![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pią, 18 lip 08 Nr użytkownika: 1,377 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pan Szlachcic się znalazł! Ten co kopie doły za 900zł jest uczciwszy od większości Was! I nie rzucaj się tak cwaniaczku. A może to Ty mnie kiedyś skasowałeś z Centrum do Gołonoga 50zł! To jest wg Ciebie porzadna taksówka, któa okrada klienta. Wiec wara Ci od tego jaką taksówką będę podróżował. A Wasze wojny mnie nie interesują. Pewnie innych też. Więc załóżcie sobie swoje taksiarskie forum i tam się wyżywajcie I jeszcze jedno: Najpierw naucz się ortografii a dopiero potem rób z siebie PANA! zakompleksiony pisze się razem! Calkiem mozliwe ze zaplaciles umnie 50zl bo ja szanuje swoja prace i swoje auto,za wygody trzeba placic. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 14 sie 08 Nr użytkownika: 1,409 Płeć: Kobieta ![]() |
A propo Vivy:) Kiedy jechalam w nocy obok stacji bp zapytalam kierowce yellow chyba tego granatowego kombika dla czego nie maja takich zachodnich samochodow jak viva ?
Jego odpowiedz : I co z tego ze maja audiki jak i tak PACHOLY caly czas stoja a myjezdzimy ![]() bardzo sie ubawilam bo jeszcze nie slyszalam okreslenia pacholy no moze zlotowy to tak ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Temat jedynie do zamknięcia!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pią, 18 lip 08 Nr użytkownika: 1,377 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
usunołem z tego tematu ok 28 postów, wszyscy wiedzą dlaczego
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
usunołem z tego tematu ok 28 postów, wszyscy wiedzą dlaczego Akurat ja nie wiem dlaczego mój post na temat,rzekomej pomyłki firmy Yellow został usunięty.Chyba klienci mają prawo wiedzieć ze są oszukiwani przez panie dyspozytor,że kierowca pomylił numery bloków. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Muszę się kurcze pożalić na Yellow - jakoś w połowie sierpnia jechałem z Syberki do centrum DG właśnie taksówką Yellow. Generalnie kurs był ok ale zwróciło moją uwagę ustawienie taryfy przez kierowcę: najpierw była to 4 a potem od granic DG do centrum 2 (była to niedziela, godz. 20) - całość: 25 zł chyba. Niestety nie znam się na tych taryfach więc olałem i założyłem, że kierowca jest ok (tym bardziej, że był w sumie miły
![]() Ten post edytował vacu czw, 11 wrz 2008 - 16:53 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muszę się kurcze pożalić na Yellow - jakoś w połowie sierpnia jechałem z Syberki do centrum DG właśnie taksówką Yellow. Generalnie kurs był ok ale zwróciło moją uwagę ustawienie taryfy przez kierowcę: najpierw była to 4 a potem od granic DG do centrum 2 (była to niedziela, godz. 20) - całość: 25 zł chyba. Niestety nie znam się na tych taryfach więc olałem i założyłem, że kierowca jest ok (tym bardziej, że był w sumie miły ![]() Ale taryfa 2 i 4 obowiazuje też chyba przez całą niedzielę i święta |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W odpowiedzi na pytanie Vacu kurs odbył się prawidłowo. Taryfa 2 i 4 są to taryfy nocne aczkolwiek obowiązują całą dobę w niedziele i święta zaznaczone na czerwono z wyjątkiem wigilii gdyż nie jest ona zaznaczona na czerwono i taryfa nocna obowiązuje od godziny 18. Ze względu na to, że jest to pora wigilijnej kolacji.
Pozdrawiamy Yellow taxi. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Mój dobry znajomy mysli o zaostaniu taksówkarzem. Mógłby ktos podać firmę/firmy z DG lub okolicy, w której można zrobic kurs na taxi? Ile trwa taki kurs?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam proponujemy firmę Eko Glob mieszczącą się w Dąbrowie Górniczej przy ulicy Bandrowskiego 1
Kurs trwa koło 2 tygodni. Tylko czasem trzeba trochę poczekać aż zbierze się paru chętnych Pozdrawiamy Yellow Taxi |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 19 wrz 08 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 1,481 Płeć: Mężczyzna GG: 2334440 ![]() |
No wiec powiem wam tak : ) Zarejestrowałem się specjalnie by pochwalić firmę Yellow Taxi ; )
Jestem w pełni z niej zadowolony : ) w 100 % Dowozi mnie gdzie tylko zechcę i z czym ; ) Często korzystam z waszej oferty bo chyba tylko do waszych taksówek mogę włożyć rower górski i dostać się szybko z Dąbrowy do Ząbkowic oczywiście dodatkowa oplata za rower te 10 zł ; ) Nie robi wielkich problemów ; ) Naprawdę firma niczego sobie ; ) Czekam tylko na nowe wasze samochody ; ) Skoda Octavia dobrze mowie ? Widziałem ze jedna już śmiga w kolorach firmy ale z tego co się dowiedziałem nie ma jeszcze zamontowanego sprzętu ; ) Do kasowania kasy ; ) Naprawdę jesteście firma nr. 1 w Dąbrowie i polecam was każdemu ; ) No ale bez wady się nie obejdzie . Jedyna wada jaka zauważyłem w waszej firmie to BRAK TAKSÓWEK lub inaczej MALEJ ILOŚCI wiem wasza firma jest rozszarpywana i nie ma taksówkarzy ;D No i taka mała wada ;D Te "Dacie" strasznie się już rozsypują ;d skrzypią itp. ;D Ale kierowca puści głośniej radio i już po problemie ; ) P.S Tak trzymać ; ) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Nie mam prawa o to kogokolwiek posądzać ale czytając ten post od samego początku tliła mi się w głowie myśl, że to kryptoreklama autorstwa pracownika Yellow
![]() Ten post edytował Maryhna pią, 19 wrz 2008 - 22:43 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 19 wrz 08 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 1,481 Płeć: Mężczyzna GG: 2334440 ![]() |
Maryhna To chyba trzeba będzie mozg dotlenić ;D
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
najwidoczniej ;p chociaż kto Cię tam wie ;-) nowy użytkownik... chociaż byś się przedstawił
![]() koniec OT (od autoprezentacji jest inny temat, możesz wrzucić tam link do NK) muahahaha ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja muszę tu przeprosić i to bardzo firmę Yellow Taxi za wczorajszy numer. Kumpel zamówił kurs w nocy na przyjazd i to daleko, taksi zrobila kilkanaśćie km i przyjechało (szok!) a tu sie okazało, ze nie jedziemy taksówką :/ Pytałem czemu i odpowiedział, że jest inny transport! Kapa, bo mógł kurde od razu tak zrobić a nie robićw balona firmę :/
W imieniu kumpla i reszty ekipy przepraszam za to... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
pytanie do ExtremeTaxi:
-mialem okazje odbyc kurs nowym nabytkiem-seat cordoba-czy to sa auta docelowe?jak liczna bedzie flota w tym roku? oraz pytanko rzyszlosciowe-planujecie "ekspansje" na inne miasta Zaglebia oraz Slaska?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
pytanie do ExtremeTaxi: Mam i ja. Czy nazwa Extreme wzięła się z ekstremalnej miejskiej jazdy Waszych kierowców? Zmiana pasów bez sygnalizacji, wyprzedzanie na pasie do lewoskrętu koło Świtu, nie mówiąc o prędkości grubo ponad 70 km/h. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,173 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witamy serdecznie!!! Odpowiedz do uzytkownika mary cha...
My nazywamy sie Xtreme a nie Extreme..ale to taka tylko malenka poprawka.. Tak zgadza sie Seat jest Nasza marka docelowa i przy niej juz pozostaniemy. Na poczatku bylo u Nas duze zamieszanie za co mozemy tylko teraz przeprosic poniewaz niestety auta ktore posiadalismy nie sprawdzaly sie..przynajmniej nie na taksowce i ciagle szukalismy czegos co spelniloby Panstwa oczekiwanie. Mamy nadzieje ze tym razem Nam sie to uda. Klient jest dla Nas najwazniejszy i dlatego ZAWSZE bedziemy patrzec na Panstwa opinie. Z pozdrowieniami Xtreme Taxi P.S. odpowiedz do OLO .. nie nazwa ta napewno nie wziela sie z ekstramalnej jazdy o ktorej Pan wspomina.. nazwa ta powstala w dosc nietypowej sytuacji..ktorej nikt pewnie by sie nie spodziewal..stad oto i nazwa.. Ale opowiemy pewien zarcik na temat nazwy.. otoz.. zgubilsmy X i zlapalismy TREME i tak powstalo Xtreme ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |