IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> taxi
Ocena 5 V
sylwek858
post śro, 01 paź 2008 - 00:06
Post #201

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,377

CYTAT(XtremeTaxi @ czw, 25 wrz 2008 - 21:54) *
Witamy serdecznie!!! Odpowiedz do uzytkownika mary cha...
My nazywamy sie Xtreme a nie Extreme..ale to taka tylko malenka poprawka..
Tak zgadza sie Seat jest Nasza marka docelowa i przy niej juz pozostaniemy.
Na poczatku bylo u Nas duze zamieszanie za co mozemy tylko teraz przeprosic poniewaz niestety auta ktore posiadalismy nie sprawdzaly sie..przynajmniej nie na taksowce i ciagle szukalismy czegos co spelniloby Panstwa oczekiwanie. Mamy nadzieje ze tym razem Nam sie to uda. Klient jest dla Nas najwazniejszy i dlatego ZAWSZE bedziemy patrzec na Panstwa opinie.
Z pozdrowieniami Xtreme Taxi
P.S. odpowiedz do OLO ..
nie nazwa ta napewno nie wziela sie z ekstramalnej jazdy o ktorej Pan wspomina.. nazwa ta powstala w dosc nietypowej sytuacji..ktorej nikt pewnie by sie nie spodziewal..stad oto i nazwa..
Ale opowiemy pewien zarcik na temat nazwy.. otoz.. zgubilsmy X i zlapalismy TREME i tak powstalo Xtreme biggrin.gif

Treme to przechodzi Yellow,bo jak widze macie juz wiecej nowych autek i kierowcow i widac jak te autka smigaja po Dabrowie w ta i spowrotem a mniej widac tych zoltych smile.gif choc sam jestem taksowkarzem to korzystam z waszych uslog nie tyle ja co zona jezdzi do pracy,ale przynajmiej nie jest wydluzony czas kursu i moze zdarzyc na czas do pracy a nie jak zdarzylo sie kilka razy z yellow,i tu pozdrawiam pana z nr 27 w yellow bo w tym aucie jedzie sie jak w popielnice,moge dac pare adresow myjni samochodowych laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Leszek
post sob, 04 paź 2008 - 21:52
Post #202

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

CYTAT(olo @ śro, 24 wrz 2008 - 23:46) *
Mam i ja. Czy nazwa Extreme wzięła się z ekstremalnej miejskiej jazdy Waszych kierowców? Zmiana pasów bez sygnalizacji, wyprzedzanie na pasie do lewoskrętu koło Świtu, nie mówiąc o prędkości grubo ponad 70 km/h.

Ogólnie mam wrażenie, że większość taksówek po mieście jeździ niewiele przejmując się przepisami, ale akurat ci dwaj kierowcy Xtreme, z którymi miałem okazję jechać, bardzo przepisowo jechali - nawet zwalniając do 50 na skrzyżowaniach na DK1 blink.gif

--------------------

+Quote Post
Bartek
post sob, 04 paź 2008 - 22:04
Post #203

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 32

CYTAT(Leszek @ sob, 04 paź 2008 - 21:52) *
nawet zwalniając do 50 na skrzyżowaniach na DK1 blink.gif

Chyba każdy kto jeździ i wie co się dzieje na skrzyżowaniach na tej trasie, automatycznie zdejmuje nogę z gazu i staje się mega czujny wink.gif

To taki mój mały OT tongue.gif

+Quote Post
Leszek
post sob, 04 paź 2008 - 22:08
Post #204

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

CYTAT(Bartek @ sob, 04 paź 2008 - 22:04) *
Chyba każdy kto jeździ i wie co się dzieje na skrzyżowaniach na tej trasie, automatycznie zdejmuje nogę z gazu i staje się mega czujny wink.gif

To taki mój mały OT tongue.gif

Każdy jest mega czujny, ale na ogół zwalniają do mniej więcej 60-65 a nie 70 smile2.gif

--------------------

+Quote Post
troll
post czw, 04 gru 2008 - 19:50
Post #205

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 819

Witam, mam pytanko do Extreme

Czyżbyście mieli zamiar sie przenosić do Sosnowca ??- Pytam, bo widziałem,dziś na jednym z Seatów, napis " wkrótce w Sosnowcu"

+Quote Post
sylwek858
post nie, 07 gru 2008 - 16:28
Post #206

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 1,377

CYTAT(troll @ czw, 04 gru 2008 - 21:50) *
Witam, mam pytanko do Extreme

Czyżbyście mieli zamiar sie przenosić do Sosnowca ??- Pytam, bo widziałem,dziś na jednym z Seatów, napis " wkrótce w Sosnowcu"

jak pisze WKRóTCE W SOSNOWCU to chyba sie raczej nie przenosza tylko powstaje filia,ze jak sie przerowadzisz do Sosnowca do bedziesz mial XTREME pod reką.Pozdrawiam

+Quote Post
Yellow Taxi
post czw, 18 gru 2008 - 19:33
Post #207

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 777

Zdrowych, wesołych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, oby czas spędzony z najbliższymi upłynął w pogodnej atmosferze i Szczęśliwego Nowego Roku życzą pracownicy Yellow taxi.

+Quote Post
XtremeTaxi
post śro, 31 gru 2008 - 23:01
Post #208

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 1,173

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2009 życzy Xtreme Taxi.Oby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego.Jeszcze raz Wszystkiego Naj.. zdrowia , szczęścia , pomyślności i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń!!!Jeżeli chodzi o Naszą firmę to u Nas się nie liczy czy będziemy jechać "300m" czy będziemy jechać 200km. Klient jest u Nas traktowany JEDNAKOWO gdyż płaci za realizacje kursu więc ma prawo w pełni do tego by zażyczyć sobie taksówkę z adresu A na adres B , a tak naprawdę to dyspozytorka ma obowiązek wtedy powiedzieć Klientowi taki czas jaki jest realny by taksówka była na czas wtedy nie ma mowy o tym że jest blokowana jakakolwiek taksówka. To tylko Nasze skromne zdanie... PozdrawiamyXtreme Taxi

+Quote Post
Maryhna
post sob, 03 sty 2009 - 18:46
Post #209

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 652
GG: 2636495 status gadu-gadu

Witam. Przychodzę z przykrą sprawą i ostrzeżeniem.
Niestety 1 stycznia moja znajoma padła ofiarą napalonego kretyna - kierowcy firmy Yellow Taxi. Na szczęście udało jej się wyjść z tego cało ale chciałabym w tym miejscu ostrzec wszystkich, szczególnie samotnie podróżującymi taksówkami, przed tym konkretnym kierowcą. To młody człowiek o dłuższych blond włosach.
Oczywiście nie świadczy to o pracy całej firmy dlatego podkreślam, że ta sprawa dotyczy tylko tego konkretnego człowieka.
My- znajomi, którzy świętowaliśmy sylwestra bylismy i nadal jesteśmy w szoku, że doszło do takiej sytuacji. Będziemy dążyć do tego, żeby ten człowiek poniósł odpowiedzialność za swoje zachowanie.
Ten człowiek był na tyle głupi, że zrobił to co zrobił wiedząc, że pracuje w korporacji i jego dane w łatwy sposób można ustalić.
Zresztą szkoda gadać.

Do wszystkich forumowiczów: uważajcie na siebie i kiedy odprowadzacie znajomych na taksówkę czy po prostu wracacie do domów, sprawdzajcie, czy każdy dotarł do niego bezpiecznie.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że dla Was szaleństwo sylwestrowe zakończyło się bezpiecznie.

--------------------
Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

www.zaglebiedabrowskie.pl

+Quote Post
Yellow Taxi
post sob, 03 sty 2009 - 20:24
Post #210

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 777

Drodzy Forumowicze!
Z przykrością musimy stwierdzić, że do naszej firmy też wpłynęła taka informacja i właściciel firmy Yellow taxi też stara się wyjaśnić tą sprawę. Na dzień dzisiejszy kierowca został zawieszony w obowiązkach do wyjaśnienia tej sprawy.
Będzie nam niezmiernie przykro jeżeli ta sytuacja faktycznie miała miejsce.

+Quote Post
Maryhna
post nie, 04 sty 2009 - 03:19
Post #211

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 652
GG: 2636495 status gadu-gadu

@Master tak, zajście miało miejsce w taksówce.Kierowca zamiast zawieźć znajomą do domu wywiózł ją w inne miejsce i tam doszło do zajścia. Nie chcę pisać o szczegółach. Zresztą nast. dnia wpłynęło zawiadomienie na komendzie policji w DG.

@Yellow dziękuję za odpowiedź. Cieszę się, że firma odniosła się do tej sytuacji i mam ogromną nadzieję, że kierowca poniesie odpowiedzialność za swoje czyny. Nie ukrywam, że najrozsądniejszym rozwiązaniem, także dla korporacji, byłoby wyciągnięcie dalszych konsekwencji wobec tej osoby. Oczywiście winę należy udowodnić ale pamiętajmy o tym, że poszkodowani w podobnych sytuacjach, często w obawie, nie podejmują dalszych kroków prawnych.
Proszę mi wierzyć, że nie mamy żadnych powodów by bezpodstawnie oskarżać drugiego człowieka.

--------------------
Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

www.zaglebiedabrowskie.pl

+Quote Post
Master
post nie, 04 sty 2009 - 22:15
Post #212

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

Maryhna napisała ze o wszystkim odpowiednie instytucje sa poinformowone, wiec nie widze tu powodu cisnąc po całej firmie a sylwek858 czy ileś tam przyczepia sie do całej swojej konkurencji, jeszcze troche tych rozmów tu i bedą ciecia postów

Ten post edytował kwintosz nie, 04 sty 2009 - 22:31
Powód Edycji: poprawiona składnia postu

+Quote Post
monia
post wto, 06 sty 2009 - 13:00
Post #213

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,103

CYTAT(Maryhna @ wto, 06 sty 2009 - 11:11) *
Słuchajcie no chłopcy, ja nie poruszałam tego tematu po to żebyście urządzili sobie z niego pyskówkę. Edytujcie posty zanim zrobi to moderator.

Maryhna ma racje, dajcie spokój, tu chodzi przede wszystkim o to żeby zwrócić uwagę na to czy nasi znajomi bezpiecznie dotarli do domu,
a to ze wy sobie tutaj urządzacie bitwe to akurat tylko i wyłącznie wasza zabawa!!!! Moderator pewnie i tak wam nie da sie dalej zabawiać !!
Pozdrawiam wszystkich którzy rozumieją problem

+Quote Post
Master
post pią, 16 sty 2009 - 23:56
Post #214

FdZD

Temat w miare posprzatany

+Quote Post
tomi
post sob, 17 sty 2009 - 21:05
Post #215

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 815

jak widać moderator jest przyjacielem wybrańców i nie dopuszcza złych komentarzy w ich stronę.Bardzo niewporządku

+Quote Post
Master
post sob, 17 sty 2009 - 22:16
Post #216

FdZD

Nie jestem przyjacielem nikogo z taksiarzy, dbam tylko o poziom , forum, a tu mialy miejsce prywatne kłotniei obrazenie roznych osob, Info o zaistniałej sytuacji pozostało.

+Quote Post
camillo
post pon, 19 sty 2009 - 10:41
Post #217

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 812
GG: 7863501 status gadu-gadu

CYTAT(tomi @ sob, 17 sty 2009 - 23:05) *
jak widać moderator jest przyjacielem wybrańców i nie dopuszcza złych komentarzy w ich stronę.Bardzo niewporządku

Też tak myślę,ponieważ mój post na temat stosowanych sztuczek,nieudolnych pań dyspozytorek z Yellow,został usunięty(ciekawe dlaczego???).Sztuczki te mają na celu,"wybielenie"się przez owe panie i zrzucenie winy na klienta.

Ten post edytował camillo pon, 19 sty 2009 - 10:44

+Quote Post
XtremeTaxi
post pon, 23 lut 2009 - 12:59
Post #218

UZYTKOWNIK
*

Witamy serdecznie.
Szanowni użytkownicy forum pragniemy powiedziec że już niebawem pojawi się nasza strona internetowa do której serdecznie namawiamy do odwiedzania gdyż na niej zawsze Państwo będziecie na bieżąco jeśli chodzi o naszą firmę oraz wszelkie promocje które aktualnie obowiązują.
Na tą chwilę trwa promocja "KUBEK XTREMEK". Pytaj o promocje przy zrealizowanym kursie i zbieraj kolekcje kubków.
Pozdrawiamy.
Xtreme Taxi

+Quote Post
camillo
post czw, 26 lut 2009 - 13:07
Post #219

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 812
GG: 7863501 status gadu-gadu

"KUBEK XTREMEK" dostaniesz jak uzbierasz 10 pieczatek.Jedna pieczątke dostaniesz za kurs opiewajacy na kwote minimum 20 zł.Czyli 10x20=200 !!!Żenada kubek za dwie stówki ha ha ha haaaaaa......

+Quote Post
XtremeTaxi
post czw, 26 lut 2009 - 21:50
Post #220

UZYTKOWNIK
*

Witamy serdecznie! Odpowiedź dla użytkownika Camillo:
Nazywasz tą promocję ŻENADĄ, a my jedynie co możemy powiedzic to jest to, że zależy jak do tej promocji ktoś podchodzi..bo jeśli Klient jeździ z nami tylko po to by uzbierac pieczątki i dostac kubek to można by faktycznie stwierdzic że "słono" kosztuje, ale nie w momencie kiedy mamy Klientów którzy korzystają z naszych usług bo potrzebując się gdzieś dostac a przy okazji dostaną od nas myślę, że miły prezent-właśnie skromny kubek. Ma to byc jako miły dodatek i podzięka dla tych Klientów którzy z nami są. A dlaczego Panie BYŁY KIEROWCO Pan nie wspomni o gażdżetach DARMOWYCH które są rozdawane w taksówce u nas-bez względu na kwotę przejazdu Klienta np.takich jak: smycze,długopisy czy kalendarze? Bo te gażdżety są dostępne. No chyba że Pan ich nikomu nie dawał?! A jeśli chodzi o kubki to chcieliśmy by Klienci postrzegali to jako miły gest z naszej strony a niestety Panie Camillo ale nie jesteśmy w stanie chocbyśmy chcieli dac taki kubek wszystkim naszym Klientom korzystającym codziennie z naszych usług bo są z tym związane spore koszty... Myślę że tak może mówic tylko osoba taka jak Pan która sama nigdy w nic nie zainwestowała.. Powiedz w takim razie co robiłeś dla Klientów sam od siebie jak pracowałeś jeszcze w naszej firmie a nie obrzucaj drugiego błotem. Z tego co pamiętam sam Pan pisał że to nie jest miejsce na i tu cytuje Pana słowa "pranie na forum brudów." Nie zastanawiasz się nad tym że Pana Koledzy nadal pracują w tej firmie i że im wyrabiasz również opinie? Chyba nie. Dalej obrażaj ludzi którzy Ci ufali pomimo tego jak się zachowałeś na koniec.. Nie nam to oceniac ale właśnie to Pana zachowanie jest żenadą. Drodzy Klienci my nie obiecujemy komuś "gór lodowych" jeśli wiemy że nie podołamy z czymś. Dajemy Wam tylko to co w chwili obecnej mamy do zaoferowania. Nie oszukujemy nikogo by przyciągnąc i zwabic na siłe Klienta. Robimy i podejmujemy się tylko tych zadań które mamy pewnosc że damy radę zrealizowac. Jesteśmy firmą która na pierwszym miejscu stawia sprawę zawsze jasno.. A Klient jest dla nas NAJCENNIEJSZY i tego nawet Pan Camillo chyba nam nie zarzuci bo dobrze wie jak staramy się z Klientem każde niejasności wyjaśniac jeśli do takich doszło.. Naszym priorytetem jest - Klient zadowolony z jakości naszych usług!!!
Pozdrawiamy Wszystkich Klientów
Xtreme Taxi

+Quote Post

18 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza