ![]() I jestem pewien ze w miejscu nie staną, tylko beda sie rozwijali ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Witamy
Dziękujemy naprawdę wszystkim za zarówno pozytywne opinie o naszej firmie jak i negatywne gdyż to dzięki temu wiemy co Państwo chcieliby u nas widzieć a czego nie.. Mamy z góry wyznaczony cel i zrobimy wszystko by go osiągnąć i Państwa nie zawieść!!! Napewno nie będziemy stać w miejscu ani tymbardziej iść wstecz!!! Wiemy co chcemy jeszcze udoskonalić, ale do tego potrzebny jest czas by móc dalej się rozwijać. Nikt nie jest w stanie zrobić wszystkiego jednocześnie i my również nie! Jesteśmy zwolennikami teorii, że lepiej jest pomalutku lecz solidnie niż szybko a byle jak! Pozdrawia Xtreme Taxi |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
A to inne korporacje mnie wysadzą na granicy miasta? Czy może tylko Xtreme jest na telefon? ![]() To dzwoń po inne i nie zaśmiecaj tematu. -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pią, 18 lip 08 Nr użytkownika: 1,377 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A Ty społeczny moderator? ![]() ![]() I tu kolego masz racje!!!!!Moderator kasuje posty ktore nie powinien!!!!!!!!!! ten tez sobie mozesz kasowac,a ja i tak napisze nowy ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Korporacją z której korzystam jest KZK GOP mistrzu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Ciekawe czemu na tym forum udzielają się tylko dwie firmy?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 28 mar 09 Nr użytkownika: 3,262 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawe czemu na tym forum udzielają się tylko dwie firmy? ![]() dobre pytanie.ale myślę że tylko te dwie firmy chcą się liczyć na rynku a reszta korporacji osiadła na laurach.ale niestety muszę stwierdzić że i w jednej tych firm dzieje się coś niedobrego,choć myślę że to jest kryzys przejściowy.mam na myśli to że od paru tygodni jeżdżę z centrum z jednym sympatycznym kierowcą.jest a raczej był wesoły ,uśmiechnięty,pracuje w tej korporacji prawie od początku i opowiadał o firmie w formie żartu różne wesołe sytuacje.ja i moi znajomi bardzo lubili przejść się te kilka metrów żeby dojechać do celu w fajnej atmoswerze.przez parę dni nie było tego kierowcy więc skorzystałam z telefonu firmowego który to dostałam od tego kierowcy i muszę przyznać że bardzo się rozczarowałam,zostałam przewieziona po dąbrowie a jak się spytałam gdzie jedzie to raczej nie chciałabym tu pisać jego wykrętnych odpowiedzi.ostatnio znowu mieliśmy okazję jechać z tym kierowcą ale była to już nie ta osoba,smutny,zamknięty w sobie,jedynie co powiedział to to że niestety za parę dni nie będziemy mieli okazji już z nim jeździć.szkoda że tak prężna i rozwijająca się firma pozbywa się takich ludzi,przecież największą reklamą i jakością firmy są jej pracownicy.a nam niestety zostanie zwiedzanie miasta,całe szczęście że tanio. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale historia ............
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Master nie bądź taki uszczypliwy!Koleżanka kaniszka ma racje.Kierowcy nie maja tam ciekawie
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 28 mar 09 Nr użytkownika: 3,262 Płeć: Mężczyzna ![]() |
master,mam pytanie czy tobie płacą za pilnowanie postów czy za złośliwe komentarze,bo jeśli za to drugie to szkoda mi ciebie.to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć się w danej sprawie jeśli ci to przeszkadza to zamknij tę tronę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Chciałbym spytać właścicieli firm taksówkarskich z naszego miasta, dlaczego ich samochody nie korzystają z postojów, tylko stoją na stacjach benzynowych, parkingach itp. informując wszystkich wkoło, że to jest ICH postój?
Miałem w piątek taką nieprzyjemną rozmowe z kilkoma panami kierowcami na jednej ze stacji benzynowych. Mianowicie chciałem skorzystać z odkurzacza i kompresora. Zapytałem ów panów czy będą korzystać z tych urządzeń, odpowiedzieli że nie, po czym poprosiłem by mi któryś z nich zrobił miejsce abym mógł swobodnie skorzystać. Wtedy stwierdzili, że żaden z nich nie ma obowiązku mi robic miejsca bo to jest ICH POSTÓJ. Poleciało kilka ostrych słów. Dopiero interwencja pracownika stacji pozwoliła mi skorzystać z w/w przeze mnie urządzeń. Nie wymieniam nazwy firmy, by nie być posądzonym o "związki" z konkurencją. Liczę, że uzyskam odpowiedź na forum. Aha... Miasto wyznaczyło miejsca na postój taksówek nie po to by co niektórzy czaili się po stacjach benzynowych. Miejsce taksówki jest na postoju. A jeśli z jakiegokolwiek powodu nie możecie stać na postoju, to niech szanowny właściciel trzyma swoje autka na prywatnym placu... Czekam na odpowiedź... -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Na postoju jest chyba kolejka. Jak sobie wyobrażasz gdy ktoś chce jechać taksówką sieciową a ta stoi w środku kolejki?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:31 |