IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> taxi
Ocena 5 V
troll
post nie, 18 maj 2008 - 20:22
Post #141

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 819

Dzięki wielkie za odpowiedź. ostatnio widziałem 2 wasze autak - fajnie wyglądają. Fajny pomysł Yellow ma żółte Dacie wy za to macie Mercedesy Klasy A czerwone. Wg mnie powinno być wiecej takich korporacji jak wymienione wcześniej 2.

Jeszcze jedno pytanko -- choć nie wiem, czy uzyskam na nie odpowiedź - Kto jest włascicielem (pytam z czystej swojej ciekawości) - oczywiscie nie musza być podane całe dane personalne.

Powodzenia dla Extreme - moze kiedyś będe miał przyjemnośc sie przejechać waszą taksówką
Go to the top of the page

+Quote Post
XtremeTaxi
post nie, 18 maj 2008 - 22:13
Post #142

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 1,173

Właścicielami Xtreme Taxi jest Milena i Dominik.
Nie powinno sie dziękować za to że ktoś życzy powodzenia,aby nie zapeszać ale jesteśmy BARDZO WDZIĘCZNI i jest Nam miło.

+Quote Post
Yellow Taxi
post pon, 19 maj 2008 - 22:39
Post #143

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 777

Witamy serdecznie! wiemy że ostatnio troszkę się zaniedbaliśmy jeżeli chodzi o forum ale obiecujemy, że od tej chwili odpowiemy na każde pytania Naszych obecnych i przyszłych klientów. Serdecznie pozdrawiamy Yellow Taxi.

+Quote Post
syzio
post wto, 20 maj 2008 - 07:08
Post #144

Dąbrowa G

Nr użytkownika: 168
GG: 3563765 status gadu-gadu

Ja do Yellow Taxi bardzo się uprzedziłem od momentu, gdy obsługiwał mnie jeden z taksówkarzy. Jechałem na Pyrzowice i z powrotem. Samochód cały brudny, siedzenia mokre, muzyka tak głośno, że szyby w oknach latały! Ale to nie wszytko! Gdy dzwoniłem do Nich to dyspozytorka powiedziała, że kurs będzie kosztował 80 zł (skontaktowała się wcześniej z kierowcą), a jak doszło co do czego to wyszło 120 zł! ODRADZAM!!!

+Quote Post
Leszek
post wto, 20 maj 2008 - 11:13
Post #145

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

Może bardziej do 'Bezpieczeństwa...' pasuje, ale skoro mamy specjalny temat o taksówkach wink.gif

http://dabrowagornicza.naszemiasto.pl/wydarzenia/854817.html

CYTAT

Pijany pasażer z... kosą
dziś

Policjanci z Dąbrowy Górniczej szukają 19-letniego mieszkańca tego miasta, który uszkodził kosą karoserię i opony taksówki. Wcześniej zamówił kurs do domu, do dzielnicy Strzemieszyce.

Na wyrok sądu czeka już natomiast w policyjnym areszcie jego 40-letni ojciec Jacek Z, zatrzymany przez policjantów za jazdę pod wpływem alkoholu i spowodowanie kolizji..

Oba zdarzenia rozegrały się w odstępie 15 minut, w sobotę wieczorem na ulicy Rzecznej, na granicy Dąbrowy Górniczej i Sosnowca. Na razie nie są znane dokładnie wszystkie okoliczności tego zajścia, bo nie można przesłuchać agresywnego pasażera taksówki. Ze wstępnych ustaleń wynika jednak, że kiedy taksówka dotarła na miejse tuż przed godziną 21 pomiędzy Markiem Z., a właścicielem pojazdu doszło do sprzeczki. Najprawdopodobniej jej powodem były rozbieżności, co do wysokości zapłaty za kurs. Obaj nie potrafili dojść do porozumienia i nie widząc innego wyjścia 19-latek, jako argumentu użył kosy. Zaczął niszczyć karoserię peugeota 206. Taksówkarz wycofał się. W tym momencie nieznany stróżom prawa mężczyzna zawiadomił ich o całym zajściu. Zanim jednak zdążyli zjawić się przy ulicy Rzecznej Marek. Z uciekł.

W tym samym czasie na miejscu zjawił się jego ojciec, który kierował polonezem caro. Nie zdołał jednak włączyć się do dyskusji, bo nie wyhamował i uderzył w jedno z przydrożnych ogrodzeń. Nie udało mu się więc w efekcie uniknąć zatrzymania przez funkcjonariuszy.

- Policjanci ujęli Jacka Z., a samochód którym się poruszał został przez nas zabezpieczony na policyjnym parkingu. Po przebadaniu okazało się, że zatrzymany ma w organizmie ponad dwa promile alkoholu. Trafił do policyjnej izby zatrzymań i zostanie doprowadzony przed oblicze sądu. Ta sprawa została wyłączona do odrębnego postępowania, a cały czas staramy się ustalić, gdzie przebywa Marek Z. - informuje młodszy aspirant Mariusz Miszczyk, rzecznik dąbrowskiej policji.

Obaj panowie, ojciec i syn, byli już wcześniej notowani w policyjnych statystykach.
Piotr Sobierajski - POLSKA Dziennik Zachodni

Ten post edytował Leszek wto, 20 maj 2008 - 11:13

--------------------

+Quote Post
Yellow Taxi
post wto, 20 maj 2008 - 13:36
Post #146

UZYTKOWNIK
*

Syzio! jeżeli chodzi o Twoją wypowiedź co do ceny kursu doszło do nieporozumienia. Cena kursu podawana przez naszą dyspozytorkę opiewała na kurs w jedna stronę.

Drodzy Klienci jeżeli macie jakiekolwiek zastrzeżenia co do jakości wykonywanych przez Nas usług serdecznie prosimy o podanie numeru bocznego taksówki, daty i miejsca danego kursu i przesłanie na maila a my na pewno każdy przypadek rozpatrzymy indywidualnie.

Nasz adres mailowy to: yellowtaxi@o2.pl

Z poważanie Yellow Taxi.

+Quote Post
Józek
post wto, 20 maj 2008 - 15:27
Post #147

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,285

JAK MILO ZE YELLOW SIE POJAWILO A MOZE BY TAK WARTO SIE USTOSUNKOWAC DO WCZESNIEJSZEJ WYPOWIEDZI MOJEJ? CHYBA ZE JUZ NIKOMU TAM NIE ZALEZY BO NA KLIENTACH TO JUZ NAPEWNO NIE. JAK DLA MNIE NAWET WASZE NAJMILSZE WYPOWIEDZI NIE SA W STANIE WYNAGRODZIC TYCH NUMEROW KTORE PRZESZEDLEM JEZDZAC Z WAMI. KIEDYS BYLEM DUMNY ZE BYLEM WASZYM KLIENTEM TERAZ JEST MI WSTYD ZA TO CO WYPRAWIACIE.

+Quote Post
syzio
post wto, 20 maj 2008 - 16:15
Post #148

Dąbrowa G

Nr użytkownika: 168
GG: 3563765 status gadu-gadu

Oczywiście od razu po kursie powiadomiłem Państwa o tym zdarzeniu.
A tak na marginesie: Dyspozytorka wiedziała, że kurs będzie wykonywany w obie strony

+Quote Post
Józek
post wto, 20 maj 2008 - 16:28
Post #149

UZYTKOWNIK

JA STWIERDZAM ZE NIE MA SENSU SIE WYSILAC BO YELLOW ODPOWIADA TYLKO NA TO NA CO IM WYGODNIE W DANEJ CHWILI.. ALE CYTUJE ICH SLOWA... "obiecujemy, że od tej chwili odpowiemy na każde pytania Naszych obecnych i przyszłych klientów.."

+Quote Post
Yellow Taxi
post wto, 20 maj 2008 - 18:21
Post #150

UZYTKOWNIK
*

Witamy użytkowników Syzio i Józek
W odpowiedzi na wasze pytania dokończymy odpowiedz Syzia w takim wypadku jest mi przykro ze doszło do takiego nie porozumienia gdyż ceny mają być podawane zazwyczaj trochę wyższe żeby nie dochodziło do nieporozumienia z klientami w tej chwili jest mi trudno powiedzieć kto zawinił a jeśli chodzi o kierowce to prosił bym o podanie na adres mail kiedy był ten kurs realizowany wówczas będzie możliwość sprawdzenia kto jechał i wyjaśnienia sobie z kierowcą jego zachowania

Odpowiedz dla użytkownika Józek w yellow było kilku kierowców z których nie jesteśmy dumni jak i dyspozytorek nawet ostatnio doszło do bardzo przykrego incydentu gdzie musieliśmy zmienić dyspozytorki cześć osób już nie pracuje w tej firmie są nowe osoby i mam nadzieje ze to co działo sie wcześniej z niemiłych rzeczy miedzy innymi to co państwo piszecie już nie będzie miało miejsca

+Quote Post
Józek
post wto, 20 maj 2008 - 22:23
Post #151

UZYTKOWNIK

DO YELLOW TAXI: TO ZE PEWNA CZESC OSOB ZOSTALA "USUNIETA" TO SLYSZALEM JESZCZE JEZDZAC Z WAMI OD KIEROWCOW. NIE CHCE WYJSC NA OSOBE NIEMILA , ALE W TAKIM RAZIE TO CHYBA MNIE OCZY ZAWODZA SKORO TYCH KIEROWCOW NADAL WIDZE. NAJWIDOCZNIEJ KTOS TREFNE DECYZJE PODEJMUJE. WIEM JEDNO NIE MA PORZADKU. A OD ZNAJOMYCH WIEM ZE DYSPOZYTORKI DALEJ TE SAME WIEC CZEMU PAN NA FORUM OCZY ZAMYDLA? CHYBA ZE MOZE JEDNA GORA DWIE OSOBY ZOSTALY "ZWOLNIONE" I MYSLI PAN ZE TO POPRAWI COS? NIE CHODZI TYLE O PRACOWNIKOW CO O ICH PODEJSCIE CO MOIM ZDANIEM WYNIKA Z BRAKU DYSCYPLINY. DA SIE DO WYCZUC BO SAM TEZ ZATRUDNIALEM KIEDYS LUDZI.

+Quote Post
Kamil_
post wto, 20 maj 2008 - 23:15
Post #152

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

tak czytam i czytam i to mi zakrawa tylko na czarny PR...A szkoda bo forum to nie miejsce od tego.

PS. W regulaminie forum jak byk pisze...
CYTAT
"Nie rób rażących błędów ortograficznych - staraj się pisać logiczne i zrozumiale wypowiedzi. Nie pisz wszystkiego dużymi literami! - to naprawdę utrudnia czytanie postów.

+Quote Post
Dave
post wto, 20 maj 2008 - 23:43
Post #153

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 432

Józek! Przestań się wreszcie "wydzierać" dużymi literami na forum, bo już Kamil napisał Ci cytat z regulaminu, że tak się nie robi! Jak Ci nie odpowiada dana firma, to zmieniasz - jak to już zrobiłeś - na inną i koniec! Taksówkarzy Ci u nas pod dostatkiem! Mnie raz też wkurzyło Yellow, ale dałem im jeszcze jedną szansę i sprawdzę, czy nie przyjechanie pod dworzec PKP kiedyś tam było jednorazowym przypadkiem czy się powtórz...

+Quote Post
Józek
post śro, 21 maj 2008 - 20:15
Post #154

UZYTKOWNIK

Przepraszam w takim razie wszystkich za pisanie duzymi literami ale jestem tu od niedawna i nie wiedzialem ze sa tu takie zasady a duzych liter uzywalem od zawsze bo bylo mi wygodniej,ale dostosuje sie do zwyczaji ktore tu obowiazuja. Do Dave: zgadzam sie z Toba ze jest tyle korporacji ze nie ma musu by zostawac w tej w ktorej cos sie nam nie podoba. Wybralem nowo powstala i jak narazie wszystko jest w porzadku i nie narzekam. Mam nadzieje ze to sie nie zmieni. Zreszta pozdrawiam ich.

+Quote Post
Dave
post sob, 24 maj 2008 - 22:14
Post #155

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 432

Akurat kwestia pisania dużymi literami dotyczy wszystkich for, czatów, listów i e-mail itp. w całym internecie zgodnie z tzw. "netykietą" :>

Muszę tutaj opieprzyć tym razem firmę Yellow Taxi! Kilka dni temu przez pomyłkę (czy niewiedzę?) kierowcy (albo to była tylko przykrywka a tak naprawdę nie miał kto wykonać kursu), kierowca miast podjechać na umówioną godzinę pod blok 34, podjechał ponoć pod 24 i on czekał tam, a ja u siebie! Po kilku minutach przyjechał w końcu pod właściwy, ale pociąg mi już spierd... akurat jak dojechaliśmy na dworzec! Zlikwidować Yellow Taxi! biggrin.gif Skorzystam następnym razie z konkurencji i przy okazji ich obadam smile2.gif

+Quote Post
Yellow Taxi
post wto, 27 maj 2008 - 12:33
Post #156

UZYTKOWNIK
*

Więc jak obiecaliśmy tak odpisujemy- Drogi Józku!skoro piszemy, że kilka osób zostało zwolnionych i na ich miejscu pracują inne osoby(dot. to zarówno kierowców jak i dyspozytorek) to tak jest. Nie mielibyśmy powodu podawać nieprawdziwych informacji.

Co do użytkownika Dava, widocznie tak jak napisałeś nastąpiła pomyłka. Chcielibyśmy wytłumaczyć, że czasami następują małe problemy z łącznością co też nie jest zależne od nas. Tak jak w każdej pracy czasami zdarzają się pomyłki. Ale w najbliższym czasie uruchamiamy swoją łączność i tego typu problemy ze zrozumieniem się czy z jakimikolwiek zakłóceniami nie powinny mieć już miejsca!Dlatego bardzo serdecznie przepraszamy i prosimy i cierpliwość.

Chcielibyśmy też podać ogólną informację: Drodzy Klienci, czasami dzwonicie do nas i prosicie o taksówkę a w odpowiedzi słyszycie, że trzeba poczekać ok. 20 min a w weekend nawet i więcej. Nie jest to spowodowane tym, że Was ignorujemy czy nie chce nam się pracować- po prostu jest takie natężenie w kursach, wszystkie taksówki są w rozjeździe - a my nie mamy zamiaru oszukiwać dlatego z góry informujemy jak wygląda sytuacja.

Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za korzystanie z naszych usług.
Yellow Taxi!

+Quote Post
Dabrowianin
post pon, 09 cze 2008 - 20:16
Post #157

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,331

CYTAT(Yellow Taxi @ wto, 27 maj 2008 - 12:33) *
Więc jak obiecaliśmy tak odpisujemy- Drogi Józku!skoro piszemy, że kilka osób zostało zwolnionych i na ich miejscu pracują inne osoby(dot. to zarówno kierowców jak i dyspozytorek) to tak jest. Nie mielibyśmy powodu podawać nieprawdziwych informacji.Co do użytkownika Dava, widocznie tak jak napisałeś nastąpiła pomyłka. Chcielibyśmy wytłumaczyć, że czasami następują małe problemy z łącznością co też nie jest zależne od nas. Tak jak w każdej pracy czasami zdarzają się pomyłki. Ale w najbliższym czasie uruchamiamy swoją łączność i tego typu problemy ze zrozumieniem się czy z jakimikolwiek zakłóceniami nie powinny mieć już miejsca!Dlatego bardzo serdecznie przepraszamy i prosimy i cierpliwość.Chcielibyśmy też podać ogólną informację: Drodzy Klienci, czasami dzwonicie do nas i prosicie o taksówkę a w odpowiedzi słyszycie, że trzeba poczekać ok. 20 min a w weekend nawet i więcej. Nie jest to spowodowane tym, że Was ignorujemy czy nie chce nam się pracować- po prostu jest takie natężenie w kursach, wszystkie taksówki są w rozjeździe - a my nie mamy zamiaru oszukiwać dlatego z góry informujemy jak wygląda sytuacja.Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za korzystanie z naszych usług. Yellow Taxi!
Witam wszystkich... Jakie wielkie bylo moje zdziwienie jak dowiedzialem sie o szefie korporacji Xtream,ale kazdy sie pcha gdzie sie da,ciekawe ile pociagnie:)

+Quote Post
vacu
post pon, 09 cze 2008 - 20:23
Post #158

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(Dabrowianin @ pon, 09 cze 2008 - 18:16) *
Witam wszystkich... Jakie wielkie bylo moje zdziwienie jak dowiedzialem sie o szefie korporacji Xtream,ale kazdy sie pcha gdzie sie da,ciekawe ile pociagnie:)

A możesz podzielić się z nami informacją, która tak Cię zdziwiła? I dodać, daczegóż jest ona taka istotna, że postanowiłeś się z nami nią podzielić?
Pamiętaj jednakże o punktach: 3.1 i 3.7.a regulaminu, bo strasznie mnie wk...urza takie nieudolne robienie tanich niby-sensacji badmood.gif

[ot]Taki dowcip mi się skojarzrzył, nie wiem czemu:
Kumpel dzwoni do kumpla i mówi:
- Wiesz, wczoraj jak u nas byłeś zginęło mi 100 zł...
- No ale znasz mnie już tyle lat, wiesz, że nie mógłbym tego zrobić. To naprawdę nie ja...
- Wiem, rano stówę znalazłem w kieszeni ale jednak niesmak pozostał...
wink.gif[/ot]

Ten post edytował vacu pon, 09 cze 2008 - 20:28

+Quote Post
marcin.p
post wto, 15 lip 2008 - 21:10
Post #159

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 446
GG: 11390668 status gadu-gadu

Chwilę temu widziałem tego fiata125 z Extreme Taxi. Muszę przyznać, że naprawde fajnie się prezentuje to autko. Brawo za pomysł!

--------------------
Pozdrawiam!
Marcin

+Quote Post
Bartek
post wto, 15 lip 2008 - 21:18
Post #160

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 32

Fotka

+Quote Post

18 Stron V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza